Müdahale etmeyen polis

Cogu zaman boyle neticeleniyor zaten ozellikle gurultu konusunda cok buyuk sorunlar var bence insanlar insan gibi davranmiyor polisin yetkisi yok sadece gelsin gitsin dolassin
Verilse polise yetki o zaman herkes adam olur ama nerdeee
Buda birsey mi? Meshur bir lokantanin ust katinda oturuyorduk bir donem. Normalde kaldirima park vs yasak olan yerde polis oradaki degnekcileri hic gormezdi. Arabalarina paket paket yemek giderdi onlarda sesini cikartmadan basip giderdi. Bir gun ben tam karsi kaldirimda marketin onune park etmistim ve aninda ceza yedim. Yemek konusunuda gozumle gormesem yazmazdim. Yozlasma heryerde var malesef

bu olay hiçte normal değil açıkçası bu kadar bangır bangır gece mahalleyi inletecek kadar normal bir insan müzik açmaz gittilerse geri eğer birşeyden şüphelendikleri içindir onlarda can taşıyor şu an çok dikkat etmeleri gereken bir dönemdeler açıkçası...

Buda birsey mi? Meshur bir lokantanin ust katinda oturuyorduk bir donem. Normalde kaldirima park vs yasak olan yerde polis oradaki degnekcileri hic gormezdi. Arabalarina paket paket yemek giderdi onlarda sesini cikartmadan basip giderdi. Bir gun ben tam karsi kaldirimda marketin onune park etmistim ve aninda ceza yedim. Yemek konusunuda gozumle gormesem yazmazdim. Yozlasma heryerde var malesef
Var tabiiki her meslek grubunda ise yaramaz insan mevcut insan birebir yasamayinca bilmez
Bulundugum sehirde herkesin bildigi birkac sokak var buralarda yasayan cingene halk uyusturucu satiyor bariz sekilde ama polis gormemezlikten geliyor mesela demek ki o sekilde emir aliyorlar ilgilenmeyin diyorlar onlara da ustleri ondan boyle
Ulke hapi yutmus vesselam

Allah Allah geçenlerde bitişik sitede çocuklar gecenin 1 inde top oynuyorlardı polisi aradım hemen geldiler çocuklar evlerine gitti.bir hafta sonrada oturduğumuz tüm mühitte sitelere belediyeden özel yazı geldi gece 11 den sonra basket ve futbol sahaları kullanılmayacaktır diye

Malesef insanların birbirine saygısınin kalmadığı bir zaman diliminde yaşıyoruz. İşin kötüsü uyarmaya filan kalksak utanma yerine yiyeceğimiz laflar, olacağımız sinir stres de çabası

Allah Allah geçenlerde bitişik sitede çocuklar gecenin 1 inde top oynuyorlardı polisi aradım hemen geldiler çocuklar evlerine gitti.bir hafta sonrada oturduğumuz tüm mühitte sitelere belediyeden özel yazı geldi gece 11 den sonra basket ve futbol sahaları kullanılmayacaktır diye
neeeey çocukları mı kısıtlamış?! ne kadar faşist polis.

Polis yakalasa ne olacak savcı serbestbıraktıktan sonra,istanbulda operasyon yapmışlar yan kesici gaspçi kim varsa toplamışlar, adamlar alay ediyormuş polislerle sizdenönce çıkacaz savcılıktan diye, niye koşsun niye yakalasın o zaman
Polis yakalayip da savcilik saliverdiginde polise kimse laf soylemez ama adamcagiz isini yapmis ama yetkisi yok daha fazlasi icin ne yapsin deriz savciyi suclariz
Herkes uzerine duseni yapsa memleket gul gibi olur valla benim icim aciyor isini savsaklayan insan gorunce bunu tek bir meslek grubu icin soylemiyorum hepimiz icin gecerli

neeeey çocukları mı kısıtlamış?! ne kadar faşist polis.
Yahu surda insan gibi konusuyoruz neden konuyu saptiriyorsunuz?polise ne zaman fasist dendigini gayet de iyi bilmeniz lazim yetiskin insansiniz ama konumuz bu degil sikayet uzerine polisin genel adi suclar konusundaki ilgisini tartisiyoruz

Malesef insanların birbirine saygısınin kalmadığı bir zaman diliminde yaşıyoruz. İşin kötüsü uyarmaya filan kalksak utanma yerine yiyeceğimiz laflar, olacağımız sinir stres de çabası
Tabii canim kimi kime sikayet edeceksin ki ulkenin adalet sistemi duzgun olsa isi yapan kisilere sorumluluklari kadar yetki de verilse zaten sorun kalmayacak

Polis yakalayip da savcilik saliverdiginde polise kimse laf soylemez ama adamcagiz isini yapmis ama yetkisi yok daha fazlasi icin ne yapsin deriz savciyi suclariz
Herkes uzerine duseni yapsa memleket gul gibi olur valla benim icim aciyor isini savsaklayan insan gorunce bunu tek bir meslek grubu icin soylemiyorum hepimiz icin gecerli

lise kimya öğretmenim beni sınav kağıdı gösterme bahanesi ile bir kenara çekip senden çok farklı bir elektrik alıyorum demiş adam şimdi ben tüm öğretmenler sapık diyemem tabiki

psikopat polis çok,orası doğru ama adamı psikopat ediyorlar o da doğru, mesela izinler iptal oldu izindekiler çağrıldı,adam antalyada tatilde yarın işbaşı diyorlar, cebinden birde 1000 lira ucak bileti parası verip geri dönüyor

polise aylık 300 lira fazla mesai ücreti verirsin sabit, dersinki ne zaman ararsam geleceksin, saat 3 5 7 fark etmez o telefon hep açıkolacak, bir öğretmene de bakalım bunu sana aylık 300 sabit ek ders ücreti vereyim ama benim istediğim kadar ders ver diye, sonra seyret cümbüşü

lise kimya öğretmenim beni sınav kağıdı gösterme bahanesi ile bir kenara çekip senden çok farklı bir elektrik alıyorum demiş adam şimdi ben tüm öğretmenler sapık diyemem tabiki

psikopat polis çok,orası doğru ama adamı psikopat ediyorlar o da doğru, mesela izinler iptal oldu izindekiler çağrıldı,adam antalyada tatilde yarın işbaşı diyorlar, cebinden birde 1000 lira ucak bileti parası verip geri dönüyor
Evet ya bende ona cok uzuluyorum. Gideni dondurmek nedir. Madem gitti birak kalsin. Zamaninda benimde isyerimde bir sorun olmustu. Bavulum bagajda duruyordu aksam is bitiminde basip gidecektim ama tak IK muduru geldi ve olusan sorundan dolayi sana ihtiyac var iznin iptal. O kirilan heves mi dersin yapilan planlar mi dersin...cok kotu ya :KK43:

ödediğimiz tatile gidemedik, an itibariyle tatilde olabilirdik.

Evet ama sen yasadigin seyi anlatinca sana sunu demem en azindan "sen biliyor musun ogretmenlerin isi ne kadar zor ne olmus sana asilmissa bir yerin mi eksildi donup arkani gideydin veya kuyruk sallamasan gelmezdi kimseye bir isik gormeden gelip de asilmazdi o adam"
Allah o ogretmeni nasil biliyorsa oyle yapsin ahlaksiz utanmaz adam !boyleleri de ogretmenligin adini lekeliyor kurunun yaninda yas da yaniyor yazik ayip degil mi?
Boyle davranirim yani tatlim seni suclamam sana saldirmam biraz once bana yapildigi gibi
konu sahibi arkadas gurultu uzerine polisi aramis ilgilenen cikmamis ben de dedim o polislere agzimi doldurarak birsey soylemek isterdim dedim biz de sirf bu konu yuzunden ev degistirmek zorunda kaldik dedim
Ama konu nerelere geldi ozel harekata kadar uzandi

X