Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bn temmuzda evlenıyorum inşallah bana muğla ölüdenize yakın güzel bildiğiniz bir otel söyler misin acil olarak rezervasyon yaptırıcazda tesekkür ederm simdiden .
Merhaba arkadaşlar bn temmuzda evlenıyorum inşallah bana muğla ölüdenize yakın güzel bildiğiniz bir otel söyler misin acil olarak rezervasyon yaptırıcazda tesekkür ederm simdiden .
cnm ben fethiyeliyim. ölüdeniz fethiye de zaten... ama fethiye de bir tek ölüdeniz yok bir sürü gezilecek yerler var. ölüdeniz her gün sıkar. illa ölüdeniz de olmak zorunda mı?? fethiye çalış mevkinde otel fiyatları biraz daha uygundur
Fethiye balayi icin tercih edilecek enguzel yer bence.. Hem denizi hem tarihi harika.. Otel Letonya cok guzel dii.. Oludeniz tarafi cok kalabalik oluyor..