Yağlı ciltlerde gözenekleri daha çok büyüttüğünü okumuştum
Doğru mu acaba ?
ben gözenekleri küçültsün diye sürüyorum buhardan sonra gülsuyu gibi toniklerle gözenenkleri sıkılaştırabilirsiniz diyodu , senin dediğin gibi değildir umarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağlı ciltlerde gözenekleri daha çok büyüttüğünü okumuştum
Doğru mu acaba ?
cnm rosense gülsuyu al..sentetik fln kullanma..rosense %100 doğal..distilasyon yöntemiyle elde ediliyo..hemde pahalı bişi değil en fazla 10-12 tl fln..tavsiye ederm çok iyi geliyo bnm cildime
ben gözenekleri küçültsün diye sürüyorum buhardan sonra gülsuyu gibi toniklerle gözenenkleri sıkılaştırabilirsiniz diyodu , senin dediğin gibi değildir umarım![]()
Gulsuyu benim cildimi felaket bozdu. Hala ondan kalan kalintilarla ugrasiyorum. Yuzum inanilmaz kotu bir hale gelmisti, birsuru fotografi bile var. Hem de Rosense, hakiki gulsuyu.
Cogunluk gulsuyunu begenir, ama benim gibi cildi kotu bir sekilde reaksiyon gosteren insanlar da var. Dikkat edin yani. Bir daha gulsuyunun yanindan bile gecmem.
gül suyundan medet ummak gerçekten çok saçma. Allah aşkına kaçınız gülsuyunu çevirip arkasına bakma zahmetinde bulundu. içeriğine bi bakarmısınız deiyonize yani saf su ve gül esansı. bildiğimiz suyun içine esans katıp cilde faydalı diyolar. çok saçma
Kızlar cildiniz evet elastikiyet sahibi ama lastik değil!
Buhar banyosu yapmak cildi aşırı gevşetir ve toparlanması o kadar kolay değildir ki cildiye uzmanları da sıcak buhar banyosu asla önermez.
Gelelim gül suyu fiyatına 10 küsür tl ler çok yüksek rakamlar:44: %100 orjinal gül suyunu ben internetten 5tl ye alıyorum.