Muhammet bey 2 hastasını gördüm çok güzeldi ama gerçekten korkuyorum evet yani ince derili haatalarla çok mu fark olacak hep guzel olan burunlar ince derili mii;(Kalın deri ile uğraşmak isteyen doktor az ( bide revizyon ). Maalesef burda çok övülen doktorlar dahil. Sonucu güzel olmuyor. Gerçekten kalın deride başarılı doktoru bulmamız gerekiyor.
hilal bahsettiğin iki hasta kalın derili miydi?Muhammet bey 2 hastasını gördüm çok güzeldi ama gerçekten korkuyorum evet yani ince derili haatalarla çok mu fark olacak hep guzel olan burunlar ince derili mii;(
Canim sende mi muhammet beyi düşünüyorsunevet yorumları alsak, fotoğraf görsek..
evet cnm. benim küçük bi revizyonluk işim var.Canim sende mi muhammet beyi düşünüyorsun
Tamam canım inşallah istediğimiz gibi geçer ;(evet cnm. benim küçük bi revizyonluk işim var.
Emre bey nerdeyse 1 sene sonraya gün veriyormus evetBende geniş ve büyük burunlar için konu açtım bende bole olup burnu güzel olanları merak ediyorum. Burnum kalin mi bilemiyorum. Ben ama emre ilhan dan randevu aldim ama daha baya var