Muharrem İnce'yle ilgili şok iddia!

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.808
55.291
1.123
[h=2]AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı muhalefetle zaman zaman parlayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da saltanat kurmuş.[/h]Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı her seferinde padişah ve diktatör olmakla suçlayan Cumhuriyet Halk Partisi Grupbaşkanvekili Muharrem İnce'yle ilgili olarak şu ana kadar hiç dillendirilmeyen bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre İnce, Yalova'da krallığını ilan etmiş. Nasıl mı?
Muharrem İnce'ye ters düşmesine rağmen CHP Yalova İl Başkanlığı için aday olan Orhan Koçal'a tehditler savurmuş: "Bir daha basına demeç verirsen atarım seni partiden"
İl başkanlığı seçimlerinden sonra koltuğa Orhan Koçal'ın değil de İnce'nin eski ortağı Özcan Özel'in oturması dikkatlerden kaçmıyor.
Öte yandan İnce, yine seçimler sona erdikten kısa bir süre sonra Koçal, 5 kişinin imzaladığı dilekçeyle disiplin kuruluna sevk edilip partiden atılmasını istemiş. Ancak Muharrem İnce'nin bu isteği CHP yönetimi tarafından reddedilip Koçal'a sadece kınama cezası verilmiş ki bu ceza da Yüksek Disiplin Kurulu tarafından kaldırılmış.
Bu iddiaları ortaya atan Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Sevilay Yükselir, konuyu derinlemesine araştırmak istediği için Yalova'daki bazı CHP'lileri aramış. Yükselir bunlardan aldığı cevap karşısında yaşadığı şoku şöyle anlatıyor:
"Yalova'daki diğer CHP'li dostlara ulaştım. Onlarda da aynı korku! "Aman sakın adımı yazmayın. Vallahi Muharrem İnce beni bitirir" diyor başka bir şey demiyor insanlar. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim Yalova'daki bu tablo karşısında. Dua ettim sadece. Düşünsenize... Küçücük bir ilde elinde kasaturayla dolaşıp ahalinin konuşma ve siyaset özgürlüğünü engelleyen bir adam kim bilir iktidara gelse ne yapar? Herhalde çizgi karakter He Men gibi, "Eyy ahali! Aklınızı başınıza alın. Çünkü artık güç bendeeeee!!!" filan diye naralar atıp durur meydanlarda. Aman aman Allah korusun. Allah bize böylesini kesinlikle nasip etmesin!"
SEVİLAY YÜKSELİR'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kaynak: Haber7

hiiiç inanmadım. zaten yazan gazeteden bile belli 'sabah' işte. iktidar yanlısı, yalaka. bunu diyen kimse çıkar ortaya söyler açık açık adım yazılmasın diye ancak yalan söylüyorsa söylenir. ayrıca bi partiye bağlı olmaya gerek yok bu adama baskı yapılıyorsa aday olamayacaksa çekilir bağımsız olur. chp yi karalamaya yönelik kesinlikle. böyle gazeteleri okumayın bile bence. zaten yazacaklerı şeyler belli. erdoğan onu başardı, arınç bunu başardı, kılıçdaroğlu yalan söylediii.. taraflı gazete bunlar yandaşşş

çok komik ya ama zaten kaynak da sabah-sevilay yükselir . artık ucundan kıyısından bişiler koprmıştır umarım bu saçma salak haberiyle.

mesaj tekrarı.....................

Son düzenleme:
çok komik ya ama zaten kaynak da sabah-sevilay yükselir . artık ucundan kıyısından bişiler koprmıştır umarım bu saçma salak haberiyle.

kendi dünyalarında çok iyi bişey yaptıklarını sanıyorlardır işte. yalancılarr... ikiyüzlülerr.. daha çok şey söylemek isterdimde neyse.. neticede ylan haber işte. bi tarafımla gülerim ben bu habere. buraya topic yapmaya bile değmez.

Ben abartılmış ama gerçeklik payı olan bir haber olduğunu düşünüyorum.
Çok sinirli bir şahsiyet her konuştuğunda ağzından salyalar aka aka bağrıyor.

Ben abartılmış ama gerçeklik payı olan bir haber olduğunu düşünüyorum.
Çok sinirli bir şahsiyet her konuştuğunda ağzından salyalar aka aka bağrıyor.

bu iktidara karşı ben sabırlı bile olduğunu düşünüyorum. ben görmeden salyalarım akıyor birde karşımda olsalar gırtlaklardım. atatürk düşmanları, vatan hainleri..

bu iktidara karşı ben sabırlı bile olduğunu düşünüyorum. ben görmeden salyalarım akıyor birde karşımda olsalar gırtlaklardım. atatürk düşmanları, vatan hainleri..

enteresan bir yaklaşım.
Ama ben hala aynı fikirdeyim

ya ben zaten bu yandaş medyanın televizyon haberlerini ,o tartışma programlarını falan izleyemiyorum mide bulantısından.Arada bi denk geliyo sağ gözüm seğirmeye başladı mı değiştiriyorum kanalı.Gerçekten insanın sabrını çok zorluyorlar .

Yandaş medya varsa tek taraflı değildir benim gözümde iktidar hakkında iyi şeyler söylerse iktidar yanlısı oluyor iktidarı kötüleyip muhalefeti savunduğunda doğru oluyor ama yandaş olmuyor genel olarak söylüyorum bunu da. Ne büyük bir ikilem çelişki !

elbette yandaş haber yapılacak
keza ülkede nasıl barındırırlar
Ey Rabbim iyi ki hesap günü var cok şükür sana

Vallahi onu bunu bilmiyorum da;

Neredeyse üç yıldır bir kez bile kendi elimle tv açmayan ve gazete alma alışkanlığımı büyük bir mücadele sonunda yok etmeyi başarabilen biri olarak, dün ve bugün Türkiye Gündemi diye belirlenmiş iki konuya yorum yazar bulunca kendimi, silkelenme gereği duydum.

Bir şekilde röportaj veren herkesin sözlerini ya da ağıza bile alınmayacak, ortalığa ise asla saçıp savurulmayacak şeyleri, hakikaten ülke gündemi haline getirenlerin de, başlıbaşına ve apayrı bir ülke gündemi oluşturabilecek kadar acil çözüm gerektirdiği kanaatindeyim.

Haber değeri olan şeyler konusunda, vatandaş olarak hepimizin ellerimize birer elek alma zarureti çoktan gelmiş geçiyor bile.

Ülke gündemi göreceli bir şey olabilir, buna saygım sonsuz.

Lakin benim bu konuya "ülke gündemi" kapsamında yapılacak bir yorumum yok, onun dışındaki yorumumu ise daha başlarken yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…