Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ya şu şükran cinayeti ne oldu arkiler kuyuya atılan kadın varya?Dilekle ahmetmi yapmış?????Orayı kaçırdım ben..

ahmet yakalnamıştı o konudada
yeni bir gelişme yok galiba.

sevgi hanımın cinayetinde
hiç iz bulunamamış kan izi
deri falan
ama evin heryeri kan demişlerdi
belki katil eldiven falan kullandı
yoksa kadın mücadele etmiş diye anlatmışlardı
ilk proğramlarda.

Ya şu şükran cinayeti ne oldu arkiler kuyuya atılan kadın varya?Dilekle ahmetmi yapmış?????Orayı kaçırdım ben..

baya oldu sonuç alınalıı o konuda
ahmet vardıya takvimde numarası olan
o yapmışş
yakalandı
dilekten içinde karnındaki çocuk benim dedi
dogururnca dna yapılacak

bu ne sorumsuzluk
11 yasinda ki kizin ne isi var okadar uzun yolda , niye giderki ikidebir abisine , otursun evinde annesinin dizi dibinde bebekleriyle oynasin:umursamaz:
sahi annesi calisiyordu demi:sinifsinif:

annenin foyası ortaya çıkınca ne yapacığını bilemedi tabi yayından kaçtı kötükedihüso

her olayda bıtane boleeee
susak cıkmıyomu sınır oluyorum
senın ewladın ıcın haber werıyorlar
sen agız burun yapıyorsunn..
madem bole yapıcaksın hıc gelme programa

günaydın kızlar baya bişey kaçırmışım galiba terkedenler falan anlamadığım şey dayı niye programa katılmaktan vazgeçmişki? zaten oda bi tuhaftı sevilayda gelmiyo artık herkes çekildi köşesine ne kocası ne kardeşi kimseyok yazık gidene valla:bbo:

aaa sevgi hanımın kartının bunda ne işi var acaba bu adamla bialakasmı ı vardı

bayramin elindeki sevginin karti degil bayramin kendi karti. içinde sevginin telefon numarasi varmis ama telefonu turk hattini kabul etmiyormus.ne rezil bir adam ya. avrupa kulturuyle yogrulmusmus bu aksam afrikali bir bayanla randevusu varmismis.bende fransada yasiyorum ama kusura bakmasin fransizlar hiçte o kulturde degil.ne yapiyorsak biz yabancilar yapiyoruz. yabancilarin yogun bulundugu yerlerde hayat kadinlari metro basinda siraya girmis bekliyorlar.bizim erkeklerimiz on sirada gidiyor.çinli kadinlar, turk kadinlar, bulgarlar ve ozellikle arap kadinlari mesken tutmuslar.midem bulaniyor burdaki insanlardan bazen neler duyuyorum neler.

bugün izleyemedim hastanedeydımm neler oldu varmı gelışme su ızmıttemıydı neydı hatıce dıye bır kız vardı ondan bılgısı olan varmıı ??????

hani bunlar cok birbiirllerine bagli bir aileydi?????? ne oldu ?????haftayada mehmet amca gelmez...yasli adam ne mecburiyetim var benim der,DOSYADA KAPATILIR

fransadakı adam avrupa kulturu dıyor yaa 10 senedır ordaymıs buna resmen avrupa görmemısı denır oraya baglanmıs ben oyle yasıyorum ben boyle yasıyorum ravdevum var çok komık duruma dustu farkında bıle degıll ama o adamın burdakı esınede ınanamıyorum secgı hanımın kız kardesı yanı adam orda zevkı sefasında buda burda hala barısma cabaları ıcınde ablası öldurulmus yaa yıkar ınsan ortalıgı ılgınç ınsanlar walla ben bunlardan bırsey anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…