Neden muğla?
E zaten bildiğiniz yermiş,neden nasıldır diye sordunuz anlamadim cidden. Hakkınızda hayırlısı olsunorda çalıştım uzun süre sakin biryer ve ekonomik diye biliyorum
dalamanda çalıştım ma onun dışında ailecek iş ve ev fiyatlarını araştırıyoruz bu yüzdenE zaten bildiğiniz yermiş,neden nasıldır diye sordunuz anlamadim cidden. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben ankarada yasiyoruz biz ailece gocup gittik 4 ay durduk alisamadik gezmek icin guzel oluyo insana mevsimi havasi sicakligi makul geliyor ama yok ya buyuk sehre alisinca zor oluyor eger biz dursaydik. Alisirdik belki ama zor yani..herkesin dogdugu buyudugy alistigi her farkli okuyo baska sehrin insani bile degisik geliyo iyi dusunmek lazim oralarda is imkaanida zor
Ben tatil amaçlı gitmiştim. Emin ol çok güzel bir yer. Ve istanbuldan kesinlikle çok daha ucuz, bir kere herşeyi geç trafik yok , insanlar daha samimi. Umarım bir gün bende İstanbulu terk edebilirim:)
Bende şu sıra Antalya yı düşünüyorum. Kafaya koymadım daha bir seçenek sadece...
valla trafik olmasın yaşam şartları daha iyi olsun yeterli bence ya istanbul yaşancak yer değil artık malesef