kızlar sizin de başınıza geldimi bu? kuş aldığım yere sordum normal diyor ama ben tedirgin oluyorum biraz. Dişi muhabbet kuşum çiftleşme olmadan yumurtlamaya başladı, önceleri baktık yumurtasıyla oynuyor, kırıyor hatta falan. Alıyorduk biz de kafesinden. Ama yine yumurtluyordu. Dedik ki acaba almasak mı hani aldıkça mı yumurtluyor, bu sefer bi tane ymurtasını almadık, iki gündür sanki tavuk gibi üstüne yatıyor hiç çıkmıyor bile kafesten
Hatta kafesinin içine pislemiyor hanımefendi saldığımızda pisliğini dışarı biyere yapıp giriyor hemen yumurtasının üstüne oturmaya devam, sanki bir tavuk..
iki gündür böyleydi şimdi baktım o yattığının yanına bi tane daha yumurtlamış yatıp duruyor üzerlerinde. Hayır anlatamıyoruz ki onlar boş yumurta, yavrum içinden kuş çıkacak sanıyor ne yapmalı acaba? kuşcağızıma bişey olur diye korkuyorum:18:
Hatta kafesinin içine pislemiyor hanımefendi saldığımızda pisliğini dışarı biyere yapıp giriyor hemen yumurtasının üstüne oturmaya devam, sanki bir tavuk..

iki gündür böyleydi şimdi baktım o yattığının yanına bi tane daha yumurtlamış yatıp duruyor üzerlerinde. Hayır anlatamıyoruz ki onlar boş yumurta, yavrum içinden kuş çıkacak sanıyor ne yapmalı acaba? kuşcağızıma bişey olur diye korkuyorum:18: