• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muğla Üniversitesi Eğitim Fakültesi

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
118
Ankara
Kızlar başlıktada belirttiğim gibi Muğla üniversitesini tercih listemin başlarına yazdım.Büyük ihtimalle Muğla ya da Çanakkale gelecek gibi (hocaların söylediğine göre) Şimdi de kararsız kaldım acaba ulaşım sorunu var mı ,takıntılı hocaları varmı,eğitimi kampüs ortamı nasıldır kafamı kurcalayıp duruyor.Benim sıralamamada en yakın Muğla pdr hatta sıralamamla aynı.Kızlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ,çok geçmeden Muğla yerine başka alternatifler mi düşüneyim?

Kızlar başlıktada belirttiğim gibi Muğla üniversitesini tercih listemin başlarına yazdım.Büyük ihtimalle Muğla ya da Çanakkale gelecek gibi (hocaların söylediğine göre) Şimdi de kararsız kaldım acaba ulaşım sorunu var mı ,takıntılı hocaları varmı,eğitimi kampüs ortamı nasıldır kafamı kurcalayıp duruyor.Benim sıralamamada en yakın Muğla pdr hatta sıralamamla aynı.Kızlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ,çok geçmeden Muğla yerine başka alternatifler mi düşüneyim?

canm 3 yıldır muğlada tatil yapıyorum ben merkezi çok küçük hiç bişe yok beğenmemştm ama ilçeleri harika birbirne çok da uzak değil bende yazdım muğla inş gelir :) ama myo dan yazdım ben.

Ben muğla akyaka ilçesinde diye duydum okulu sağol cnm inş.

Back