• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammet Dilber

Hayalperestbaykus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
9
0
36
Belçika
Merhabalar!

Buyuk ihtimal bu forumda bu konu hakkinda bir suru konu acilmiştir ama yurtdisindan Muhammet Dilbere amelyat olan oldu mu...? Kasim sonu amelyat olmayi duşunuyorum... tabi doktorla daha ayarlamam gerekiyor.. arkadaşlar eger Muhammet bey sizi amelyat ettiyse bana once ve sonraki halinizi benimle paylaşabilirmisiniz? Bilgisayardan gosterebiliyor mu neye benziyecegini? İnstagramda cok paylaşiyor ama bu son donemler cok kalkik burun paylaşiyor.. acaba amelyat olanlar mi oyle istiyor veya Muhammet bey hep mi bu tarz yapiyor?
Birde acik ve kapali yontemle ilgili.. neye gore onu seciyor.. sorun yurtdişindan oldugum icin.. ilk randevuda kan testi yapip... kontroller yapilcakmiş ertesi gunde amelyat :O! Burun şekli nasil seciliyor?
Bazilarinda burun duşme oluyuor mu ya? Ozellikle Muhammet bey... cevaplariniz icin şimdiden teşekkur ederim! Dort gozle cevaplarmizi bekliyorum! Kalinn saglicakla!

Benim de ilk basta hosuma gitmisti anca diger sayfalarda bi kac olumsuz seyler okudum malesef onun icin onu tercih etmedim. Gercekten cok iyi arastir, en iyisi bi görüsme ayarla cünkü zaten doktorla oturup konustuktan sonra icindeki ses seni yaniltmayacagini düsünüyorum :) Iyi bi hissin olmasi lazim. Bende yurtdisinda kaliyorum bu arada, istersen özelden konusabiliriz sana benim begendigim ve cok iyi doktorlar tavsiye edebilirim

Merhaba
Ben ben Almanya'dan geldim ameliyat için. Bu forumdaki yorumları okudum ve kararsızdım. Çünkü memnun olanların yanında, hoşnut olmayanlar da vardı. Karar vermek için kendim görüşmeye karar verdim. Doktor bey neler yapabileceğini bana açık açık anlattı ve benim yüz hatlarındaki diğer birkaç hastasına yaptığı burunları gösterdi. Böylece, Muhammet bey'le görüşmem içime sindi. Bir burun tasarımı yapılmıştı burnum için. Ama burnum tıpatıp, tasarımdaki gibi değil ki bence ameliyattan sonraki burnum tasarıma kıyasla çok daha güzel. Şu an ise, ameliyat olalı neredeyse 2 hafta olacak ve şimdilik bir sorunum yok. Size bir görüşmeden sonra karar vermenizi tavsiye ederim. Bol şans

Muhammet dilber e 12 bin vermeyi göze alıyorsanız AYKUT ÖZPÜR e gidin derim. Kendisi çok iyi bir estetik duayenidir. Barış Çakır ekürisidir. Karma rinoplasti tekniğini uygulayan sayılı doktorlardandır. İnstagram hesabına bakın bence.

Kapalı yapıyor burun ameliyatını
3 d vectra ile burnunuzun neye benzeyeceğinin simülasyonunu gösteriyor size.
Ve ameliyat sonrası karma teknik olduğu için burnunuz esnek mimiklere katılan zamanla düşme korkusu yaşamayacağınız bir burun oluyor güncel fiyatı 11 000 olmuş. Eylüle kadar 9000 di. Belki bi pazarlık yapılabilir bilmiyorum.

Daha fazla bilgi için benim konu başlığı olarak açtığım "BURUN ESTETİĞİ HAKKINDA HERŞEY " konusunu inceleyebilirsiniz. Orada açık kapalı ve karma tekniği kıyasladım. Avantaj dezavantajlarını yazdım. Yine sorularınız olursa sabırla cevaplarım. :)

Muhammet dilber e 12 bin vermeyi göze alıyorsanız AYKUT ÖZPÜR e gidin derim. Kendisi çok iyi bir estetik duayenidir. Barış Çakır ekürisidir. Karma rinoplasti tekniğini uygulayan sayılı doktorlardandır. İnstagram hesabına bakın bence.

Ve ameliyat sonrası karma teknik olduğu için burnunuz esnek mimiklere katılan zamanla düşme korkusu yaşamayacağınız bir burun oluyor güncel fiyatı 11 000 olmuş. Eylüle kadar 9000 di. Belki bi pazarlık yapılabilir bilmiyorum.

Daha fazla bilgi için benim konu başlığı olarak açtığım "BURUN ESTETİĞİ HAKKINDA HERŞEY " konusunu inceleyebilirsiniz. Orada açık kapalı ve karma tekniği kıyasladım. Avantaj dezavantajlarını yazdım. Yine sorularınız olursa sabırla cevaplarım. :)

Tabii 11 bin değil de 15 bin lirayı gözden çıkarabiliyorsanız ali murat akkuşlu tavsiye ederim. 15 bin liram olsa gözüm kapalı gideceğim tek hekim odur. Ama ne yazık ki bütçemi çookkk aşıyor...

Aradan beş yıl geçti Muhammet dilbere olmuştum şuan memnun değilim o halinden eser yok smdi
benim burnumu da Muhammet bey yaptı ama ucu inceldi sanırım aynı yıllarda ameliyat olduk.ilk başta çok doğaldı ve cidden çok hoştu zamanla ucu çok inceldi yamuldu.dolgu ile düzelttiriyordun başka bir doktora.artık o da yeterli olmuyor yapay görüntüsünü düzeltmeye.revizyon ameliyatı için doktor bakıyorum.Barış bey de yapmıyormuş revizyon.kime güveneceğiz bilemedim.

daha önce çok memnun kaldığımı yazmıştım çünkü burun ucu hafif incelince dolgu yaptırdım fakat dolgu eridi burun ucu hem yamuk hem artık çok daha ince.göz ardı edilcek gibi değil yani dolguyla falan.Bunun için yani sonradan burun ucunun incelmesi gibi ihtimallere karşı ameliyatta hangi teknik kullanılmalı?Açık ameliyt olmuştum ben.Belki doktorlardan bu konuda bilgi alanınız vardır diye sormak istedim..

Vayy canina 3 sene önce 12 bine dr.muhammet bet ameliyatmi yapiyormus simdiki fiyati 7 bin euro emre ilhan keza ayni fiyatlar yani 60 bin türk lirasi yapiyo merak ediyorum türkiyede maaslar cok yüksek degil ve bicok hastasi var nasil karsiliyorlar yada yurt disindakileremi buladar yüksek fiyat veriliyo..hadi bu iki doktor yine estetik cerrajlar bazi kbb doktorlarida 30 35 bin fiyat veriyolar yani sizcede estetik olunacaksa estetik cerrahami yoksa kbb uzmaninami olmak daha mantikli düsüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim😊

Back