Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar mucizevi yag & argan yagli elixir

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hangi üründen memnunsunuz?

• elseve mucizevi yag

• pantene argan yagli elixir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bourgoin

üyeliçe
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
884
191
arkadaslar mucizevi yagi 6aydir kullaniyordum 1-2 hafta once 2.siseme gectim.
pantene argan yagli elixir denemek istiyorum , elseve artik ise yaramiyor gibi geliyor, kullananlar kiyaslayabilir mi?

**arkadaslar ikisi degilde tek birini kullananlarda oylasın lutfen

Son düzenleme:
Elseveden kaç şişe bitirdim hatırlamıyorum bile. O kadar memnunum ki kokusu olsun yumuşatması olsun. Panteni 2 haftadır kullanıyorum. Ondan da cok memnun kaldım saçlarımı yumuşatıp açıyor. Elsevede pantenede saç uclarmı cok düzgün gösterdi istediğim gibi. Yanı merak ediyorsan deneyebilirsin . Pantenin kokusuds cok güzel Avonun meşhur bi saç serumu var ona benziyor.

o kadar kararsızım ki, elseve şu sıralar dışarı çıkarken kullanıyorum dalgalarımı daha düzgün tutmak için. sizce pantene bu şekilde kullanılabilir mi? yani ikiside işlev ve görev olarak aynımıdır?

İşlev olarak cok benziyorlar canım. İçinde kalacaksa dene:)

tesekkur ederim tatlim, deneyecegim fakat bu ikisi disinda benzer islevde onerebileceginiz bir urun var mi
uygun fiyatlı olarak benim önerebilceğim yok. Ama fiyatı önemsiz dersen bunlardan bile daha iyi iş çıkaran bi ürün var. Nashinin argan yağı.

ikisinide kullaniyorum ikiside cok guzel.. yalniz elseve azcikta olsa saci agirlastiriyor .. pantene de agirlastirma hic yok. Saclarin ince telli ve karmaysa panteni tercih et.. elektirikli ,kabarik 've kuruysa elseve kullan derim

Benim saçlarım kalın telli kabarık ve kuruya eğilim li. Daha önceleri pantene argan yağı nı kullanırdım elseve in mucizevi yağını keşfedene kadar tabiki :) Elseve çok daha etkili ve uzun süre yumuşaklık parlaklık veriyor ayrıca saça işlediğini hissediyorum gerçekten ben elseve diyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…