• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem

Meryem_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
6
1
1
36
Kizlar biraz uzun olacak ama biz evlendik herkez gibi biraz tadini cikaralim evliligin dedik bebek istemedik sonra biz istedik o gelmedi tabi kontroller filan derken hersey yolunda oluruna birakin dediler genciz sabirsiziz tabi neden olmuyo doktora tekrar gittim klomen verdi ben bilmiyorum ne dir kullandim dedi ki doktor catlatma ignesi yaptir gel asilama yapacagiz neden dedim ben mormal yolla hamile kalamam mi kalabilirsin dedi o ay hamile kaldim ve dis gebelik 3 ay bitmeyen tedavi ve nur topu gibi 8 cm kist arkasindan acik ameliyat ve tupler tikali normal yolla hamile kalamazsin tuperlerde hidrosalpenks var bu sekilde tup bebek olmaz olsada tutmaz dediler tup bebek merkezleri tuplerin baglanmasi gerek ama imkansiz ben endoluyun yapisiklik cok tuplere gecilmiyo derken essure diye yurt disindan bi alet geldi tupler kapandi arkasindan iki basarisiz deneme ucuncu denemeye giderken esimle ikimiz karar aldik oluruna biraktik tatile gittik donuste bebegi koydurup donduk hatta bebek konmadan once kavga bile ettik eve geldim cok onu dusunmedim iki tane konmistu sonuc gunu 32 cikti deger sonra artmadi yine 32 dediler dis gebelik ama tutunmus yavrum digeri dusuyormus kesesini gorduk kendisinide kalbini duyarmiyim bilmem ama kizlar ben bu sefer Allah dedim ciktim yola hayirlisi dedim ve surekli meryem suresini okudum simdide hayirlisi ve sagliklisi olsun diyorum. Hic bir zaman olumsuzluga kapilmayin sadece zamani vardir umarim benim ve hepimizin mucizesi saglikli ve hayirli bir sekilde bize kucagimiza gelir

Back