Misapasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2019 2.009 1.802 6 Kasım 2023 Konu Sahibi nrbdkkk99 #21 Bir de hadi inandınız diyelim,kuş niye beddua etsin durduk yere
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 13.967 62.682 6 Kasım 2023 Konu Sahibi nrbdkkk99 #22 Misapasa .!.: Burada sorup ne denmesini bekliyor,evet evet kesin beddua eder desek inanacak sanırım, Genişletmek için tıkla... Sanirim oyle. Evet eder desek kuse bilenecek demek ki
Misapasa .!.: Burada sorup ne denmesini bekliyor,evet evet kesin beddua eder desek inanacak sanırım, Genişletmek için tıkla... Sanirim oyle. Evet eder desek kuse bilenecek demek ki
2 2 kiz annesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2020 1.281 525 44 6 Kasım 2023 Konu Sahibi nrbdkkk99 #23 nrbdkkk99 .!.: Merhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı olu Genişletmek için tıkla... Tobee ben kızıma hamileyken vardı hatta yavrulari bile oldu bebek bebek gelince yavruları vermiştik isteyenlere
nrbdkkk99 .!.: Merhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı olu Genişletmek için tıkla... Tobee ben kızıma hamileyken vardı hatta yavrulari bile oldu bebek bebek gelince yavruları vermiştik isteyenlere
H Hzl-01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2017 260 117 32 8 Kasım 2023 Konu Sahibi nrbdkkk99 #24 nrbdkkk99 .!.: Merhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı olu Genişletmek için tıkla... Çok şukur kendi aklımız olduğu için büyüklerimizin söylediği saçma sapan şeyleri fazla ciddiye almamak lazım hayret ediyorum bu büyüklere akıl var mantık var.hic olur mu öyle şey ya
nrbdkkk99 .!.: Merhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı olu Genişletmek için tıkla... Çok şukur kendi aklımız olduğu için büyüklerimizin söylediği saçma sapan şeyleri fazla ciddiye almamak lazım hayret ediyorum bu büyüklere akıl var mantık var.hic olur mu öyle şey ya