Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mrb kızlar ya muhallebı gece verecegız ya her gun aynı sekılde mı tatlı mı sızlr nasıl verıorsunuz ben bır gun kasık mama bır gun muhallebı dusunuorum yanlış mı kızım 6.5 aylık
canım sütlü pirinçli kaşık maması veriyorum ben de. senin bu tarifin de aynı kapıya çıkmıyor mu? hangisi daha sağlıklıdır acaba? devam sütü de hazır sonuçta, kaşık maması da. bir fikrin var mı?
mrb kızlar ya muhallebı gece verecegız ya her gun aynı sekılde mı tatlı mı sızlr nasıl verıorsunuz ben bır gun kasık mama bır gun muhallebı dusunuorum yanlış mı kızım 6.5 aylık
canım sütlü pirinçli kaşık maması veriyorum ben de. senin bu tarifin de aynı kapıya çıkmıyor mu? hangisi daha sağlıklıdır acaba? devam sütü de hazır sonuçta, kaşık maması da. bir fikrin var mı?
valla içim rahat olarak vermiyorum genelde içerikleri okuyup alıyorum doktorumuz süt yerine devam sütü kullanın dediği için böyle yapıyorum aynı kapıya çıkabilir ama diğerinde biraz daha katkı olabilir kutuyu okumak lazım