Mucizem benimle

cedrus

"Emr-i Kün feyekün"
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
1.640
348
merhaba arkadaşlar;
Bu platformda bazı arkadaşlar beni tanır 2010 yılından beri tüp bebek tedavisi ile haşır neşir oldum. Hikayemi sizlerle paylaşmak isterim:
2008 yılının Aralık ayında evlendik, 6 ay sonra bebek isteğiyle doktor serüvenimiz başladı. Önce hiç bir sorun yok dendi tedavi olarak klomen+çatlatma iğnesi verildi, yine bekledik ama hiç gebelik olmadı. 2010 yılında gittiğim doktor rahim filmi istedi çok acılı bir şekilde aynı gün (anestezisiz) 2 defa çektirmek suretiyle (hayatımın en zor günlerinden biriydi) tüplerimin ikisinin de tıkalı olduğu ortaya çıktı. Yani ben 2010 yılının eylül ayına kadar neredeyse 2 yıl boşuna beklemiştim. Ama şöyle düşünüyorum Rabbim nasip edecekse olurdu zaten demek ki zamanı değilmiş. 2010 yılının Ekim ayında ilk tedavime başladım. Kısa protokol ile pozitif sonuç aldım. transferin 8. günü kanamam oldu doktorum hemen kan verip değerime bakmamı söyledi ve kan tahliliyle hamile olduğumu öğrendim. Meğer o kanama yerleşme kanamasıymış. 2011 temmuzunda oğlumu kucağıma aldım. Sonra oğluma bir kardeş istedik ve 2013 yılının temmuz ayında tekrar merkezimizin yolunu tuttuk oğlumun dondurulmuş kardeşleri vardı ve ikisi de 5. gün blastokist embriyoydu yani kaliteli embriyoydu ama sonuç negatif bu bizi çok şaşırttı biz eşimle hemen hamile kalacağımı düşünüyorduk 2 ay bekledik ardından tekrar bir kısa protokol ile tedavi veeeee sonuç yine negatif Biz iyice şaşkındık artık olmayacak herhalde diye düşünmeye başladık ve be oğlum adına çok üzülüyordum. 2013 Aralık ayında histeroskopi oldum aynı zamanda rahime çizik atıldı. Ocak 2014 de tekrar bir tedavi sürecim başladı bu kez uzun protokol ile başladık. Çok şükür bu tedavim pozitif sonuçlandı ve 2014 yılının Eylül ayında kızımı kucağıma aldım. Rabbime şükürler olsun 2 evlat bahşetti inşallah sağlıklı sıhhatli büyütürüm onları. şimdi oğlum 5 kızım 2 yaşında. Merkezimdeki doktorlarım da ilk gittiğim doktorum gibi tüplerimin ikisinin de tıkalı olduğunu onayladı ve tüp bebek dışında hiç şansım olmadığını söylemişti. Tüpler tıkalı olunca tüplerin içerisinde gerçekleşen döllenme gerçekleşmiyormuş. Şimdi gelelim hikayenin esas konusunda; 9 Ağustos 2016 da adet oldum ve adetimin bitiminde düğün için memlekete gittik 5 gün kaldık döndük döndüğümüz gün eşimin bir akrabası vefat etti ve biz eşimin memleketine gittik 3 gün orada kalıp tekrar döndük bu esnada ikimiz de çalışıyoruz ve her hafta sonu bir koşturmacayla uğraştık. bayram öncesi alışveriş için bulunduğumuz ilçeden il merkezine alışverişe gittik ben de o tarihlerde adet olucaktım ama 1-2 gün gecikti. Canım inanılmaz sarımsaklı yoğurtlu makarna istiyor eşime diyorum o da "alış-veriş merkezinde nereden bulayım" diyor ama ben bu isteğime engel olamıyorumhafta içi mesai var sonrasında bayram tatili girecek ve ben o hafta adetim gecikti diye menapoza girdiğime karar verdim dedim ben o kadar yumurta toplattım ve menapoza girdim üzüntüden ölücem bu yaşta menapoz fikri beni deli ediyor. Geceleri ateş basıyor uyanıyorum sonrasında bir üşüme geliyor Allahım ben menapoza girdimmmmmmm diye ağlayacağım neredeyseArefe sabahı yani 11 Eylül 2016 da yataktan kalkınca mide bulantısıyla banyoya koştum sonra da kızdım kendime Beyin bu işte ne çabuk hamile psikolojisine giriyor adet gecikince halbu ki ben menapoza girdim diye söylendim. Çünkü tıbben hamile kalmamın imkanı yok eşim çarşıya çıkacaktı bayram için gerekli malzemeleri alacak malum ertesi gün kurban bayramı ona bir tane gebelik testi almasını söyledim hiç imkanı yok ama yine de emin olalım dedim o da ya yoktur bişey dedi güldü akşam testi getirdi ben sabah birikmiş dirarla yaparım dedim ve yattık. Gece saat 04:30 da tuvalete kalktım ve birden test aklıma geldi amaan yapayım da gündüz elime dolanır dedim ve testi yaptım daha 1 dakika bile geçmeden birde ne göreyim hayatımın en anlamlı iki çizgisi ben şok hamileyim gecenin o saatinde ne yapacağımı şaşırdım Rabbim diledikten sonra olmayacak hiçbirşey yok arkadaşlar yeter ki "O" dilesin şimdi 7+5 günlük hamileyim hala inanamıyoruz ve çok şaşkınız Rabbim isteyen dileyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

Masallah suphanallah Allah mucizeni sag salim kucagına almayı nasip etsin canım

Hikayenizi okurken gozlerm doldu bu cikmazli gunlerimde umut oldunuz rabbim buyuktur bebeginizi saglkla kucaginiza alin rabbim bzlerede nasip etsn

Hikayenizi okurken gozlerm doldu bu cikmazli gunlerimde umut oldunuz rabbim buyuktur bebeginizi saglkla kucaginiza alin rabbim bzlerede nasip etsn
Allah razı olsun canım farklı 3 doktorun söylediği "tıbben mümkün değil direk tüp bebek aşılama bile olmaz iki kanalında tıkalı "oldu. Evet tıbben belki mümkün değildi ama Allah dileyince imkansız birşey yokmuş inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah en yakın zamanda sende kavuşursun meleklerine

Şu zamanlarımda nasılda iyi geldi mucizeni okumak. Rabbim sen neler kadirsin. Herşey O'ndan. bende daha önce 1 tane kayıp yaşadım şimdi tüp bebek tedavisindeyim. Ve doktorların söylediği hiçbir sorununuz yok, ama 13 aydır deniyoruz olmuyor. Umut oldun bana ve benim gibileri. Rabbim girdiğin yolda sağlıkla sona ulaşmak nasip etsin.

Hikayeni çok güzel ve bir çok insana umut verici Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin.Ben de transfer sürecindeyim sabırsızlıkla bekliyorum bu üçüncü denemem inşallah bu sefer güzel haber alırım cedrus

Canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine negatif sonuçlardan sonraki hallerimi hatırlıyorum bazen umutsuzluk acaba daha kaç defa deneyeceğim gibi belirsiz sorular çok zor ve sabır isteyen bir süreç biliyorum Rabbim dilerse olmayacak birşey yok. Rabbimden dileğim bu duyguyu isteyen herkesin tatması. Rabbim; bir an önce kavuştursun inşallah

İnşallah bu kez vakti saati gelmiştir canım. İnşallah sende mucizene kavuşursun. Benim 2 defa negatifim olmuştu 3. denememde doktorum bu duayı etmişti "İnşallah vakti saati gelmiştir. Allah bilir ama inşallah bu kez olur" dmişti şimdi bu duanın ne güzel bir dua olduğunu anlıyorum ve can-ı gönülden diliyorum inşallah vakti saati gelmiştir kuzucuğunun

amin canım benim Allah razı olsun. öyle tabi ol derse olacak hayırlı görmediyse olmayacak. verdiğine vermediğine şükrediyorum.

Amin çok tşk ederim güzel yürekli anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…