Muğlada balayı ?

merve_ramazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
22
7
28
Merhaba arkadaşlar bn temmuzda evlenıyorum inşallah bana muğla ölüdenize yakın güzel bildiğiniz bir otel söyler misin acil olarak rezervasyon yaptırıcazda tesekkür ederm simdiden .

Merhaba arkadaşlar bn temmuzda evlenıyorum inşallah bana muğla ölüdenize yakın güzel bildiğiniz bir otel söyler misin acil olarak rezervasyon yaptırıcazda tesekkür ederm simdiden .
cnm ben fethiyeliyim. ölüdeniz fethiye de zaten... ama fethiye de bir tek ölüdeniz yok bir sürü gezilecek yerler var. ölüdeniz her gün sıkar. illa ölüdeniz de olmak zorunda mı?? fethiye çalış mevkinde otel fiyatları biraz daha uygundur

Ben de Ölüdeniz değil de çalış plajındaki otelleri öneririm. Ölüdeniz aşırı kalabalık oluyor ve arabayla gidilmesi gereken bir yer.

Fethiye balayi icin tercih edilecek enguzel yer bence.. Hem denizi hem tarihi harika..
Otel Letonya cok guzel dii.. Oludeniz tarafi cok kalabalik oluyor..

bende balayımı fethiyede yaptım geçen sene Pırlanta hotel de kaldık fiyatı çok uygundu tek sıkıntısı biraz yokuşta olması

canim merhaba balayi deyince romantizm sart diyorum sana harika bir otel onerim olsun bnmde balayimi gecirdigim ruyaaa gibi biryer bayilcaksn oludeniz nautical oteli incele eger fiyatta sikntin yoksa hic dusunme derim bide perdue otelide incele canmm .d

X