- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Ben de öyle düşünüyorumBu piyasa ve ülke şartlarında sanırım beklememek adına bir alt kademe de olsa beni alacağı yüksek ihtimal olan firmayı zorlar hızlı bir şekilde işe girerdim.
Olabilir. İş olarak kendinizi garantiledikten sonra beklediğiniz firmadan olumlu yanıt gelirse insiyatifinize göre bişi bulur ayrılabilirsiniz de. Evet şık bir hareket olmaz ama piyasa da iş yok eleman cok. Elbet yeriniz doldurulur.Ben de öyle düşünüyorum
O zaman o alt kademe firmanın sınavından sonra mı diğer firmaya hatırlatma maili yazayım?
Olabilir. İş olarak kendinizi garantiledikten sonra beklediğiniz firmadan olumlu yanıt gelirse insiyatifinize göre bişi bulur ayrılabilirsiniz de. Evet şık bir hareket olmaz ama piyasa da iş yok eleman cok. Elbet yeriniz doldurulur.
İş bulmanın bile bu kadar zorlaştığı bu dönem de ben önüne Allah tarafından iki yol sunulduğumu düşünüyorum ona göre de iş hayatınız şekillenecek bence , en mantıklısı olan hangisiyse onu yapın alt veya üst kademe artık bu devirlerde farketmiyor bene .
Kesinlikle dediğiniz gibi ihtiyaçtan ziyade kadınlar çalışmalıBence de fark etmiyor. Etse alt kademeye başvurmazdım bile.
Sadece iş bulmak ve çalışmak istiyorum.
İhtiyaçtan ziyade bence kadınlar çalışmalı.
O zaman çakışma ihtimalini ortadan kaldırmak için alt kademe kurumun sınavına girdikten sonra mı diğer kuruma hatırlatma maili atayım?
İlk mailin üzerinden bir hafta geçmiş olacak
Umarım hayırlısı olurKesinlikle dediğiniz gibi ihtiyaçtan ziyade kadınlar çalışmalıBana kalırsa öyle yapabilirsiniz , Hem bakarsınız belki bu olmazsa diğerine daha birini almamışta olabilirler (o günler içerisinde yani) umarım en içinize sinen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?