• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muğla merkezde oturan yada çevre ilçelerinde oturan var mı yardım lütfen

Feslegen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
730
246
33
31
Merhaba arkadaşlar teyzemin tayini istanbuldan muğla sıktı kocaman Üniversitesine çıktı biz henüz dönmedi ama bizi ev telası sardı netten bakıyorum ama lokasyon olarak pek anlamıyorum zaten ev kiraları çok fazla Ortaca ve menteşe ilçesi olarak görünün yerlerde bir kaç sıfır daire buldum ama mesafesi tam olarak nedir bilmiyorum Ortaca veya menteşe bölgesi merkezé çok mu uzak kaç saatte gidilir veya merkezden ne diye aratmaliyim bilgili olan var mı yardimci olabilecek

Menteşe merkez ilçenin adı oldu. Uzun yıllardır merkeze hiç gitmedigim için Ortaca üniversiteye yakın mı bilemiyorum. Ama kimlikte Muğla merkez ibaresi menteseye çevrildi oradan biliyorum menteşe merkez :)

Menteşe merkez ilçenin adı oldu. Uzun yıllardır merkeze hiç gitmedigim için Ortaca üniversiteye yakın mı bilemiyorum. Ama kimlikte Muğla merkez ibaresi menteseye çevrildi oradan biliyorum menteşe merkez :)
Ayy öyle mi :) kafayı yicektim Orhaniye olarak yazıyor hastane lokasyonunda anlayamadım da gerçi buldugum evler hep Ortaca da tekrar bir bakayım olmazsa teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım

Üniversitenin çevresinde bir yaşam vardır illaki

kiralık ev vardır hatta apart vs de vardır

Teyzeniz gider birkaç gün otelde kalır çevreyi tanır bulur ev, gelir eşyasını toplar, gider

Hiç bilmediğiniz şehirde internetten ev mi tutulur

Ortaca çok uzak
Üniversite adresine bakın ,ona göre ev arastirin
Ev ilanları için kişileri aradığınızda da sorun
Ya da direkt emlakçı ile önceden randevulasin bikac seçenek sunar ,çevre yaşamı ile ilgili bilgi de verir

ohoooo cok uzak orası hemde cok cok uzak
sanslıymıs teyzenız mugla harıka bır yer ya

üniversitede çalışacak ise kötekli muhitine bakın en yakın orası
int aratirkende' muğla merkez mentese'diye aratin.
ortaca merkeze 1saatten fazla uzaklıkta.
uniye yakın isterseniz dediğim gibi kotekli.
hayırlı olsun mugla güzel ve küçük biyer.

Merhaba arkadaşlar teyzemin tayini istanbuldan muğla sıktı kocaman Üniversitesine çıktı biz henüz dönmedi ama bizi ev telası sardı netten bakıyorum ama lokasyon olarak pek anlamıyorum zaten ev kiraları çok fazla Ortaca ve menteşe ilçesi olarak görünün yerlerde bir kaç sıfır daire buldum ama mesafesi tam olarak nedir bilmiyorum Ortaca veya menteşe bölgesi merkezé çok mu uzak kaç saatte gidilir veya merkezden ne diye aratmaliyim bilgili olan var mı yardimci olabilecek
Akyaka tarafından öteye geçemezseniz günlük gidiş geliş için, ki genelde öğrenciler de oradan apart tutuyordu en son bildiğim. Hem okul, hem tatil hesabı.

Sıtkı Koçman kampüsü Kötekli bölgesi olarak geçer.

Ortaca çok çok uzak kalır. Muğla merkezle alakası kesinlikle yoktur. Muğla merkez yani Menteşe hariç hiçbir ilçeye bakmayın, gidiş geliş yapılmaz.

Ayrıca neden google.maps kullanmıyorsunuz? Benim tüm tayin dönemlerimde can simidimdir. Adresi yazın, mesafeyi versin size.

kötekli öğrenci bölgesi teyzeniz için çok uygun olacağını düşünmüyorum.

emirbeyazıt, orhaniye tarafları iyidir.

tokiye bakabilir biraz yüksekçe ve ferahtır yeri.

menteşe merkez ilçenin adı ama bide şehrin çıkışında menteşe diye geçen bi yer var ki evleri çok güzeldir ama kiraları oldukça yüksek.

düzenleme yapıyorum :) kireç sanayi diye bilinen bi yer var orda yeni yapılan evlerde çok güzel. kiraları yüksek olabilir emin değilim.

bide gülağzındaki evleri çok övüyorlar.

benden bu kadar :D

üniversitede çalışacak ise kötekli muhitine bakın en yakın orası
int aratirkende' muğla merkez mentese'diye aratin.
ortaca merkeze 1saatten fazla uzaklıkta.
uniye yakın isterseniz dediğim gibi kotekli.
hayırlı olsun mugla güzel ve küçük biyer.
Canım araştırdık sabah konuştuk evet kotekli daha yakınmış Allah nasip ederse hafta sonu gidip aricaz ev

kötekli öğrenci bölgesi teyzeniz için çok uygun olacağını düşünmüyorum.

emirbeyazıt, orhaniye tarafları iyidir.

tokiye bakabilir biraz yüksekçe ve ferahtır yeri.

menteşe merkez ilçenin adı ama bide şehrin çıkışında menteşe diye geçen bi yer var ki evleri çok güzeldir ama kiraları oldukça yüksek.

düzenleme yapıyorum :) kireç sanayi diye bilinen bi yer var orda yeni yapılan evlerde çok güzel. kiraları yüksek olabilir emin değilim.

bide gülağzındaki evleri çok övüyorlar.

benden bu kadar :KK70:
Hafta sonu nasip olursa gidip arayacağız artık canım uzaktan zor olacak inşallah gönlümüze göre iyi bir yer buluruz teşekkür edirim:*

Back
X