Müdahale etmeyen polis

Tüm bunların yanında ben bir çapulcuyum onu da yazayım her türlü demokratik protesto gösteri yürüyüş haktır ben de eşimin elinden sökülüp gözaltına alındım mesela, amma velakin hükümetlere karşı olmak başka devlete kazan kaldırmak başka, şu an yaşanan budur

başınız sıkışınca öyle demiyorsunuz ama hemen polis yokmu diye bağırıyorsunuz niye ilginç geldi onlar olmasa bakalım bu kadar rahat olabilirmiydiniz şehit verdiğimiz bu günlerde düşüncelerinizden utanın 1-2 yanlış yapılmayla hemen çamur atıyosunuz hemde kime vatanı ,vatandaşı korumakla yükümlü insanlara sanki onlar bayılıyorlar polemiklere ,problemlere ..
uyuyamadığınıza üzüldüm ilgilenilmemiş onada üzüldüm ancak şuan çok daha büyük stresler içindeyken sanırım göz ardı edilmişsiniz..
ayrıca polis diye ver yandım yapmak yerine gidip komşunuzu uyarmanız gerekmezmiydi rica etseniz olmazmıydı...
Öncelikle vatandaşın başı sıkışınca polis elbette gelecek. babasının hayrına değil verdiğimiz vergilerin karşılığı olarak ve görevi o olduğu için yapacak.boş gezen biri olarak değil gerçekten iyi bir tutar vergi veren biri olarak söylüyorum polisin işi o işini yapacak.öğretmeni eleştşrince o da eğitim vermesin, doktor hakkında fikir beyan edince hasta olunca bakmayacam hah işte desin.karşılığı maaşı bizim cebimizdeb çıkıyorsa işini yapacak.sen ve muadillerin ile aynı düşünmüyorum diye fikirlerinden utanacak değilim.oldu olacak nasıl düşüneceğimi , konuşup yazacağımı da söyle tam olsun.Asıl düşüncelerime kota koymaya hakkın olduğunu düşündüğün için sen UTAN...

Bi doktor sorumsuzdur tum doktorlara camur atilir,bi polis umursamaz tum polisler kotudur burda ramazan davulculari bile taslandi :)Bosversenize her meslekte var curuk elma genellemeyin .

Öncelikle vatandaşın başı sıkışınca polis elbette gelecek. babasının hayrına değil verdiğimiz vergilerin karşılığı olarak ve görevi o olduğu için yapacak.boş gezen biri olarak değil gerçekten iyi bir tutar vergi veren biri olarak söylüyorum polisin işi o işini yapacak.öğretmeni eleştşrince o da eğitim vermesin, doktor hakkında fikir beyan edince hasta olunca bakmayacam hah işte desin.karşılığı maaşı bizim cebimizdeb çıkıyorsa işini yapacak.sen ve muadillerin ile aynı düşünmüyorum diye fikirlerinden utanacak değilim.oldu olacak nasıl düşüneceğimi , konuşup yazacağımı da söyle tam olsun.Asıl düşüncelerime kota koymaya hakkın olduğunu düşündüğün için sen UTAN...
sizin ne yazdığınız ve ne yazacağınız beni hiç ilgilendirmez yazımı okusaydınız ne için utanın dediğimi anlardım ancak siz yazımdan bir pay çıkartacak olmuşsunuz ki üzerinize alınmışsınız hiç problem değil sayenizde ayyyyy çok utandım .....
neyse polemiğe lüzum yok lafımız anlayanlara idi size değil..

bende diyodum kimse benim vergimle karnını doyuyor demedimi daha diye.
Şamar oğlanı o yüzden! Benim vergimle doyuyorsun diye diye bu kadar küçültülür bir meslek. Benim vergimle doyuyorsun hizmet edeceksin öleceksin ben yakıp yıkacam ama sen benim vergimle doyuyorsun.

Tüm bunların yanında ben bir çapulcuyum onu da yazayım her türlü demokratik protesto gösteri yürüyüş haktır ben de eşimin elinden sökülüp gözaltına alındım mesela, amma velakin hükümetlere karşı olmak başka devlete kazan kaldırmak başka, şu an yaşanan budur
süpersin işte bunu söylemek lazım..halen daha vergi veriyorum bakmalı diğen sığ düşünceler varken ne güzel yazmışsın..

Her konuda zaten bir diken cikarmayi nasil basariyorsunuz anlamiyorum.Gidin siyaset bolumune yazin.Simdi burda oturup polisleri mi konusalim sizin olaylarinizi mi konu sahibesinin sorununu mu...Burda bir suru polis esi var benimde ablam ve enistem polis biraz hassas olmalisiniz.Konu sahibine gelince kendiniz sozlu olarak uyarin

Şamar oğlanı o yüzden! Benim vergimle doyuyorsun diye diye bu kadar küçültülür bir meslek. Benim vergimle doyuyorsun hizmet edeceksin öleceksin ben yakıp yıkacam ama sen benim vergimle doyuyorsun.
ben artık tahammül edemiyorum, arkadaş hesap numarasını versin, ben onun vergisini geri ödemeye razıyım.
buraya yazsam sayfalarca sürer çektiğimiz sıkıntılar. ama olsun işi bunun için para alıyor değilmi? ne diyimki ben daha adam canı cebinde gidiyor her Allah'ın günü işe, kimsenin vermediği vergi kesiliyor maaşından.

Dünya kadar şehit var, siyasette takılmıyayım dedim sinirim zıplamasın, burdada aynı konular. tesadüf mü acaba bu tarz konuların çakışması

Her şeyde zaten suçlu polis. Nedir bu polislerle alıp veremediğiniz anlamıyorumki. Polis kadar taş düşsün başınıza ya. Evinde uyurken başından vurulup öldürülse de, evine alışveriş yapıp karısının yanında sırtından haince pusuya düşürülsede umrunuzda değil dimi. Anaların evlatları, anne, baba, eş değil nasılsa onlar. Can gitmiş kimin umrunda

X