muhabbet kuşum çok hareketsiz :(

ahahah aynen aynen :KK70:
Uçamıyor ya perdeye konacak yada duvara falan çarpıp küt düşüyor.
Yüksek bir yerde saatlerce izliyor bizi ötesi yok :KK70: Ötmesi de aynı hiç susmuyor telefonda arkadaşımla konuşuyorum ' senden çok kuşunun sesi geliyor ' diyor bana :KK70:
Cinsi Lutino mu ?

tam benim kuş ya var mı böyle cinsi diye düşünüyordum daha önce başka bir kuşumuz vardı o tepemizden inmezde ne yersek dibimizde biterdi ısırmazdı bu kuş öyle değil 3 yıl oldu alalı hala ısırıyor canı isteyince geliyor sadece elime birde manyak bir huyu var uçmak istemiyor uçuncada kebndini duvara çarptıyor duramıyor baya uğraştık sonra kendi haline bıraktık önceden ötmüyordu bile şimdi en azından susmuyor buda bir gelişme:KK70: birde o ballı krakeri verince benden iyisi yok o bitene kadar çok uslu hiç ısırmıyor çok seviniyor sonra bitince yine aynı:KK48:

ahahah aynen aynen :KK70:
Uçamıyor ya perdeye konacak yada duvara falan çarpıp küt düşüyor.
Yüksek bir yerde saatlerce izliyor bizi ötesi yok :KK70: Ötmesi de aynı hiç susmuyor telefonda arkadaşımla konuşuyorum ' senden çok kuşunun sesi geliyor ' diyor bana :KK70:
Cinsi Lutino mu ?
evet tam olarak aynısından lutinolar sarı oluyor değil mi tam bilmiyorumda bu cinsleri bir arkadaşımınki öyle benimkinin cinsini çözemedik annem almıştı sormamış kafası sarı gövdesi mavi kanatları siyah gri çok ötüyor evde birisi konuşurken o kadar ses çıkarıyor ki konuştuğunu duyamıyorsun ilk 1 sene çok sessizdi şimdi susmuyor :KK70: o perde kısmı aynı ya birde perdeye yapışınca birisi onu gelip alana kadar orada bekliyor korkak:KK70:

ahahahah aynı ya bacakları ayrık ayrık orada bekliyor :KK70:
sarı renkli beyaz yanaklı kırmızı gözlü oluyorlar canım ...
evet tam olarak aynısından lutinolar sarı oluyor değil mi tam bilmiyorumda bu cinsleri bir arkadaşımınki öyle benimkinin cinsini çözemedik annem almıştı sormamış kafası sarı gövdesi mavi kanatları siyah gri çok ötüyor evde birisi konuşurken o kadar ses çıkarıyor ki konuştuğunu duyamıyorsun ilk 1 sene çok sessizdi şimdi susmuyor :KK70: o perde kısmı aynı ya birde perdeye yapışınca birisi onu gelip alana kadar orada bekliyor korkak:KK70:

X