Erkek kuşMerhaba, balkonumuza konan muhabbet kuşunu eve alıp beslemeye başladık. Sitemize duyuru yaptık ama sahibi çıkmadı. Kuşumuz bizimle kalmış oldu. Kaç aylık, dişi mi erkek mi bilmiyoruz. Fotoğraflarını ekliyorum. Her ihtimale karşı yavru muhabbet kuşları için olan yemden aldım. Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
Merhaba. Kuşunuz çok güzelgaga renginden erkek gb görünüyor. 1 yaşları civarı gb geldi bana fotolardan
Teşekkürler cevap içinErkek kuşama yaşını pek tahmin edemiyorum fotoğraftan
çok yakışıklı bir beyefendi, hoş gelmiş evinize. Göz bebeğinin etrafındaki beyaz halka ve gıdısındaki lekeler yaşını belli eder. 1 yaşının üzerinde gibi görünüyor.Merhaba, balkonumuza konan muhabbet kuşunu eve alıp beslemeye başladık. Sitemize duyuru yaptık ama sahibi çıkmadı. Kuşumuz bizimle kalmış oldu. Kaç aylık, dişi mi erkek mi bilmiyoruz. Fotoğraflarını ekliyorum. Her ihtimale karşı yavru muhabbet kuşları için olan yemden aldım. Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
Sokaklardan geldiği için hiç kıyamıyorum. Ailesini özlemesin diye elimizden geleni yaptık. Vitaminlerini, yemlerini, oyuncaklarını ne gerekiyorsa aldım hepsini. Konuşuyoruz, seviyoruz. İnşallah hoş bulmuşturçok yakışıklı bir beyefendi, hoş gelmiş evinize. Göz bebeğinin etrafındaki beyaz halka ve gıdısındaki lekeler yaşını belli eder. 1 yaşının üzerinde gibi görünüyor.
konuşan muhabbet kuşu videoları açın dinletin kendini yalnız hissetmez onlara eşlik edip ötmeye bile başlar, aynayı çok seviyorlar bir de.Sokaklardan geldiği için hiç kıyamıyorum. Ailesini özlemesin diye elimizden geleni yaptık. Vitaminlerini, yemlerini, oyuncaklarını ne gerekiyorsa aldım hepsini. Konuşuyoruz, seviyoruz. İnşallah hoş bulmuştur
Gagası ile ilgili yapmam gereken bir şey var mı?
Kafesine gaga taşı koyabilirsiniz.Teşekkürler cevap içinHiç konuşmuyor. Ben tüm gün konuşup başını şişiriyorum. Şarkılar söylerken öterek eşlik etmeye başladı. Kafamıza gelip konuyor artık.
Bir de gagası neden böyle? Veterinere götürmem gerekli mi? İnternetten biraz baktım ama dönem dönem gaga yenilenmesi olabiliyormuş.
İki üç kelime söylüyordum ama bir kelimeye düşüreyim bariKafesine gaga taşı koyabilirsiniz.Erkek muhabbet kuşları yanında dişi olmazsa çok çabuk konuşmaya başlıyorlar. Uzun olmayan bir kelimeyi sürekli gidip gelip söylerseniz alışır. Bi anda birçok kelime öğretmeye çalışmayın ben kuşuma şakir demeyi öğretmiştim sonra kendiliğinden dalga geçmeye başladı şak şak şakir diyip duruyordu ilk kelimeden sonra farklı kelimeleri daha kolay öğreniyorlar
gaga taşı, mineral blok, enerji blok, dal darı, ballı kraker, yemlerine kum, tüyler için damla bir de vitamin damla aldım. Sprey olduğunu bilmiyordum. Ondan da alayım. Teşekkür ederim1 yaşında veya biraz geçmiş erkek kuş, gagası için gaga taşı ve kalamar kemiği alırsanız kendi halleder. Vitamin alın suyuna damlatirsiniz, tüyleri için bakım spreyi var onu alırsınız. Yem olarak da normal yemin yanında ekstra kızıl ve sarı dal darı var onlar için çok faydalı, alıp ara ara da onlardan verebilirsiniz kilo olarak da düzene girer.
Ben aslında eve kuş ya da başka evcil hayvan istemiyordum. Ya ölüyorlar ya kaçıyorlar çok üzülüyorum o zaman. Bu kuşu da ben istemem diye verecekti eşim ama sanki sokaklarda perişan olmuş da bize sığınmış gibi hissettim. Başkası iyi bakar mı emin olamadım. Vermeye kıyamadım. Bizi seçmiş de gelmiş gibi kendi kendime duygusal anlamlar yükledim.Oy çok tatlı maşallah güzel ömrü olsun.Gaga rengi mavi erkek bir evladınız olmuş
Çok tatlısınız Sağolun.konuşan muhabbet kuşu videoları açın dinletin kendini yalnız hissetmez onlara eşlik edip ötmeye bile başlar, aynayı çok seviyorlar bir de.
Gagası için de mürekkep balığı kemiğiydi yanlış hatırlamıyorsam bir nevi törpü işlevi görüyor. Kafesine takınca kendi gidip gagalıyor zaten onu.
Bu beyefendi tüy değişimi de yaşıyor olabilir şu anda o yüzden vitaminli yem almakla iyi yapmışsınız. çok şanslı ki size denk gelmiş.
Benim muhabbet kuşum aynadaki kuşa aşıkÇok tatlısınız Sağolun.Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. Aynası yok onu da halledeyim. Kendini yalnız hissetmesin.
Kuşunuz dişi 1yaş üstü büyük olasılıklaMerhaba, balkonumuza konan muhabbet kuşunu eve alıp beslemeye başladık. Sitemize duyuru yaptık ama sahibi çıkmadı. Kuşumuz bizimle kalmış oldu. Kaç aylık, dişi mi erkek mi bilmiyoruz. Fotoğraflarını ekliyorum. Her ihtimale karşı yavru muhabbet kuşları için olan yemden aldım. Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
yavruluğu bitmiş, boynunda siyah noktalar çıkmaya başlamış ve yüzü beyaz tüylü, bu yavruluktan çıktığını gösterir. arkadaşın dediği gibi 1 yaş gibi.Merhaba, balkonumuza konan muhabbet kuşunu eve alıp beslemeye başladık. Sitemize duyuru yaptık ama sahibi çıkmadı. Kuşumuz bizimle kalmış oldu. Kaç aylık, dişi mi erkek mi bilmiyoruz. Fotoğraflarını ekliyorum. Her ihtimale karşı yavru muhabbet kuşları için olan yemden aldım. Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?