Muhammet dilber burun ameliyatı

hrmztrn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
7
0
Arkadaşlar istanbulda doktor muhammet dilbere burun ameliyatı olan varmı şikayeti,düşünçesi,son,durumu,ozaman zarfındaki süreci,en önemlisi fiyatı hakkında bilgilere ihtiyacım var ?

Arkadaşlar istanbulda doktor muhammet dilbere burun ameliyatı olan varmı şikayeti,düşünçesi,son,durumu,ozaman zarfındaki süreci,en önemlisi fiyatı hakkında bilgilere ihtiyacım var ?
Sayfasından takip etsen. Herşey yazıyor orda

ciddimisşniz bende diyodum nasıl bulabilirim diye içime dert oldu bakın ya tüh
Farkındayım muhammet beyin sayfalarını gayet iyi inceledim ben sadece hasta görüşü istiyorum mümkün oldunca yani cvplamadınız taktirde kimsenin anlına silah dayamıyorum adam akıllı cvb verebilcekleri bekliyorum lütfen

Canım muhammet bey burun konusundabir numara ddiyebilirim cok guzel burun lar yapıyor bn kendisi ne fiyat yuzunden olmamıştm ve cok pişmanım revizyon olucam kendisine fiyat konusunda kendisyle gorusmen daha iyi olur problem ve hastaneye gore degişyr mesela revizyon 15.000

Evet ya bende o civarlarda oldupu için biras geri kaldım napıcamı bilemiyorum çok iyi diolar benim nefes sorunum var hastalarla görüştüm %100nefes sorunu çöüzülüyormuş en kötü engel fiyat

Canim sen ilk ameliyatini kime oldun ?

Bn Bogaziçi tıp da oldum ismi laImdı degil amir ali denen kişiye
bn revizyon olucam emliyatımı muhammet bey ve eren bey yapıcak

Eren bey kim

Şimdiki aklım olsa ilk ameliyatımı muhammet beye olurdum. revizyon oldum kendisine..

Slm muhamet dilber hakkında ben seni bilgilendirebilirim. Tabi geç kalmadiysan

Ben seni bilgilendirebilirim hemde çok detaylı bi şekilde özelden yaz. Bende ona ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…