• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhabbet kuşumun hem kanadı hem ayağı kırık

YaseminEnes9193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
19
6
36
33
Muhabbet kuşu sahiplendik ama bize gelmeden önce kanadı kırıldı ve ayak parmakları sıkıntılıydi.veterinere götürdük ama o da yapicak bişey yok kanat kırılmış ve bu şekilde kaynamış dedi ayak parmaklarida düzgün durmadigi için yürümesi sorunluydu şimdi hiç üstüne basamiyor birinin sürekli kafesin altında duruyor yukarı bile çıkamıyor.istahida azaldı yem koyuyorum önüne yemiyor su içmiyor ötmüyorda artık eskisi gibi .ne yapacağımızı bilemiyoruz ne yapmamız lazim

Muhabbet kuşu sahiplendik ama bize gelmeden önce kanadı kırıldı ve ayak parmakları sıkıntılıydi.veterinere götürdük ama o da yapicak bişey yok kanat kırılmış ve bu şekilde kaynamış dedi ayak parmaklarida düzgün durmadigi için yürümesi sorunluydu şimdi hiç üstüne basamiyor birinin sürekli kafesin altında duruyor yukarı bile çıkamıyor.istahida azaldı yem koyuyorum önüne yemiyor su içmiyor ötmüyorda artık eskisi gibi .ne yapacağımızı bilemiyoruz ne yapmamız lazim
Merhaba. Oncelikle cok gecmis olsun cok uzuldum umarim sagligina kavusur. Ucamasa bile ins ayagi duzelir de cubugunda tuneyebilir. Babamin kusu geldigi ilk gun ucarken nereye carpti hala bilmiyoruz fakat ayagini kirmis. Basamiyordu tek ayak ustunde duruyordu. İlk gttigi vet yapicak bisey yok demis babam baska vet gtmis ve ayagini bi ilac sikip sarmislar sikica. Saniyorum bir ay kadar o sekilde kaldi. Araka bandaji gagasiyla sokuyordu ucundan bir kac kez vet gotru tazelediler. Suan canavar gb iyilesti ve bir marazi kalmadi. Bence baska vet gtmekte fayda var. Eger gercekten cozum yoksa yapicak bisey yok aklima bir sey gelmiyor konforunu saglamak icin cunku kusum yok asina degilim. Fakat sonradan keske dememek icin iyi oldugunu dusundugunuz bir veteriner den daha gorus almakta fayda var.

Back