eşim polis,hep dediğim şey: kahramanlık yapma ciğerimi yakma nasılsa faşist polis zart polis zurt polis diyip geçecekler, belki yalan ihbar evet bilemezlerdi,ortalık fena, biz de Batman'da uyuyamıyoruz silah seslerinden
Polisi askeri veya yetkili herhangi bir insani kenara cekip de her isimizi kendimiz halletmeye kalkarsak bu uygun bir davranis olmazHaklısınız evinde de uyumalı polis. Cebine bir silah konmuş diye uyumasın. Üniforması üzerinde değilkende polis çünkü.
Peki siz neden 2 kötü polise mal ediyorsunuz konuyu !!!!!buraya gelipte 1-2 polis eşi sinirlenmesin boşuna. kimse kimseye gereksiz eleştiri yapmıyor. polisler onlara güvenimizi sarsacak çok şey yaptılar. bunların hiç biri bizim yaşantılarımızda uydurma değil. kimse uyuzluğuna gelipte burda polise laf söylemez. Tecavüz eden, hap satan, egosunu tatmin etmen sinirini atmak için halka saldıran polisleride biliyoruz. az açıp haber izleyin çevrenizde yaşayanlara inanmıyorsanız. ölen 2 şehitimizede mal etmeyin konuyu. onlar işlerini namusuyla hakkıyla yapanlar. kimse o polislere laf söylemiyor. ve şehit vermemizin sebebi ne bi kere daha düşünün derim!
Yahu konumu amma sabote edip nerelere çekmişsiniz... Öncelikle dün gece öyle acı bir olay yaşandığından benim haberim yoktu, şu an burayı okuyunca haberdar oldum. Sabah işe gitmesi gereken bir insan olarak komşumdan rahatsız oldum ve polisten yardım istedim. Kimsenin kimseyi böylesine rahatsız etmeye hakkı yok, bu da toplumsal düzenin bir parçası ve saçma sapan değil. Bu şikayete saçma diyenlere diyecek lafım bile yok. Herkes kendi derdine düşmüş durumda ve polisten yardım istemek benim hakkım. Yani böyle acı bir olay yaşanması onların işini yapmasına engel değil. Ortada tamamen baştan savma bişey olduğunu düşünüyorum. İkinci kez aradığımda telefondaki memur bana "bulamamışlar" dedi halbu ki sesi yapan evin önüne kadar gelip durdular, dinlediler yani ben gördüm geldiklerini. Buldular yani ama bulamadık diye yalan söylemişler. Ben bir vatandaşım, başım sıkışınca polisi aramak benim hakkım. Kendime göre sebebim olmasa aramam. Gidip uyarsaydınız diyen olmuş. Ben uyarmam gecenin dördünde bu hayvanlığı yapan komşuyu çünkü. KORKARIM, anlatabiliyor muyum? Uyardın diye çekip vuranlarla dolu bu ülke.
Haberlerde neyi duyuyoruz ki, haber bültenlerine güvenen kim?ben 3 senedir burdayım içim hiç rahat olmadı, burda yasayan kimsenin olmadı, çünkü bugün alenen verilen haberler o zaman da vardı sadece şehit diye verilmiyodu,araba devrildi öldüler denip geçiliyodu, mesela 5 ay kadar önce Şırnak'ta bir polisaracına molotof atıldı görevlikadın polis yanarak öldü duydunmu haberlerde
imzamı atarım.görüyorum ki yanılmadım canım...günlerdir siyasette şehit haberleri var savaş haberleri var devamlı siyasete yorum yapan çoğu arkadaş şehit polis ve askerler için tek kelime yazmazken polisi kötülemek için bir dünya şey yazmışlar burdaki konuda
acaba o polisler o askerle olmasa sokakta nasıl yürüyecekler.
bir arkadaş demiş ki toplumsal olaylar olsa hemen polis görevinin başında olur evet olur çünkü toplumsal türüyşler hep olaylı olur özgürlük barış diye yürürler ama masum insanları katletmekten öte durmazlar çevredeki insanlara zarar verirler
toplumsal olaylar genelrde topluma zarar verir oldu.o yüzden poliste gerekeni yapar.
biraz önce NTV de istanbulda gazi mahallesinde şehit düşen polisin cenaze töreni vardı.bayram iznine gitmiş hem nişanı olucakmış hem bayram kutlması ama izinler kaldrıldıgı için görevinin başına dönmüş.
kimin için döndü göreve o toplum için senin benim bizim için görevine döndü.
yazmayım diyorum yorum yapmayım diyorum olmuyor.
polisler askerler şehit olurken bu kadar sessiz duranlar polisin müdahalesi gecikince herkes ahkam kesiyor .
yazık bu ülkeme polise ve askereailelerine çocuklarına ve o canlarına
Ben bu tür durumlarda polis işin içine sokulmamlı gibi bir cümle kurdum mu? Sadece her yanlışta tüm polislere kötü damgası vurulmasına tepki gösterdim. Sırf laf olsun diye yazmak olsun diye söylemediğim şeyler için saldırmaya çalışmayın isterseniz. Sizin fikrinizi haklı bulup sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim çünkü.Polisi askeri veya yetkili herhangi bir insani kenara cekip de her isimizi kendimiz halletmeye kalkarsak bu uygun bir davranis olmaz
Ama siz isterseniz benzer bir durumda sabaha karsi gurultu duydugunuz bir binaya kendi basiniza gidip kapiyi calip muzigi kismalarini rica edebilirsiniz o sizin bileceginiz is
Aynen ben de kesinlikle polis şöyle polis böyle demiyorum, benimle telefonda ilgilenen polis harikaydı mesela, çok yardımcı oldu ve araç zaten hemen on dk sonra geldi, buraya kadar çok güzel ilgilenmişlerken birden uyarmadan gitmeleri bana garip geldi. Ben komşuyu kendim uyaramam çünkü korkarım, ses yapıyorsun diye kapısına geleni pompalı tüfekle öldüren komşular varken bu ülkede onu uyarmak bana düşmez. Konuyu nereye çekmişler buradakiler yani. Yine başıma böyle bişey gelse yine polisi ararım yani çünkü ben bi vatandaşım ve yardıma ihtiyacım var.Polisle ilgili, benim de başıma gelen bikaç olay oldu.Müdahale etmediğini gördüğüm, şaşırdığım..
Ancak bu bana polis şöyle polis böyle deme hakkını vermez.Biçok meslekte olduğu gibi görevi ihmal,kişiye aittir kuruma değil..
Ne olursa olsun, polisin askerin mesleği kadar zor bi meslek var mı?..Direkt olarak tehdit altındalar..Sivil gezdiklerinde bile, hainler tarafından şehit ediliyorlar.
Dün haberlerde kadın, tutuklanmak istemiyo ve polise "sen benim kolumu tutamazsın elimi tutamazsın" diye bağırıp tokat atıyo..Ya sen kimsin ne demek kolumu tutamazsın; adamın görevi zaten seni tutuklamak çünkü hakkında ihbar varmış..Bukadar mı hiçe saydınız polisi..
Doğuda bizde kaldık bisüre, taşlanmaktan çukurlar oluşmuş çevik kuvvet araçlarını gördükçe içim rahatladı..Silah sesleri duyduğumda O'nlar orda diye uyuyabildim..Şuan ne babalar, ne evlatlar, ne gencecik delikanlılar görevlerini yapmaya çalışırken canlarını veriyor..
Saygı ya lütfen biraz saygı..
Peki siz neden 2 kötü polise mal ediyorsunuz konuyu !!!!!
Beni de küçükken ambulans şoförü ellemisti ne yapayım şimdi hepsine mi soveyim
ne kadar tarafli ve at gözlüğü ile bakıyorsunuz ya olaylara
tanı herkes ISINE GELDİĞI GIBI !!!!
Haberlerde neyi duyuyoruz ki, haber bültenlerine güvenen kim?
Muhakkak vardır olan olaylar ama 10 yıl önceki gibi değil.
Adamlar ölmeye programlanmış, bizim askerimiz polisimiz silahla baş edemez onlarla.
Hele ki burnumuzun dibinde bu kadar karışıklık varken bir de bu cepheye odaklanırsak yandığımızın resmidir.
Dört tarafta sıkıntı var, türkiye önceliklerini belirleyip ona göre davranmalı.
Askerin gerilla karşısında başarılı olacağını sanmıyorum.
Benim öyle bir konuda güveneceğim tek şey polistir, onlar neyi nasıl yapacaklarını biliyorlar, olay beni aştığı için polise haber verdim çünkü güvendim, adam çekip vuracak olsa bile polis gereğini yapar ve profesyonel bi şekilde suçluyu alt etmeyi başarırlar diye düşünüyorum, olay beni aşıyorsa polisi çağırırım kimse kusura bakmasın.evet çekip vuranlar var değil mi, polis vurulsun zira işi o belinde silahı var kullanma yetkisi olmasa da
savcılığa görevini yapmayan polisleri şikayet edin o gün o saatte devriye atanlar bellidir
Şuan konuya yapılan genel yorumlar için yazdım..Aynen ben kesinlikle polis şöyle polis böyle demiyorum, benimle telefonda ilgilenen polis harikaydı mesela, çok yardımcı oldu ve araç zaten hemen on dk sonra geldi, buraya kadar çok güzel ilgilenmişlerken birden uyarmadan gitmeleri bana garip geldi. Ben komşuyu kendim uyaramam çünkü korkarım, ses yapıyorsun diye kapısına geleni pompalı tüfekle öldüren komşular varken bu ülkede onu uyarmak bana düşmez. Konuyu nereye çekmişler buradakiler yani. Yine başıma böyle bişey gelse yine polisi ararım yani çünkü ben bi vatandaşım ve yardıma ihtiyacım var.
Polisten yardım istedim diye suçlu oldum resmen. Başım sıkıştı yardım istedim, ne var bunda? Ben polisi kötülemiyorum ama benim sorunumu polis çözmeyecekse kim çözecek? Yapmayın lütfen, hepinizin başını soktuğu bir ev var, herkes evinde en azından sabah işe gidecekse uyuyabilmek ister ve çılgın bir komşuyu ben polise şikayet etmeyeceksem kime edeyim? Herkes istediğini yapsın o zaman, bravo yani. Siz çok yanlış anlamışsınız. Ben polisi kötülemiyorum ki, polise güveniyorum, dun gece de guvendim ama yardımcı olmadılar.
Demişler demişler neler neler demişler yazıklar olsun ya ne alakası var, ben vatandaşım ve polisten başka kimden yardım isteyebilirim siz söyleyin?bu konuda biri, oh iyi yapmışlar iyikide o gürültüyle ilgilenmemişler gibi bişi mi dedi?
görüyorum ki yanılmadım canım...günlerdir siyasette şehit haberleri var savaş haberleri var devamlı siyasete yorum yapan çoğu arkadaş şehit polis ve askerler için tek kelime yazmazken polisi kötülemek için bir dünya şey yazmışlar burdaki konuda
acaba o polisler o askerle olmasa sokakta nasıl yürüyecekler.
bir arkadaş demiş ki toplumsal olaylar olsa hemen polis görevinin başında olur evet olur çünkü toplumsal türüyşler hep olaylı olur özgürlük barış diye yürürler ama masum insanları katletmekten öte durmazlar çevredeki insanlara zarar verirler
toplumsal olaylar genelrde topluma zarar verir oldu.o yüzden poliste gerekeni yapar.
biraz önce NTV de istanbulda gazi mahallesinde şehit düşen polisin cenaze töreni vardı.bayram iznine gitmiş hem nişanı olucakmış hem bayram kutlması ama izinler kaldrıldıgı için görevinin başına dönmüş.
kimin için döndü göreve o toplum için senin benim bizim için görevine döndü.
yazmayım diyorum yorum yapmayım diyorum olmuyor.
polisler askerler şehit olurken bu kadar sessiz duranlar polisin müdahalesi gecikince herkes ahkam kesiyor .
yazık bu ülkeme polise ve askereailelerine çocuklarına ve o canlarına
Pardon ???Haberlerde neyi duyuyoruz ki, haber bültenlerine güvenen kim?
Muhakkak vardır olan olaylar ama 10 yıl önceki gibi değil.
Adamlar ölmeye programlanmış, bizim askerimiz polisimiz silahla baş edemez onlarla.
Hele ki burnumuzun dibinde bu kadar karışıklık varken bir de bu cepheye odaklanırsak yandığımızın resmidir.
Dört tarafta sıkıntı var, türkiye önceliklerini belirleyip ona göre davranmalı.
Askerin gerilla karşısında başarılı olacağını sanmıyorum.
Ben soylediniz demiyorum boyle bir durumda elbette ki her mantikli insan polisi arar ve halletmesini rica eder baska alternatif yok onu demek istiyorumBen bu tür durumlarda polis işin içine sokulmamlı gibi bir cümle kurdum mu? Sadece her yanlışta tüm polislere kötü damgası vurulmasına tepki gösterdim. Sırf laf olsun diye yazmak olsun diye söylemediğim şeyler için saldırmaya çalışmayın isterseniz. Sizin fikrinizi haklı bulup sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim çünkü.