tamam tesekkurlercanım listemiz kapalı maalesef.
ara ara takip et canım, arada unutabiliriz.Yenisiné başlarsaniz beni de yazar misiniz?
Allah rahmet eylesin canım.merhaba geçen perşembe akşamı babamı kaybettim. Duaları okuyamadım, haber vermek içinde gelemedim. özür dilerim hepinizden hakkınızı helal edin. Tam olarak bilmiyorum ama sıradan bi kaç arkadaş için öncesinde okumuştum ama durum itibariyle bildirmek aklıma dahi gelmedi. Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş. Sevdiklerinizle hayırlı bir ömür nasip etsin. Duaları tamamlamak isterdim ama ne kendimi toparlayabiliyorum ne nede buraya bildirip yapmabileceğime ihtimal veriyorum. tekrar özür dilerim umarım hakkınızı helal edersiniz.
merhaba geçen perşembe akşamı babamı kaybettim. Duaları okuyamadım, haber vermek içinde gelemedim. özür dilerim hepinizden hakkınızı helal edin. Tam olarak bilmiyorum ama sıradan bi kaç arkadaş için öncesinde okumuştum ama durum itibariyle bildirmek aklıma dahi gelmedi. Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş. Sevdiklerinizle hayırlı bir ömür nasip etsin. Duaları tamamlamak isterdim ama ne kendimi toparlayabiliyorum ne nede buraya bildirip yapmabileceğime ihtimal veriyorum. tekrar özür dilerim umarım hakkınızı helal edersiniz.
merhaba geçen perşembe akşamı babamı kaybettim. Duaları okuyamadım, haber vermek içinde gelemedim. özür dilerim hepinizden hakkınızı helal edin. Tam olarak bilmiyorum ama sıradan bi kaç arkadaş için öncesinde okumuştum ama durum itibariyle bildirmek aklıma dahi gelmedi. Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş. Sevdiklerinizle hayırlı bir ömür nasip etsin. Duaları tamamlamak isterdim ama ne kendimi toparlayabiliyorum ne nede buraya bildirip yapmabileceğime ihtimal veriyorum. tekrar özür dilerim umarım hakkınızı helal edersiniz.
2.094 ben aldımkızlar la chance yerine tamamlayalım özgecanın duasını.
12585-5591=6994
4900-1000=39002.094 ben aldım
6994-2094 : 4900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?