O büyüğünüz Hz Süleyman mı? Nereden biliyor hayvanların dilini? Pes artık insanlar kuşları kafese koyup kendileri uçmuş..Merhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı olu
Merhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı olu
Ya benide korkuttular inanmadım ama icimede kurt düşmedi değilAllah korusun, öyle şey olur mu hiç?
"Pek inanmadım" demek biraz inandım demekAslında bende pek inananmadım saçma geldi bana da
Nah çeken kuş bile gördüm. Doğrudur
Hayır bu değil soru evdeki kuş hamileye beddua eder dediler de. Bende dedim burda sorayım neler gelecekNe sordugunuzu anlamadim ama hayvana eziyet ettiyseniz ahirette hesabi sorulacak. Bunu mu sormak istediniz?
Yok artik annesinin ureme uvzu..Merhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı olu
Size bunu soyleyen “bir buyugunuzun” mu yoksa buna “pek inanmayan” sizin mi kafaniz daha guzel emin olamadimMerhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı olu
Siz de deli zırvası demediniz ciddi ciddi burada sordunuz öyle miHayır bu değil soru evdeki kuş hamileye beddua eder dediler de. Bende dedim burda sorayım neler gelecek
Burada sorup ne denmesini bekliyor,evet evet kesin beddua eder desek inanacak sanırım,Size bunu soyleyen “bir buyugunuzun” mu yoksa buna “pek inanmayan” sizin mi kafaniz daha guzel emin olamadim
Cehalet diz boyu
Hayır bu değil soru evdeki kuş hamileye beddua eder dediler de. Bende dedim burda sorayım neler gelecek