muhammet bey in kalın derili hastaları yardimci olabilir mii

Hilal2535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
231
15
31
Arkadaslar merhaba,yardıma ihtiyacım var muhammet bey e ameliyat olup kalın derili olanlar var mı aranızda veya olmayı düşünenler,süreciniz nasıl geçti muhammet bey ne gibi uyarılarda bulundu ince deriye göre en büyük dezavantaji nedir? Yani alçıdan çıkınca kocaman eskisinden daha büyük bir burunla mi karsilasiliyor;(( Ben daha muayene olmadım ama kalın derili olabilir misim

Benimde burnum derisi çooooooook kalın. Bende araştırıyorum. Ama incelerin sonucu daha güzel oluyor diyorlar. Bu arada Muhammet Beyin mail adresi var mı ? Resimlerimi atmak istiyorum .

Muhammet bey in bir kaç mail adresi vardı facebook sayfasından bakabilirsiniz evet gerçekten önemli bir konu yardımlarınızi bekliyoruz ;( dranaz canimm seninde kalındi derin değil mi

Kalın deri ile uğraşmak isteyen doktor az ( bide revizyon ). Maalesef burda çok övülen doktorlar dahil. Sonucu güzel olmuyor. Gerçekten kalın deride başarılı doktoru bulmamız gerekiyor.

Kalın deri ile uğraşmak isteyen doktor az ( bide revizyon ). Maalesef burda çok övülen doktorlar dahil. Sonucu güzel olmuyor. Gerçekten kalın deride başarılı doktoru bulmamız gerekiyor.
Muhammet bey 2 hastasını gördüm çok güzeldi ama gerçekten korkuyorum evet yani ince derili haatalarla çok mu fark olacak hep guzel olan burunlar ince derili mii;(

Bende kalin deriliyim galiba, burnum ucu geniş kanatları da çok geniş ozaman burun kalin derili mi oluyor Biliyormusunuz daha Dr randevuma çok var merak ediyorum

Bende geniş ve büyük burunlar için konu açtım bende bole olup burnu güzel olanları merak ediyorum. Burnum kalin mi bilemiyorum. Ben ama emre ilhan dan randevu aldim ama daha baya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…