tşk ederim canım çok sağol... inanır mısın dün gece kendi kendime bu konuyu düşündüm çok üzüldüm, eşim de fark etti suratımın asıldığını... noldu neye canın sıkıldı dedi... bizim niye çocuğumuz olmuyor dedim. o da gülümsedi, nerden çıkardın olmadığını dedi... daha şurda 9 ay oldu deneyeli, içini ferah tut ben olacağına eminim dedi. bir arkadaşını anlattı. 9 senedir çocukları olmuyormuş her yolu denemişler tüp bebek bile tutmamış artık vazgeçmişler ne yapalım olmuyorsa olmuyor demişler, karısı 1 ay sonra hamile kalmış... lütfen kafana takma artık dedi, çocuğumuz olmasa da olur biz bize yetiyoruz ben seninle mutluyum dedi. ben de kendi kendime söz verdim artık üzülmek yok, kafaya takmak yok... çok şükür gebeliğe engel bir durumumuz da yok, ikimiz de testlerimizi yaptırdık... sanırım tek sorun benim stres olmamRose rosecim icini ferah tut eminim ki senin de hic beklemedigin bir zamanda gelecek mucizen :) cok cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin :) ben bosu bosuna umudumu yitirip o kadar uzmusum kendimi. Ne zamanki vazgectim, esimle dedik neyse o zaman dunyayi gezeriz zamanimizi gezmekle degerlendiririz para biriktirip biriktirip dedik, izin vermedi geldi bebisimiz :) hic sikma canini, mucizen yoldadir emin ol :)
tşk ederim canım çok sağol... inanır mısın dün gece kendi kendime bu konuyu düşündüm çok üzüldüm, eşim de fark etti suratımın asıldığını... noldu neye canın sıkıldı dedi... bizim niye çocuğumuz olmuyor dedim. o da gülümsedi, nerden çıkardın olmadığını dedi... daha şurda 9 ay oldu deneyeli, içini ferah tut ben olacağına eminim dedi. bir arkadaşını anlattı. 9 senedir çocukları olmuyormuş her yolu denemişler tüp bebek bile tutmamış artık vazgeçmişler ne yapalım olmuyorsa olmuyor demişler, karısı 1 ay sonra hamile kalmış... lütfen kafana takma artık dedi, çocuğumuz olmasa da olur biz bize yetiyoruz ben seninle mutluyum dedi. ben de kendi kendime söz verdim artık üzülmek yok, kafaya takmak yok... çok şükür gebeliğe engel bir durumumuz da yok, ikimiz de testlerimizi yaptırdık... sanırım tek sorun benim stres olmam
darısı başıma inşallah. eşin test yaptımı ameliyattan sonra sperm değerleri nasıldı
eşim de senin gibi söyledi, herkesin bir doğum tarihi var önceden yazılır... demek ki zamanı var dedi... iyi dileklerin için tşk ederim canım... inşallah fazla bekletmez beni bebişimCanim benim hic ama hic sikma canini ne mutlu ki senin de anladigim kadariyla benimki kadar anlayisli ve sevgi dolu bi esin var. Sadece bu mevzuyu unut hayatini yasama bak emin ol en beklemedigin zamanda allah yuzunu oyle bi guldurcek ki, demisti dersin bana :) hani her insanin dogum tarihi vs onceden yazilirmis ya demekki senin minik bebeginin dogum tarihine birazcik daha var
Merhabalar Allah sağlıkla düyaya gelmesini nasip etsin..Eğer İstanbuldaysanız eşiniz nerde ameliyat olduEşimdede varikosel var sayı biraz yükseldi ama morfoloji% 1 Bendede sorun olduğu için doktorlar tüp bebek diye bakıyorlar hep..ama inşallah olcaz ameliyat..Hepinize merhaba,
Daha onceden cevremden hep mucize hikayeleri duyuyordum ve ilk kez basima geldi. Sizlere de isik olmasi acisindan paylasmak istiyorum. Esimle 3 senelik evliyiz. Ilk bir bucuk sene korunuyorduk ve cocuk falan dusunmedik. Bu sure dolduktan sonra cocugumuz olsun istedik ve korunmayi biraktik. Ama aylar aylari kovaliyor bizde tik yok. Once ben kadin doguma gittim. 50-60 gunde bir adet oluyordum. Dr hormonlarimin cok dengesiz oldugunu hizla azaldigini ve hamileligin benim icin cok zor oldugunu soyledi. Dunyam kararmisti. Hemen ilac tedavisine baslanmaliydi ve ustune tup bebek tedavisi olmaliydi. Doktorum oyle dedi en fazla 6 ay daha bekleyebiliriz dedi. Ardindan esim kontrole gitti onda da sperm olcumu yapildi ve ne yazikki toplam sperm sayisi 3milyonlardaydi ki normal bir erkekte olmasi gereken minimum degerin 10 kat altinda. Ileri dogru hareket eden sperm sayisi ise %0. Yani spermler kendi etrafinda donuyor dollemeye pek niyetli degiller. Esimde varikosal cikti. Hemen ameliyat oldu ve minimum 6 ay gecmesi gerek dediler ama 3 ayda da duzelme olabilir. Esim de bende umidimzi kaybettik ikimizde de sikintilar cikinca. Ama gecen hafta bir mucize oldu ve hamile oldugumu ogrendim:) hemde hic bir tedaviye baslamadan hic bir ilac kullanmadan ustelik esim ameliyat olali daha 2 ay dolmamisken dollenme gerceklesmis :) sozun ozu umudunuzu hic bi zaman kaybetmeyin dogru zaman ne zamansa imkansizliklar icinse bile geliyor bebisiniz size :) umarim bir parca olsun aydinlatabilmisimdir yarinlarinizi. Sevgiyle kalin, bebislerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle....
Bekletmez insallah canim benim, sikma canini oluruna birak zaten olcak :)eşim de senin gibi söyledi, herkesin bir doğum tarihi var önceden yazılır... demek ki zamanı var dedi... iyi dileklerin için tşk ederim canım... inşallah fazla bekletmez beni bebişim
Merhabalar Allah sağlıkla düyaya gelmesini nasip etsin..Eğer İstanbuldaysanız eşiniz nerde ameliyat olduEşimdede varikosel var sayı biraz yükseldi ama morfoloji% 1 Bendede sorun olduğu için doktorlar tüp bebek diye bakıyorlar hep..ama inşallah olcaz ameliyat..
MERHABALAR ÖNCELİKLE COK SEVINDİM SİZİN ADINIZA TAHMINIMCE DE BEBİŞİNİZ DOĞMUS OLMALI ALLAH SAĞLIK VERSN BENİM EŞİMDE BU HAFTA Çİ VARIKOSEL AMALİYATI OLUCAK BİZEDE DOKTORUMUZ 6 AY DEDİ VE OLMAZ İSE TÜP BEBEK DENDİRose rosecim icini ferah tut eminim ki senin de hic beklemedigin bir zamanda gelecek mucizen :) cok cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin :) ben bosu bosuna umudumu yitirip o kadar uzmusum kendimi. Ne zamanki vazgectim, esimle dedik neyse o zaman dunyayi gezeriz zamanimizi gezmekle degerlendiririz para biriktirip biriktirip dedik, izin vermedi geldi bebisimiz :) hic sikma canini, mucizen yoldadir emin ol :)