- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle vatandaşın başı sıkışınca polis elbette gelecek. babasının hayrına değil verdiğimiz vergilerin karşılığı olarak ve görevi o olduğu için yapacak.boş gezen biri olarak değil gerçekten iyi bir tutar vergi veren biri olarak söylüyorum polisin işi o işini yapacak.öğretmeni eleştşrince o da eğitim vermesin, doktor hakkında fikir beyan edince hasta olunca bakmayacam hah işte desin.karşılığı maaşı bizim cebimizdeb çıkıyorsa işini yapacak.sen ve muadillerin ile aynı düşünmüyorum diye fikirlerinden utanacak değilim.oldu olacak nasıl düşüneceğimi , konuşup yazacağımı da söyle tam olsun.Asıl düşüncelerime kota koymaya hakkın olduğunu düşündüğün için sen UTAN...başınız sıkışınca öyle demiyorsunuz ama hemen polis yokmu diye bağırıyorsunuz niye ilginç geldi onlar olmasa bakalım bu kadar rahat olabilirmiydiniz şehit verdiğimiz bu günlerde düşüncelerinizden utanın 1-2 yanlış yapılmayla hemen çamur atıyosunuz hemde kime vatanı ,vatandaşı korumakla yükümlü insanlara sanki onlar bayılıyorlar polemiklere ,problemlere ..
uyuyamadığınıza üzüldüm ilgilenilmemiş onada üzüldüm ancak şuan çok daha büyük stresler içindeyken sanırım göz ardı edilmişsiniz..
ayrıca polis diye ver yandım yapmak yerine gidip komşunuzu uyarmanız gerekmezmiydi rica etseniz olmazmıydı...
Bariscildan kastinizPolis ve güven kelimeleri aynı cümle içinde oldukça ilginç geldi.toplumsal olay,barışçıl bir gösteri olsaydı bak bakalım nasıl ilgileniyordu o polisler.
sizin ne yazdığınız ve ne yazacağınız beni hiç ilgilendirmez yazımı okusaydınız ne için utanın dediğimi anlardım ancak siz yazımdan bir pay çıkartacak olmuşsunuz ki üzerinize alınmışsınız hiç problem değil sayenizde ayyyyy çok utandım .....Öncelikle vatandaşın başı sıkışınca polis elbette gelecek. babasının hayrına değil verdiğimiz vergilerin karşılığı olarak ve görevi o olduğu için yapacak.boş gezen biri olarak değil gerçekten iyi bir tutar vergi veren biri olarak söylüyorum polisin işi o işini yapacak.öğretmeni eleştşrince o da eğitim vermesin, doktor hakkında fikir beyan edince hasta olunca bakmayacam hah işte desin.karşılığı maaşı bizim cebimizdeb çıkıyorsa işini yapacak.sen ve muadillerin ile aynı düşünmüyorum diye fikirlerinden utanacak değilim.oldu olacak nasıl düşüneceğimi , konuşup yazacağımı da söyle tam olsun.Asıl düşüncelerime kota koymaya hakkın olduğunu düşündüğün için sen UTAN...
AYM'nin kararlarına bakarsanız barışcıl gösterinin ne olduğunu ve anayasal hak olduğunu görürsünüz.Ayrıca AİHM kararları da aynı doğrultudadır.Bariscildan kastiniz
Polis vergi vermiyor ya zaten direk maasdan gitti bilebende diyodum kimse benim vergimle karnını doyuyor demedimi daha diye.
Şamar oğlanı o yüzden! Benim vergimle doyuyorsun diye diye bu kadar küçültülür bir meslek. Benim vergimle doyuyorsun hizmet edeceksin öleceksin ben yakıp yıkacam ama sen benim vergimle doyuyorsun.bende diyodum kimse benim vergimle karnını doyuyor demedimi daha diye.
süpersin işte bunu söylemek lazım..halen daha vergi veriyorum bakmalı diğen sığ düşünceler varken ne güzel yazmışsın..Tüm bunların yanında ben bir çapulcuyum onu da yazayım her türlü demokratik protesto gösteri yürüyüş haktır ben de eşimin elinden sökülüp gözaltına alındım mesela, amma velakin hükümetlere karşı olmak başka devlete kazan kaldırmak başka, şu an yaşanan budur
aynen sevgili arkadaşım biz bu yüzden biz olamıyoruz...Şamar oğlanı o yüzden! Benim vergimle doyuyorsun diye diye bu kadar küçültülür bir meslek. Benim vergimle doyuyorsun hizmet edeceksin öleceksin ben yakıp yıkacam ama sen benim vergimle doyuyorsun.
ben artık tahammül edemiyorum, arkadaş hesap numarasını versin, ben onun vergisini geri ödemeye razıyım.Şamar oğlanı o yüzden! Benim vergimle doyuyorsun diye diye bu kadar küçültülür bir meslek. Benim vergimle doyuyorsun hizmet edeceksin öleceksin ben yakıp yıkacam ama sen benim vergimle doyuyorsun.