• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muharrem İnce'nin Konuşması

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
163
34
MİLYONLARI EVDE TUTUYORMUŞSUNUZ

Milyonları evde zor tutuyorum dediniz, işte burada çok haklısınız, gerçekten milyonları evde tutuyormuşsunuz.

Can havliyle olsa camiye ayakkbaıyla girenlere iftara attınız, camiye cebindeki haram parayla girenlere engel olmadınız.

Valimi, bakanımı, müsteşarımı yedirtmem dediniz, yetimin hakkını yediniz.

Sizin üzerinizde ah, beddua, açlıktan ölen Kübra bebeğin ahı var, ataması yapılmayan öğretmenlerin ahı var..

[video=youtube;WTlyZkZVd0g]http://www.youtube.com/watch?v=WTlyZkZVd0g&feature=youtu.be[/video]

-Ah var sizin üzerinizde ah var . Ben hamd olsun demiyorum haram olsun diyorum haram olsun diyorum haram olsun diyorum ...

Sana helal olsun helal !

Yaa.. Bu adam hep boyle konusuyor... Bu sefer hepsinden daha sert konusmus, ama hakli.. Anlamiyorlar... Ne dese kusviziltisi gibi geliyor zaten iktidara.. AKP bir keresinde dayanamayip hakkinda fezleke duzenletti "iktidari elestirmek, iktidara muhalefet yapmak" sucundan.. Akillara zarar.. Youtube'da ona iliskin konusmasi da var, digerleri de.. Herkesin izlemesi gerekir onlari, adam super konusuyor, ama kime konusuyor, iste sorun orada...

Back