• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdür ile öğretmen sınıfta seks yapınca..

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Güney Galler'de Swansea'daki Bryn Tawe orta okulunda müdür olan 51 yaşındaki Graham Daniels ile 37 yaşındaki kimya öğretmeni Bethan Thomas, boş bir sınıfta cinsel ilişkiye girerken öğrenciler tarafından görüntülendi
760335.jpg

Kapalı kapının ardından gelen sesleri duyan bir öğrenci olup bitenleri kameraya aldı. O görüntülerin yayınlanmasıyla birlikte ortalık karıştı. Müdür ve öğretmen hemen istifa ederken bakanlık da haklarında soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda her ikisinin de eğitim lisansının iptal edilmesi bekleniyor.
http://www.medyafaresi.com/haber/mu...t&utm_medium=newsright&utm_campaign=newsright

yer mi yoktu
madem alan razı veren razıydı.. adam gibi bir yere gidip tadına varaydınız ya :KK53:

fantaziye gelin bu ne ya arkadas insanlar cocuklarini biseyler ogrensin diye gonderiyo okuldaki azgin hocalarindan cocuklar sexsi ogrenmisler

Orta okuldaydım, karaktersiz müdür hiç sevmezdi beni. Hem sevmezdi hem taciz etmeye kalkmıştı utanmaz.
Evliydi, kızı da yan sınıfımdaydı. Müdür olup insan olamayan .... sürekli evi arardı, yok bugün gelmedi, yok sevgilisiyle el ele yakaladım vs (10 lafından 8i yalan). Büyük bir iftira attığı gün ders saatinde dan diye girdim odasına, çalma falan yok kapıyı.
A-a o da ne? Fen hocamızı yatırmış masasına :D :D
O günden sonra değil bana iftira atmak, yanıma yaklaşmak adımı anmadı.

Orta okuldaydım, karaktersiz müdür hiç sevmezdi beni. Hem sevmezdi hem taciz etmeye kalkmıştı utanmaz.
Evliydi, kızı da yan sınıfımdaydı. Müdür olup insan olamayan .... sürekli evi arardı, yok bugün gelmedi, yok sevgilisiyle el ele yakaladım vs (10 lafından 8i yalan). Büyük bir iftira attığı gün ders saatinde dan diye girdim odasına, çalma falan yok kapıyı.
A-a o da ne? Fen hocamızı yatırmış masasına :KK70: :KK70:
O günden sonra değil bana iftira atmak, yanıma yaklaşmak adımı anmadı.
olaya gel. :D kapıyı nasıl kitlemezler? :D

olaya gel. :KK70: kapıyı nasıl kitlemezler? :KK70:
Canım şöyle bir okuldu o (müdür kaynaklı), mesela erkek öğrenciler yanlarından öğretmen mi geçiyor hemen ceketlerinin düğmelerini ilikler gibi yapar, kafalarını da öne eğerlerdi. Sadece 1 sene okumuştum orada, küçük de bir yerdi. Yani benim yaptığım gibi kapısını çalmamayı müdür yardımcısı bile yapamazdı; ona güvenmiştir.
Sonrasında da çok çektirdim o utanmaza da konuyu dağıtmaya gerek yok :KK53:

Back