Müdahale etmeyen polis

sare_sare , sizi ve konuya yazan polis eşi veya yakını olan arkadaşları forumun diğer konularından tanıyor ve hassasiyetinizi anlıyorum. Aradaki bir kaç mesaj nedeni ile sizlerin de daha da üzüldüğünüzün de farkındayım. Bu tarz konularda insan istemsiz kendi yakını da aynı meslek grubunda ise daha hassas oluyor kabul.

Maalesef her meslek grubunda iyiler kadar olması istenmeyen örnekler de var bildiğiniz gibi.

Bu konu , bu noktaya hiç gelmemeliydi bence.

Benim vergim , benim ödemem her meslek grubuna söyleniyor inanın ki , özel sektör de dahil.

Şu karışık günlerde dilerim hepinizin eşleri , yakınları , ve bizzat kendisi kolluk kuvvetlerinde , askeriyede görevli olan herkes sağsalim döner evine.

Gerçekçi olmayan yeri neresi hanımefendi pardon? Evinde uyurken, görev başında değilken bile başına sıkılıp şehit edilen polisler varken bana başka bişeyden bahsetmeyin isterseniz.

bu kadar taviz verilmese gayet güzel çözülürdü, ha bundan sonra zaten benim kendi adıma birlikte yaşamak gibibir gayretim olmıcak,keşke sivastan berisini verseler alınKürdistan deseler,alın devlet hadi vergisini falan verin, dövlet vergi istiyir Tece ne gözeldi vergi yoktu derler o zamanda, Batman merkez kültür Mahallesi Keleş sesleri eşliğinde anca bu kadar barışçıl oluyorum canım kusura bakma

Şu karışık dönemde polislerin her ihbarı Değerlendirmesini, her eve anında dalmasını beklemek bencilce olur, can güvenlikleri yok bikere nerden bilsinler bununda dünkü gibi yalan bi ihbar olmadığını, Şerefsiz vatan haini dolu ülkemizin her köşesinde, hırsını askerden polisten çıkaran zavallı biyolojik Atıklar kol geziyorlar.

Ayni seyi bu olaya endekslersek diyelim ki polis arkadasin ihbarina istinaden geldi ve teror saldirisindan veya bombadan suphelendi veya pusuya dusurulmekten endise etti
O zaman donup hic birsey olmamis gibi gitmesi mi gerekirdi?daha uzman daha yetkili bir calisma arkadasini cagirmasi gerekmez miydi sizce?diyelim o evde bu tarz birsey var butun bir mahalle kaderine mi terk edilmeli?

Kimse barışcıl olmak zorunda değil zaten. Kınamıyorum.
Ama taviz dediğin şey son 2-3 sene verildi. O sürede içimiz rahattı en azından. Öncesindeki 30 küsur senede taviz yoktu. Ne kökleri kurudu ne de şehit haberi duymadığımız bir gün geçti. Çözüm savaşta değil malesef...

Gerçekçi olmayan yeri neresi hanımefendi pardon? Evinde uyurken, görev başında değilken bile başına sıkılıp şehit edilen polisler varken bana başka bişeyden bahsetmeyin isterseniz.
Siz gidin kendiniz uyarin komsunuzu demek ne kadar mantikli peki sizce? O evde bir pusuya dusurulme olayi yasanacaksa ben mi daha tecrubeliyim bu konuda sizce polis arkadaslar mi?

Bende ilk başta neden bakmadılar diye sinir oldum ama sonra bu aralar olan olaylardan dolayı olabilir yani ayrıca neden bütün polisleri aynı kefeye koyuyorsunuz.
bende bazı şeylerden dolayı çok haz etmem ama bu demek değilki kötü insanlar bişey olsa gene onlara ihtiyacımız var gece gündüz

Polisin arkadaşa yaptığını haklı görmüyorum ki ben o yüzden dediğim acı gerçeği bu olaya uyarlayamayız! Sizin gerçekçi kelimesine karşılık yazdım o gerçeği. Çarptırmayalım.

bende diyodum kimse benim vergimle karnını doyuyor demedimi daha diye.
Arkadaş sanki bunu diyenler de bu ülkede bir sabancı bir Koç mübarek
La senin verdiğin vergi kaç kuruş ki
polisin maası 3000 tl herhalde her ay kendi cebinden 3000 tl çıkıyor haspamin :)
Sanki bana bu ülkenin vergi rekortmeni :))))

Siz gidin kendiniz uyarin komsunuzu demek ne kadar mantikli peki sizce? O evde bir pusuya dusurulme olayi yasanacaksa ben mi daha tecrubeliyim bu konuda sizce polis arkadaslar mi?
Haklısınız evinde de uyumalı polis. Cebine bir silah konmuş diye uyumasın. Üniforması üzerinde değilkende polis çünkü.

Yahu konumu amma sabote edip nerelere çekmişsiniz... Öncelikle dün gece öyle acı bir olay yaşandığından benim haberim yoktu, şu an burayı okuyunca haberdar oldum. Sabah işe gitmesi gereken bir insan olarak komşumdan rahatsız oldum ve polisten yardım istedim. Kimsenin kimseyi böylesine rahatsız etmeye hakkı yok, bu da toplumsal düzenin bir parçası ve saçma sapan değil. Bu şikayete saçma diyenlere diyecek lafım bile yok. Herkes kendi derdine düşmüş durumda ve polisten yardım istemek benim hakkım. Yani böyle acı bir olay yaşanması onların işini yapmasına engel değil. Ortada tamamen baştan savma bişey olduğunu düşünüyorum. İkinci kez aradığımda telefondaki memur bana "bulamamışlar" dedi halbu ki sesi yapan evin önüne kadar gelip durdular, dinlediler yani ben gördüm geldiklerini. Buldular yani ama bulamadık diye yalan söylemişler. Ben bir vatandaşım, başım sıkışınca polisi aramak benim hakkım. Kendime göre sebebim olmasa aramam. Gidip uyarsaydınız diyen olmuş. Ben uyarmam gecenin dördünde bu hayvanlığı yapan komşuyu çünkü. KORKARIM, anlatabiliyor muyum? Uyardın diye çekip vuranlarla dolu bu ülke.

Eğlence mekanı açsan gelir basarlar kapattırırlar zorla. Ya da kına gecesi düğün yap dışarda 12 olsun koşarak bitirtirler düğünü.

O değil de gece gece o müziği neden açtılar acaba adam mı boğazlıyorlardı da ses duyulmasın dediler. Hani gece, ses, polis molis diyince hikayenin sonunda kesin cinayet var demiştim, katil maktülün sesi duyulmasın diye müziği açmış meğer, ben de polisi gürültü için aramıştım ama cinayeti aydınlattım falan diceksin sandım.

Ohh my Gad, bu aralar sıkıntıdan çok polisiye kitap okudum sanırım.

ben 3 senedir burdayım içim hiç rahat olmadı, burda yasayan kimsenin olmadı, çünkü bugün alenen verilen haberler o zaman da vardı sadece şehit diye verilmiyodu,araba devrildi öldüler denip geçiliyodu, mesela 5 ay kadar önce Şırnak'ta bir polisaracına molotof atıldı görevlikadın polis yanarak öldü duydunmu haberlerde

Polisin arkadaşa yaptığını haklı görmüyorum ki ben o yüzden dediğim acı gerçeği bu olaya uyarlayamayız! Sizin gerçekçi kelimesine karşılık yazdım o gerçeği. Çarptırmayalım.

Normal insanlar bu tarz sikayetler oldugunda aaaa neden ilgilenmemisler hayret birsey zaten bu tarz icir zivirla ilgilenmiyor polis cunku yetkisi yok ceza yazamiyor ne yapsin der gecer en fazla uykusundan olduguna sinirlenir sover eder kendi kendine kalkip da konuyu siyasete toplumsal olaylara terorizme cekmez durup dururken

bence gayet haklısınız .
burda taşlamaya yer arıyor millet.

Arkadaş ne yaptı bu polis size bu kadar ya
nedir bu kuyruk acısı! !!
En iyisi 350 bin kişilik teşkilatı komple ailelerinin önünde önce kızgın yağ ile haslasinlar ; sonra da derilerini yuzsunler
rahat eder misiniz bari
mutlu olur musunuz !!!!
Allah herkesin kalbine göre verir
Baskasi hakkinda ne düşünüp ne istiyorsanız aynılarını kendi eşiniz çocuğunuz ananiz babanız yaşasın inşallah !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…