- 22 Haziran 2013
- 43
- 5
- 86
- Konu Sahibi gulumsemek
-
ay ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar .. 4.5 yıllık evliyim. Aşılama ve tüp bebek denemelerinden gebelik oluşmadı. 11 ekimde hamile olduğumu öğrendim . Değerim 4243. Allah isteyen herkese nasip etsin. 4 haftalıkmış ve kese göründü 0.98 mm çok şükür bu günü gördük... umudunuzu hiç kaybetmeyin...
Hayırlı olsun ..
Probleminiz neydi?
ay ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gözün aydın Rabbim bizlerde nasşip etsin, sorun neydi Amin... eşimde morfoloji sorunu vardı. Varikosel ameliyatıntan 5 ay sonra gebeyim çok şükür..
daha duyamadık kuzum kesemizi bile göremedik daha... hadi bakalım inşalahh amin..amin .. siz kalp atışını duydunuz mu? Nasip olursa benim doğumda haziranda... sizde bende inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Merhabalar .. 4.5 yıllık evliyim. Aşılama ve tüp bebek denemelerinden gebelik oluşmadı. 11 ekimde hamile olduğumu öğrendim . Değerim 4243. Allah isteyen herkese nasip etsin. 4 haftalıkmış ve kese göründü 0.98 mm çok şükür bu günü gördük... umudunuzu hiç kaybetmeyin...
bende hiç bir sorun yoktu eşimde morfoloji %2 di. Varikosel ameliyatından sonra hamileyim..tebrikler canim .pko falan miydin sende?
naptın kuzum durumlar nasıl?amin .. siz kalp atışını duydunuz mu? Nasip olursa benim doğumda haziranda... sizde bende inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
ayın 20sinde lekelenmem oldu doktora koştum tabi... düşüyor sandım... ama çok şükür düşmedi ve sürpriz şekilde kalp atışlarını duyduk... günde 3 kez progestan içiyorum... sende durumlar nasıl ?naptın kuzum durumlar nasıl?
Bnm bebis gitti cnmyaayın 20sinde lekelenmem oldu doktora koştum tabi... düşüyor sandım... ama çok şükür düşmedi ve sürpriz şekilde kalp atışlarını duyduk... günde 3 kez progestan içiyorum... sende durumlar nasıl ?
Iyi masallah devam eder insallah sag saglim kucagina alirsinayın 20sinde lekelenmem oldu doktora koştum tabi... düşüyor sandım... ama çok şükür düşmedi ve sürpriz şekilde kalp atışlarını duyduk... günde 3 kez progestan içiyorum... sende durumlar nasıl ?
ne yazacağımı bilemedimIyi masallah devam eder insallah sag saglim kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?