• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUĞLA DALYAN'LI HANIMLAR BAKABİLİR MİSİNİZ?

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.575
448
hukuk
Merhabalar Hanımlar,
Yıllık iznimizde eşimle birlikte Dalyan'a gitmeye karar verdik. Tabi ki aracımız olmadığı için ulaşım kafamıza takılıyor. Riverside adında otel buldum , Dalyan otogarına 500mt dedi ama güvenemiyorum , geçen yılda fethiyeye gittik otel telefonda yürüyerek bile merkeze gidebileceğimizi söylemişti ama dolmuşla 10dk da gitmiştik yine çok problem olmadı. Bu otelin önünden geçen dolmuş vs. araç yokmuş , nehir kenarından yürüyerek merkeze gidebilirsiniz dedi. Sorum şu bu oteli bilen varsa Dalyan merkezine yakın mı ? Bir de Dalyan a gelmişken Yuvarlakçay a Köyceğize gitmek istiyoruz ama dolmuşla ulaşım olmadığını , belirli gün ve saatlerde olduğunu söyledi. Turlar var ona katılabilirsiniz dedi. Dalyanı bilenlere çok acil ihtiyacım var yoksa rota değiştirecek gibiyiz

:duduk:dolmuş koop. aradım yuvarlak çay kişi başı 50tl , köyceğiz 30tl , marmaris 70tl dedi :KK8::KK8: izmirden muğlaya gelmek 40 tl ilçelere ulaşım çok pahalı yahu

Back
X