Müdahale etmeyen polis

Ben daha hicbir polisin boyle seylere mudahale ettigini gormedim zaten ancak cinayet falan islenirse geliyorlar
Sirf bu ilgisizliklerinden dolayi ev degistirdik biz o nedenle seni cok iyi anliyorum
Agzimi doldura doldura birsey soylerdim simdi o polislere ama olmaz ayip :KK66: hemen kaciyorum o nedenle
bende sana çok şey söylerdim de terbiyem müsaade etmiyor...

Hanımefendi polis 24 saat iş bıraksa evde polisi arayacak telefonun kalmaz!! hatta sizi kaçırıp tüm organlarınızı satarlar ! kıymetlerini anlamanız için bunu mu yapmaları gerek ? Allah aşkına bırakın bu muhabbetleri , gidin bir gece polislerle birlikte çalışın görün ne kadar yoğun ve sıkıntılı çalıştıklarını, kaç dakika dayanacaksın acaba arabanın içinde aynı sokaklarda dolap beygiri gibi dönmeye, o zaman gel konuş işte !

önüne gelen polise yükleniyor şamar oğlanı oldular bu ne ya!!
İsleri zor diye halki bir kenara atmaya haklari yok
Doktora gittiginizde sizinle ilgilenilmediginde de onlarin da isi cok zor diyebiliyor musunuz? Herkesin isinin belli zorluklari vardir ama bu gerekeni yapmalarina bir engel teskil etmez bana gore
benim dedem emniyet muduruydu ve hep derdi polis kimin ne oldugunu cok iyi bilir cani istediginde pek de guzel mudahale edebilir diye
Sokak sokak ellerinde liste var kimin nerede nasil yasadigina kadar bilgileri var ev terorist evi mi normal aile evi mi icinde kac kisi yasiyor hepsini biliyorlar mudahale edip etmemek kendilerine kalmis ayrica halk tehlikedeyken onlar korkarsa halk ne yapacak pardon?soylediklerinizi once siz bir mantiga oturtun benim verdigim ornekler her gun yasanabilecek standart orneklerdi terorle saldirilarla veya su an icinde bulundugumuz karisik durumlarla alakali olan seyler degildi

eşim polis,hep dediğim şey: kahramanlık yapma ciğerimi yakma nasılsa faşist polis zart polis zurt polis diyip geçecekler, belki yalan ihbar evet bilemezlerdi,ortalık fena, biz de Batman'da uyuyamıyoruz silah seslerinden
Aynen ya babam anlatmıştı askerdeyken ihbar gelmiş iki köy çatışıyormuş hemen demişler asker gelsin diye , komutan da demiş hop durun ben gece gece askerımı gönderemem kendi aranızda halledin !! iki saat sonra haber gelmiş ayrıldık diye ! askerler gitseydi belki de hepsi şehit edilecekti , deger mi değmez !

eşim polis,hep dediğim şey: kahramanlık yapma ciğerimi yakma nasılsa faşist polis zart polis zurt polis diyip geçecekler, belki yalan ihbar evet bilemezlerdi,ortalık fena, biz de Batman'da uyuyamıyoruz silah seslerinden
allah yardımcınız olsun canım kardeşim... bu vatanda görevini yapan tüm polis, asker,öğretmen,doktor ,savcı vs .. vatanını seven işine saygı duyan herkez den allah razı olsun ve onları tüm kötülüklerden rabbim korusun sevdiklerine bağışlasın...

Soyle buyur sen de yasadigin seyleri anlatsan ben de sana derdim evet cok kotu orneklerle karsilasmissin diye ama nerde sizlerde o empati
kötü örnek acaba neden??????? kimse haksız yere suçsuz yere asayişle karşı karşıya gelmez ..
aradın ilgilenmedi olabilir o ayrı ona diyeceğim yok hatalılar...

Her yeri herkesi ev ev biliyorlarsa şehit edilenler intihar mı ediyo, bile bilegidiyorlar o zaman

operasyonlarda bir canlı bomba şüphelisi öldürüldü, teslim ol denmiş silahla karşılık vermiş denk dursa diğer 600 kişi ile birlikte gözaltına alınıp ifade verip serbest kalacaktı belki,vay niye vuruldu niye öldürüldü diye günlerdir gazi mahallesinde olay var, öyle bir hikaye çiziliyor ki sanki normal protesto,elinde keleş maskeli adamlar yahu el insaf,dün şehitoldu zira bir polis, şimdi o kadın etkisiz hale getirilmese orda burda kendini patlatsa bu seferde vay neden daha önce yakalanmadı

kötü örnek acaba neden??????? kimse haksız yere suçsuz yere asayişle karşı karşıya gelmez ..
aradın ilgilenmedi olabilir o ayrı ona diyeceğim yok hatalılar...
İste ben ne anlatiyorum aradim ilgilenmediler diyorum bir kere iki kere de degil ustelik tam bes tane olay anlattim birebir kendi yasadigim
Cevremin yasadiklarina hic girmedim bile farkindaysan insanlar dogru anlatmayabilir gozumle gormeden yargilayamam bahsettigim seyler de polisin cocuk oyuncagi yani cani istese eve giren hirsiz icin tutanak tutamayacak miydi?ne de olsa esyalar ve ev sigortaliymis dedi gitti ,biz annemle bir olup polisi o an rehin mi alacaktik yani bundan mi korkmasi gerekirdi?tam tersine daha fazla ilgilenir insan teror saldirisi icin aramiyorduk yani bunu anlatmaya calisiyorum
Ulkenin durumu karisik insanlar zaten birbirinden supheleniyor korkuyor herkes diken uzerinde benim bahsettigim konu cok farkli sizin bahsettiginiz konu cok farkli ben ilgisizliklerinden sikayetediyorum gitsinler sagda solda ölsünler denir mi ben bunu hayvana bile soylemem insana niye soyleyeyim akil var mantik var saldirmadan once bir iyi dusunun iyi okuyun deyin ki bu arkadas ne anlatmis acaba basina ne gelmis deyin ya

İste ben ne anlatiyorum aradim ilgilenmediler diyorum bir kere iki kere de degil ustelik tam bes tane olay anlattim birebir kendi yasadigim
Cevremin yasadiklarina hic girmedim bile farkindaysan insanlar dogru anlatmayabilir gozumle gormeden yargilayamam bahsettigim seyler de polisin cocuk oyuncagi yani cani istese eve giren hirsiz icin tutanak tutamayacak miydi?ne de olsa esyalar ve ev sigortaliymis dedi gitti ,biz annemle bir olup polisi o an rehin mi alacaktik yani bundan mi korkmasi gerekirdi?tam tersine daha fazla ilgilenir insan teror saldirisi icin aramiyorduk yani bunu anlatmaya calisiyorum
Ulkenin durumu karisik insanlar zaten birbirinden supheleniyor korkuyor herkes diken uzerinde benim bahsettigim konu cok farkli sizin bahsettiginiz konu cok farkli ben ilgisizliklerinden sikayetediyorum gitsinler sagda solda ölsünler denir mi ben bunu hayvana bile soylemem insana niye soyleyeyim akil var mantik var saldirmadan once bir iyi dusunun iyi okuyun deyin ki bu arkadas ne anlatmis acaba basina ne gelmis deyin ya
bizim mahallede de bi adam karsını dövüyordu, şikayet üstüne polis geldi, bişiler konuştular ve polisler gitti. şaşırdık.
sonra öğrendik ki kadın kocasından şikayetçi olmamış, biz öyle anlaşıyoruz demiş.
bazen olaylar bizim gördüğümüzden farklı olabiliyor.

bizim mahallede de bi adam karsını dövüyordu, şikayet üstüne polis geldi, bişiler konuştular ve polisler gitti. şaşırdık.
sonra öğrendik ki kadın kocasından şikayetçi olmamış, biz öyle anlaşıyoruz demiş.
bazen olaylar bizim gördüğümüzden farklı olabiliyor.
Evet bak o konuda aile meselesi deyip gitmek zorunda kaliyorlar cunku yasalarda bu sekilde bir bosluk var kadin sikayetci degilim deyince polis ne yapsin yazik bos yere ihbar uzerine geldikleriyle kaliyorlar

madem polis ilgilenmedi savcılığa başvursaydınız , tartışılacak yanı yok bunun , Eğer böyle bir olay varsa bunun yeri adliyedir. hakkınızı aramıyorsunuz suçlu tüm polisler oluyor .

Bizimde arka sokakta bir fasil mekani vardi. Yazin bahcelerinde sabah 3-4 dinlenmeden kahkahalar muzik sesleri durulmaz hale geliyordu. Ee mevsim yaz camlar acik uyuyoruz sabah is var. Her gece polisi arardim bazen gelir bazen gelmezlerdi. Gelince kumanya paketlerini verir yollarlardi. En sonunda belediye desibel olcumu yapmali vs gibi seyler soyleyip ilgilenmediler bile. Ama epey yediler oradan. Kime guvenecegiz artik bilemiyorum

yazdıklarınızı yeni okudum geçmiş olsun tabi geçmiş olsun demek sizi ne kadar rahatlatır bilemiyorum..
ancak herkez aynı değil yargısız infaz yapıp herkezi zan altında bırakıyorsunuz işini yapan insanlarda var emeğe saygı duymak lazım..
güneş balçıkla sıvanmaz..

madem polis ilgilenmedi savcılığa başvursaydınız , tartışılacak yanı yok bunun , Eğer böyle bir olay varsa bunun yeri adliyedir. hakkınızı aramıyorsunuz suçlu tüm polisler oluyor .
Basvurduk zaten yillardir guya takip ediliyor kimi kime sikayet edeceksiniz ki ise yaramiyor adalet sistemi yerlerde malesef

Bizimde arka sokakta bir fasil mekani vardi. Yazin bahcelerinde sabah 3-4 dinlenmeden kahkahalar muzik sesleri durulmaz hale geliyordu. Ee mevsim yaz camlar acik uyuyoruz sabah is var. Her gece polisi arardim bazen gelir bazen gelmezlerdi. Gelince kumanya paketlerini verir yollarlardi. En sonunda belediye desibel olcumu yapmali vs gibi seyler soyleyip ilgilenmediler bile. Ama epey yediler oradan. Kime guvenecegiz artik bilemiyorum
oranın izni ruhsatı varsa, belediye gelip desibel ölçümü yapmıyorsa polis ne yapabilir?
mühürmü vuracak kapıya?
ozaman da o cafe sahibi gelip burda polis kanunsuzca kapımıza kilit vurdu deyip konu açacaktı.

Cogu zaman boyle neticeleniyor zaten ozellikle gurultu konusunda cok buyuk sorunlar var bence insanlar insan gibi davranmiyor polisin yetkisi yok sadece gelsin gitsin dolassin
Verilse polise yetki o zaman herkes adam olur ama nerdeee

oranın izni ruhsatı varsa, belediye gelip desibel ölçümü yapmıyorsa polis ne yapabilir?
mühürmü vuracak kapıya?
ozaman da o cafe sahibi gelip burda polis kanunsuzca kapımıza kilit vurdu deyip konu açacaktı.
Uyari yapabilir cunku bahcelerini sonradan yaptilar. Sanmam orasi icinde izinleri olsun. Zaten en son bir ozel harekat polisi sarkici sevgilisine laf atan birini vurduda kapandi gitti.

Uyari yapabilir cunku bahcelerini sonradan yaptilar. Sanmam orasi icinde izinleri olsun. Zaten en son bir ozel harekat polisi sarkici sevgilisine laf atan birini vurduda kapandi gitti.
siz sanmıyor olmanız, ruhsatının izninin olmadığını göstermez.

X