Muğla'da yada Marmaris'te iyi bir dermatolog?

su_m

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
60
8
leke ve gözenekler için acil gtmem gerek,artık aşırı etkilenir oldum

arkadaşım benim nacizane fikrim sakın gitme özel hastanede dermotoloğa.2 hafta önce ben de aynı sorunlardan gittim ankarada çok tanınmış hastanenin tanınmış bir dermotoloğuna.Kapıdan içeri girer girmez lazerle soyalım cildini dedi.Ortalama 5 seans oluyormuş.Ben Türkiyede yaşamadığım için başlayamam,yok mu bunun ilaçla yöntemi dedim,seneler alır yok dedi.En fazla yapabileceğimiz gözenekleri daraltmak diyince ona da şükür dedim.1 yıkama jeli,bir nemlendirici,1 tanede akne ilacı verdi.Oysa benim aknem yoktu ve hayatımda da hiç olmamıştı.Ben siyah noktaları sıktığım için çukurlaşmıştı.Özellikle de söyledim,sivilceden değil siyah noktadan oldu diye ama dinlememiş.3 ay kullanacaksın dedi.Aldım hepsini,ürünler ayrıca dermokozmetikmiş.Bioderma diye bir marka.Bir ton para verdim sonuç sıfır çünkü cildim acayip derecede soyuluyor.Balık derisi gibi oldu,insan içine çıkamıyorum ve çok acıyor üstelik esmer olmama rağmen kıpkırmızı oluyor cildim..Hani fazla kese yapınca acıyla karışık bir yanma yapar ya işte öyle.3 ay bu işkence ve pullu görüntü çekilmez,inan çukurluklar daha az göze batıyor.Üstelik bu kadar zahmet sadece hafifletmek için. Ama istersen ürünlerin adını yazayım çünkü dermokozmetik,reçeteye filan gerek yok.
-Bioderma sensibio DS+ gel nettoyant apaisant assainissant bu temizleme jeli
-Bioderma sensibio light-creme apaisante bu nemlendiricisi
-differin jel - sivilce kremi ( 2 günde bir kullanılacakmış)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…