Merhabalar,
D
dkylmz
muğlaya tasınacagınız için şimdiden hayırlı olsun . Yeni şehrinizde mutluluklar dilerim farklı bir şehirden gelmek her zaman önce sancılı sonra da iyikilerle dolu olmuştur :)
Benim kızı mezun ettik kreşten fakat çok iyi dostlar kazandığımız bir yer oldu.
Mesela dünyanın en güzel şeylerinden bir tanesi cocuğumun büyüdügünü ve çevreye uyum sağladığını görmekti.Öncelikle ilk defa cocuğu kreşe verecekseniz. Her bir sosyal ortam,cocuğa iyi gelecek zaten .
Her yaş çocukta olduğu gibi x kreşine de gitse cocuğun bilişsel, ince motor gelişimleri çocukla alakalı oluyordu. İşte tam bu noktada seçtiğim kreşten memnun kaldım. Cocugumun gelişimi dışında kattıkları eğitim ve karakter gelişimi; her bir kreşin veremeyeceği türdendi.Biz de yaptıgımız seçimden kaynaklı ne farklılıklar oldu derseniz:
Cocuğum ilkokula başladığında yaşıtlarına göre öz güveni yüksekti. Bunu şımarıklık olarak algılamayın bu tamamen sosyal çevresine karşı (yaşı daha büyük veya daha küçük olsa dahi) düşüncelerini empati kurarak ifade ediyordu. Dil gelişiminde ise bir eğitimci olarak onun bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim. Sayın Erinç hocam çocuğumun dil eğitiminin bir çocuk nasıl severek dil öğrenir onu gösterdi. Dil eğitimin hangi yaşa nasıl uygulanacağını çok iyi bilen bir kreşti.
Bir anne olarak daha uzun uzadıya ne anlatılabilirse her şeyi anlatabilirim . Gözüm arkada bir kez kalmadı bunu bilin.
Zaten tüm muğlayı dolaşsanız farkı anlarsınız. Eğitim gözünden bakan biri istisnasız güveniyor.
Ama Yine de ben bir referansım kendiniz çevreyi gezin ve görün isterim. Çocuklarımız dünyanın en iyi en değerli varlığı para tuzaklarında harcanmalarına hep karsı çıktım. Kararlarım ve eğitim kurumuna bakışım hep bu yönde oldu.
Bu arada yakından takip ediyorum kids wonderland isim değiştirmiş arya kids olmuş sanırım daha da geliştirmişler kendilerini araştırmanızı arya kids olarak yapın mutlaka.
Hala imrenerek takdir ediyorum kendilerini. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman olurum @dlkylmz
şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun .