kızlar konuşma tarzları normal gelmedi bana?sadece cem değil münü de tuhaf konuşmamış mı?
kızlar yolda yürürken en az 3 kız giyim kuşamı ,saçı ,duruşu , ile münevvere özeniyor sizin çevrede de vARMI bilmiyorum
GEÇEN arkadaşımlada konuşuyorum yolda bir kız gördüm diyor bir insan bu kadar benzeyemez münüye
LİSELİ GENÇLER FOTOĞRAF ÇEKİLİYORDU MÜNEVVERİN POZU GİBİ DURSANA ÇEKEYİM DİYORlmaz:
kızlar yolda yürürken en az 3 kız giyim kuşamı ,saçı ,duruşu , ile münevvere özeniyor sizin çevrede de vARMI bilmiyorum
GEÇEN arkadaşımlada konuşuyorum yolda bir kız gördüm diyor bir insan bu kadar benzeyemez münüye
LİSELİ GENÇLER FOTOĞRAF ÇEKİLİYORDU MÜNEVVERİN POZU GİBİ DURSANA ÇEKEYİM DİYORlmaz:
bu münü nün münevver olduğunu biaz geç anladım ben ama bence kısaltma hiç hoş değil...
canım kısaltmayı biz başlatmadık yakın arkadaşlarıda münü diyormuş hayattayken..
olsun ...bence pek hoş değil..yani isimlerde kısltmaya karşıyım..isim anlamını ve güzelliğini yitiriyor..şu asi dizisi var ya ,oradaki kızın adı da asiye imiş aslında..bende asi diye isimmi olur diyordum...heyyyy Allahım...ilginç olsun diye mi oluyor nedir
bu facebooktaki cemin taraftarları coşmuş burada duymuştum bir bakayım dedim bu ne böyle..nasıl savunurlar katili kendi başlarına gelse ne yapacaklar..
bu facebooktaki cemin taraftarları coşmuş burada duymuştum bir bakayım dedim bu ne böyle..nasıl savunurlar katili kendi başlarına gelse ne yapacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?