• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mugla yı bilenler bakabilir mi?

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Merhaba size sormak istediğim, kardeşimle fotograf studyosu acmak istiyoruz fakat bodrum yada fethiye dusunuyoruz suanlık.Bana göre bodrum da daha çok iş yapılabilir daha merkezi aktif bir ilçe.Fethiye büyük ama yaş aralığı yüksek ve dağınık biryer olarak düşünüyorum.Oraları bilenler fikrinizi paylasırsanız cok sevinirim.

Siz nerde yasiyorsunuz? Yaşadığınız yerde açmanız daha uygun olmaz mı?

tatil yörelerinde fotoğraf stüdyosu iş yapar mı ki?
bütün otellerin içinde fotoğrafçı var.

dükkan kiraları çok yüksek halkı kendi halinde parayı sıkar genel anlamda, birde çok kalabalık değil buralar iş yapmaz canım

Siz nerde yasiyorsunuz? Yaşadığınız yerde açmanız daha uygun olmaz mı?
gecen seneye kadar bizde muglanın bir ilçesinde yasıyorduk.Suan bulundugumuz sehri sevmediğimiz ve koşe başı fotografcı olması sebebiyle istemiyoruz acıkcası

tatil yörelerinde fotoğraf stüdyosu iş yapar mı ki?
bütün otellerin içinde fotoğrafçı var.
Oyle yazları ama soyle bişey dusundum sezonluk fotografcılar erkek oluyor ve doğum fotografı konusunda ciddi bir fotografcı acıgı var bunu da kadın fotografcı olmamasına baglıyorum pek oralarda. otel harici yani doğum dugun extra olursa yat organizasyon. İlçelerin birbirine yakın olması iyi bide marmaristen cekim gelir gidilir datçadan gelir gidilir diye düşündüm.

dükkan kiraları çok yüksek halkı kendi halinde parayı sıkar genel anlamda, birde çok kalabalık değil buralar iş yapmaz canım
Oralarda çok az fotoğrafcı olması bana cazip gelen.Olanlar yasını basını almıs vesikalık ceken amcalar.Özel hastanede doğum cekimi için kadın fotogtafcı yok gibi mesela.En azından ben muglada yasadıgım ilçe için konusuyorum

Fethiyede fazlasiyla var dogum fotografcisi.dalaman koycegizde hayatta para vermez bu tur seylere

Marmariste de arkadaşım doğum fotoğrafçısı çağırmıştı.Dogum öncesi çekilen resimlerden de bir albüm yapmıştı.Benim düğün albumumden güzeldi valla:KK48:

Marmariste de arkadaşım doğum fotoğrafçısı çağırmıştı.Dogum öncesi çekilen resimlerden de bir albüm yapmıştı.Benim düğün albumumden güzeldi valla:KK48:
baska yerden cagırdı dimi cunku ben marmariste hiçç kadın görmedim fotografcı :)

Ben ordan buldu diye biliyorum.Ama 3 sene önceydi ,artık şehir değiştirmiş de olabilir

Merhaba size sormak istediğim, kardeşimle fotograf studyosu acmak istiyoruz fakat bodrum yada fethiye dusunuyoruz suanlık.Bana göre bodrum da daha çok iş yapılabilir daha merkezi aktif bir ilçe.Fethiye büyük ama yaş aralığı yüksek ve dağınık biryer olarak düşünüyorum.Oraları bilenler fikrinizi paylasırsanız cok sevinirim.
Bodrumda yaşamıyorum ama ben de akdenizdeyim sahil ilçelerinde işler genellikle sezonluk oluyor yazın dükkan kiraları yüksek oluyor genelde sezonluk olduğu için,kış sezonu sakin olur yaza göre.

Milana22 Milana22 sanırım yardımcı olabilir sanırım müsaitse.

Bodrumda yaşamıyorum ama ben de akdenizdeyim sahil ilçelerinde işler genellikle sezonluk oluyor yazın dükkan kiraları yüksek oluyor genelde sezonluk olduğu için,kış sezonu sakin olur yaza göre.

Milana22 Milana22 sanırım yardımcı olabilir sanırım müsaitse.

Geldim :)
Konu sahibi hic tavsiye etmem
Iki ay bile dayanamazsiniz
Bodrum'u kesinlikle dusunmeyim derim , diger ilceler hakkinda yorum yapamam bi bilgim yok ancak bodrum konusunda cok net soyluyorum yazik olur paraniza ve vaktinize

Geldim :)
Konu sahibi hic tavsiye etmem
Iki ay bile dayanamazsiniz
Bodrum'u kesinlikle dusunmeyim derim , diger ilceler hakkinda yorum yapamam bi bilgim yok ancak bodrum konusunda cok net soyluyorum yazik olur paraniza ve vaktinize
Peki neden? Bodrum pahalı evet biliyorum ama sizin olumsuz gördüğünüz sebepleri merak ettim :) Bodrumda belli baslı zengin bi kitle var en azından fethiyeye göre diye düşünüyorum

Peki neden? Bodrum pahalı evet biliyorum ama sizin olumsuz gördüğünüz sebepleri merak ettim :) Bodrumda belli baslı zengin bi kitle var en azından fethiyeye göre diye düşünüyorum
Iyi de o kitleye hitap eden fotografci da var :)
Bakin burasi cok pahali , disardan gelenin saglam sermayesi yoksa iflas ettigi bir yer
Yerlisi zaten sadece yerlisine gider
Disardan gelip yerlesen icin de zaten cok alternatif var
Mesela ben gecen sene dogum yaptim , dogumuma istdan gelen bi fotografci girdi cunku doktorumun kardesi ve doktprumun odasinda safece onun fotograglari vardi vs vs
Yani burda bir cevreniz yoksa burda yasayan geliri iyi olan kesim size gelmez
Ha derseniz benim cevrem cok genis , iki uc yil kendimi finanse edecek gelirim de var , o zaman tabi ki gelin acin dukkani :)

Back
X