CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce CHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce 6-7 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan olağanüstü kurultayda Genel Başkan adayı olduğunu bildirdi.
Açıklama yapan Muharrem İnce'den CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert eleştiriler geldi: Bu baskın kurultayın, içeride seyirci olmadan, milletten kaçarak bir kurultay yapılmasını anlıyorum. CHP kurultayları, Türkiye'nin sorunlarını konuşma, geleceğine yön verme kurultaylarıdır. CHP kurultayları halka kapatılmış kurultaylar değildir. Sayın Genel Başkan, belediye başkanlarını, milletvekillerini, cumhurbaşkanı adayını belirledi. Tek başına belirledi. Şimdi de blok listeyi çok özlediklerini görüyorum.
Su an bu haberi okurken o kadar mutlu oldumki anlatamam.
Adam gibi adam gorevini layigiyla yerine getiren biri.
Yalova zaten onun sayesinde kazandi secimlerde.
Offf cok mutluyummmm.
Kilicdaroglu gibi pasif bir muhalefet tabi AKP'lilerin isine gelir.
Hatta cumhurbaskanligi secimlerinde RTE kazanmasi elinden geleni yapan biri kimin isine gelmezki.
Yakisir Ince'ye...Cok sevindim, insallah da secilir. Memleketin boyle siyasetcilere ihtiyaci var. AKP bir fezleke daha verir hakkinda artik, iktidari elestiriyor, muhalefet yapiyor diye..
bence sevinmeyin. Kılıçtaroğlunu göndermezler bence. erdoğansız akparti de 2015 seçimlerinde kaybederse o zaman kendi isteğiyle gidecektir. kurultayla asla göndermeyecekler.