rabbim babanıza acil şifalar versin inşallah ,sorunuda farmasi cevaplarArkadaslar listeniz kapali ama bir istinayla araniza katilabilir miyim? Dualarla ayaktayiz. Babam yogun bakimda mucizeye ihtiyacimiz var. Bu gune kadar baskasi icin dua ederken onume hayirli kapilar acildi hep. Sizler icin dua ederken de ve sizinde dualariniz babama sifa olur belki listenize alirsaniz beni cok mutlu olurum.
ftemiz diyecektin sanırım, eğer siz de onaylarsanız arkadaşı alırım listeye. benim için sorun yok.rabbim babanıza acil şifalar versin inşallah ,sorunuda farmasi cevaplar
acil şifalar versin Rabbim, eğer arkadaşlarım kabul ederse alırım listeye.Arkadaslar listeniz kapali ama bir istinayla araniza katilabilir miyim? Dualarla ayaktayiz. Babam yogun bakimda mucizeye ihtiyacimiz var. Bu gune kadar baskasi icin dua ederken onume hayirli kapilar acildi hep. Sizler icin dua ederken de ve sizinde dualariniz babama sifa olur belki listenize alirsaniz beni cok mutlu olurum.
kusura bakma canım karıştı,bence sakıncası yok nekadar fazla olursa okadar güzel olur bence kimin duasının kabul olacağını allah bilirftemiz diyecektin sanırım, eğer siz de onaylarsanız arkadaşı alırım listeye. benim için sorun yok.
duzenli okuyacaksa benim için de sorun olmazftemiz diyecektin sanırım, eğer siz de onaylarsanız arkadaşı alırım listeye. benim için sorun yok.
Var canim ya cok olmazsa 4000 alabilirmisin?
1.000 tanesini ben aldım ...
3000 ben aldım
ftemiz diyecektin sanırım, eğer siz de onaylarsanız arkadaşı alırım listeye. benim için sorun yok.
canım eksik çok, daha birsürü kişi yazmadı ki? mecburen yarını bekleyeceğiz? evde ben de bakamıyorum. sen oku, eksik olursa verirsin, olmazsa sıradaki arkadaşa yazarız.eksiğimiz varmı kızlar... okuyalım...
ben işden çıktıkdan sonra yazdıklarınıza bakamıyorum evde net yok...
canım eksik çok, daha birsürü kişi yazmadı ki? mecburen yarını bekleyeceğiz? evde ben de bakamıyorum. sen oku, eksik olursa verirsin, olmazsa sıradaki arkadaşa yazarız.
düzelttim canım. sağol bildirdiğin için.Kizlar. 78. Sayfadan beri listede benim adim yazmiyor. Bir karisiklik oldu sanirim. 4. Siradaydi ismim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?