muğlaya yerleşmek?

Ben tatil amaçlı gitmiştim. Emin ol çok güzel bir yer. Ve istanbuldan kesinlikle çok daha ucuz, bir kere herşeyi geç trafik yok , insanlar daha samimi. Umarım bir gün bende İstanbulu terk edebilirim:)

ben dalamanda otelde çalışmıştım bir süre ama şimdi tamamen yerleşmek için araştırma yapıyoruz ailecek :)

Ben ankarada yasiyoruz biz ailece gocup gittik 4 ay durduk alisamadik gezmek icin guzel oluyo insana mevsimi havasi sicakligi makul geliyor ama yok ya buyuk sehre alisinca zor oluyor eger biz dursaydik. Alisirdik belki ama zor yani..herkesin dogdugu buyudugy alistigi her farkli okuyo baska sehrin insani bile degisik geliyo iyi dusunmek lazim oralarda is imkaanida zor

haziranda ev bakmaya gidicez iş faanda bakıcaz ama iş imkanları nasıl acaba hemen bulabilir miyiz ki..

kiralara baktık ilçeler çok ucuz merkezdede 500den başlıyo kiralar istanbulda eve 1000 lira kira ödüyoruz orası çok makul ama iş imkanını araştırmamız lazım

peki iş imkanları nasıldı ve neresine yerleşmiştiniz?

Bende şu sıra Antalya yı düşünüyorum. Kafaya koymadım daha bir seçenek sadece...

valla trafik olmasın yaşam şartları daha iyi olsun yeterli bence ya istanbul yaşancak yer değil artık malesef

Bence de ben istanbul'a yakınlarımı ziyarete gittiğimde..
O trafik o kalabalık beni nasıl yoruyor. İstanbul'u seven sevsin valla ben almıyım

sevmeye çok seviyorum buralıyım burda doğdum büyüdüm ama kalabalığı trafiği ve artık her kesimden insanı boğuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…