• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem duru'm. Duru gibi doğdu..

haceryldrm

canım kızım azra duru'm
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
112
0
116
40
İstanbul
BENİM DOĞUM HİKAYEM ... DURU GİBİ DOĞUM YAPTIM.... DURU KIZIM OLDU..
eşimle evleneli 1 sene bile olmamıştı ama 3 seneden beri beraber yaşıyorduk.. ben yaşıma da bakarak sürekli bir bebek sahibi olalım artık falan diye ısrar ediyordum.. eşimde daha zamanı var işlerimizi yoluna koyalım bahaneleriyle oyalanıyordu..ben sürekli sürekli ısrar ediyordum..hesaplamalar yapıyordum.. işte şimdi yaparsak martta doğar şu ay yaparsak nisanda doğar falan diye.. en son dedim şimdi yaparsak nisanda doğar belki senin doğum gününde doğar dedim.. tamam dedi.. o da istiyordu.. planlı bi bebek olmuştu.. ben artık bi ay dolmasını bekliyordum.. içimde korkularda vardı.. ya olmazsa falan diye.. sürekli kk dan takip ediyordum.. işte ne zaman belli olur.. belirtiler nelerdir... eşim hep dalga geçiyodu benimle bilimsel bebek sahibi oluyorum diye.. adet günümü bekleyemedim. 4 gün önceden kan testi yaptırdım... sonucu aldığımda yüzümdeki gülümseyi unutamam..... çok mutlu olmuştum.. ertesi gün hemen doktor muayenemi aldım.. ultrasonda göremiyeceğimi biliyordum ama bi şanstı belki.. doktora gittiğimde bana şaşırarak sormuştu.. çok erken gelmişsin sen nasıl öğrendin nerden biliyordum daha adet tarihin gelmemiş diye.. bende planlıydı demiştim.. herkesinde bildiği gibi testler kontroller v.s. v.s. 9 ay geçmişti. sürekli bi işaret arıyordum doğumla ilgili.. normal doğum yapacaktım bi aksilik olmadığı sürece.. hep gece sancılanıp gideceğimi düşünürdüm.. 2 ay önceden annem gelmişti izmirden yanıma doğum için.. iştende ayrılmıştım son ay.. arada sırada gidiyordum.. eşimin sahip oluğu gümrük danışmanlığı şirketinde beraber çalışıyorduk eşim için zor olmuştu çinkü 4 senedir bütün işlerimizi hep beraber yapmıştık.. yerime eleman alıp işi öğretmiştik ona.. güzelde öğrenmişti... taaaa kiii doğumdan 1 hafta önce bi şerefsizlik yapıp işi bırakana kadar. doğumdan 1 hafta önce tekrar başlamak zorunda kalmıştım işe.. çünkü benim işime eleman bulmak o kadar kolay değildi. bulsak bile öğretmek zaman alıcaktı.. neyse haftasonu geçmişti.. benim rutin haftalık kontrolüm vardı pazartesi günü saat 12.30 da... eşim işe gitmişti... bende hastaneye gidicek ordan da şirket mutfak alışverişi için markete gidicektim .. sabah kahvaltımı yaptım.. duşumu aldım tam çıktım çamaşırımı giyiyorum bir kaç damla kan gördüm.. kk dan okuduklarımla bilinçliydim.. kimseye sölemedim panik olmasınlar diye.. zaten doktora gidicektim o ne olduğunu söylerdi.. sancım yoktu sadece sanki büyük abdestim varmış gibi bi baskı vardı kasıklarımda.. ama anlamamıştım doğuracağımı.. .. duşumu aldım üstümü giyindim .. eşim şirketten şöför gönderdi beni hastaneye bırakması için.. tam hastanenin önünde inmemiştim.. karşı yolda inip üst geçitten falan geçmiştim.. bi de kanamam için markete gidip günlük ped falan almıştım yanımda bulunsun diye.. ama bi 1 km falan yol yürümüşümdür.. 12 de hastaneye girdim.. kaydımı açtırdım.. 12.30u beklemedim.. doktorum emine hanım müsaitti... duş aldıktan sonra kan geldiğini söyleyince beni hemen çatala aldı.. oooo doğum başlamış 5 cm açılman var deyince çok şaşırmıştım.. beni hemen doğumhaneye yönlendirdi. yanımda kimse de yoktu... hemen eşimi aradım.. annemi aradım.. doğumhaneye yatış işlemlerimi bile ben kendim yaptım.. lavman yaprıldır.. ağrım sancım olmadığı için serum takıldı suni sancı verildi.. .. ben yattım aşkı memnuyu izliyorum keyifle.. sonra ayakta geziyorum falan.. yaklaşık serum takıldıktan 1 saat sonra falan sancılarım arttı.. dayanamadım.. çok sinir bozan sancılardı ki neyse fazla çekmedim.. 20 dk belki ... hemşire doğumhaneye aldı beni açılmama bakmak için.. çatala yattım. yatış o yatış.. açılma bitmişti.. doğum başlamıştı.. hemen doktorumu aradılar.. çocuk doktoru falan geldi.. şaşkınlık içindeydim .. bu kadar hızlı ilerleyeceğini hiç tahmin etmemiştim.. doğumhane çok rahat bi ortamdı.. doktorum geldi ıkın ıkın ıkın falan 3 - 4 ıkınmada bebişim duru kızım doğdu.. o an hiç bi şey hissedemiyordum ... nötr... çocuk doktoru kontrollerini yapıyordu.. kızım ağlıyordu.. doktor dikişlerimi yapıyordu.. 4 tane dikişm vardı.. bebişimi bebek odasına götürdüler.. ben heyecanla dikişlerin bitmesini bekliyorum.. neyse bitti..19 nisan saat 12 de hastaneye yürüyerek girmiştim.. saat 3 te bebişim doğmuştu.. çıktım doğumhaneden eşimi görünce boğazım düğümlendi ağlamak istedim ağlayamadım.. çünkü beni bekleyen bi kalabalık vardı... duyan gelmişti.. şirketteki arkadaşlar ablam v.s. odama geçtim.. yaklaşık 1 saat sonra kızımı getirdiler .. emzirme denemeleri falan.. çok rahat bi doğum yapmıştım..gece uyku yoktu.. eşimin en yoğun olduğu gün salı günüydü.. onu öyle karışıklıkla bırakmamak için gece bilg. istedim.. müşteriler ihracat talimatlarını göndermişlerdi bile..ertesi gün 5 tır ihracat vardı.. bi de oturdum onları yazdım.. sabaha kadar.. ertesi sabahta kendim çıkış işlemlerini yaptım.. şirketten şöför geldi eve bıraktı.. sanki hiç hamile olmamış hiç doğum yapmamış gibiydim. allah herkese böyle bi doğum nasip etsin.. ikiciyide böyle kolay yaparım inşallah.. en kısa zaman da ikinciyide düşünüyorum çünkü... :))))

Son düzenleme:
maşallah cok guzel bır dogum yapmıssın rabbım bızlerede boyle dogumlar nasıp eylesın ısallah annelıgı benım gıbı ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah:nazar::nazar:

Maaşallah barekallah ne kadar güsel bir doğum yapmıssın anlattıgına göre. İnşallah Allah bize de nasip etsin böyle doğum. İkinci içinde hayırlısını diliyorum.

maşallah cok guzel bır dogum yapmıssın rabbım bızlerede boyle dogumlar nasıp eylesın ısallah annelıgı benım gıbı ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah:nazar::nazar:

amin inşallah.. sanada böyle kolay bi nasip etsin allah inşallah. önemli olan bilinçli olmak ve kendini korkutmamak.. hayırlı doğumlar..

Maaşallah barekallah ne kadar güsel bir doğum yapmıssın anlattıgına göre. İnşallah Allah bize de nasip etsin böyle doğum. İkinci içinde hayırlısını diliyorum.

sağol canım.. inşallah sende böyle kolay doğurursun.. doğumdan sonra karnınızı sarmayı unutmayın. göbek gidiyormuş öyle. ben yapmadım çünkü bilmiyordum şimdi pişmanım

geçmiş olsun sağlıkla büysün bebişin darısı başımıza inşopuyorumnanaktan

sağol canım.. darısı başınıza :)))

allah uzun ömür versin....

amin hepimizin bebişlerine allah güzel ve uzun ömürler versin

41 kere maşallah Allah analı babalı buyutsun bebişini yüzü hep gülsün bahtı açık olsun.

sağol canım güzel dileklerin için amin..

çok imrendim maşallah ne kolay doğum olmuş
allah bahtını açık etsin

Tebrik ederim çok kolay, güzel bir doğum olmuş kaç kişi vardır ki doğum yapar yapmaz işinin başına dönen:) Allah analı babalı büyütsün kısmeti ve bahtı açık olsun İnşallah...

ne kadar güzel ve rahat doğum olmuşşş...
bende istiyordum böyl olmasını ama benim yakışıklı oğlum
dayanamadı 33 haftalıkken dünyaya geldi...
canım tebrikler ve Duru ya sağlık diliyorum...

çok kolay bir doğum yapmışsın darısı benim başıma inşallah.
bebeğin sağlıkla büyüsün!
tüm hamile bayanlar sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar!

Back