• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem gerçekleşti

gulumsemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
43
5
86
Merhabalar .. 4.5 yıllık evliyim. Aşılama ve tüp bebek denemelerinden gebelik oluşmadı. 11 ekimde hamile olduğumu öğrendim . Değerim 4243. Allah isteyen herkese nasip etsin. 4 haftalıkmış ve kese göründü 0.98 mm çok şükür bu günü gördük... umudunuzu hiç kaybetmeyin...

Merhabalar .. 4.5 yıllık evliyim. Aşılama ve tüp bebek denemelerinden gebelik oluşmadı. 11 ekimde hamile olduğumu öğrendim . Değerim 4243. Allah isteyen herkese nasip etsin. 4 haftalıkmış ve kese göründü 0.98 mm çok şükür bu günü gördük... umudunuzu hiç kaybetmeyin...
ay ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK200:

amin .. siz kalp atışını duydunuz mu? Nasip olursa benim doğumda haziranda... sizde bende inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
daha duyamadık kuzum kesemizi bile göremedik daha... hadi bakalım inşalahh amin..

tebrikler canim .pko falan miydin sende?

ayın 20sinde lekelenmem oldu doktora koştum tabi... düşüyor sandım... ama çok şükür düşmedi ve sürpriz şekilde kalp atışlarını duyduk... günde 3 kez progestan içiyorum... sende durumlar nasıl ?
Bnm bebis gitti cnmya

ayın 20sinde lekelenmem oldu doktora koştum tabi... düşüyor sandım... ama çok şükür düşmedi ve sürpriz şekilde kalp atışlarını duyduk... günde 3 kez progestan içiyorum... sende durumlar nasıl ?
Iyi masallah devam eder insallah sag saglim kucagina alirsin:KK46::nazar::KK200:En Büyük TÜRKİYE:nazar:

Back
X