• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize

balkopuknurs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
212
0
46
Niğde
bu bir mucize mi yoksa bi yanlışlık mı var geçen cumartesi adetime 1 gün varken kan tahlili yaptırdım 13 geldi dr düşük bi değer dedi ama clexan progestan ve coraspirin başladı ( daha önce 1 düşüğüm olduğu için) neyse pazartesi tekrar baktırdım 16 geldi dr ilaçları kes kimyasal gebelik dedi ve adet olunca beni ara dedi bende ilaçları kestim 4 gün oldu adet olmadım önceki düşüğümde progeçtanı kesince 2 gün sonra kanamam başlamıştı çünkü adet olmayınca cuma günü yani dün idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silik tekrar yaptım ondada çıktı kan tahlili yaptırdım sonuç 184 çıktı dr çok şaşırdı tabi bende şimdi pazarı bekliyorum tekrar kan tahlili istedi ama bu mucize gibi birşey şaşkınım

bu bir mucize mi yoksa bi yanlışlık mı var geçen cumartesi adetime 1 gün varken kan tahlili yaptırdım 13 geldi dr düşük bi değer dedi ama clexan progestan ve coraspirin başladı ( daha önce 1 düşüğüm olduğu için) neyse pazartesi tekrar baktırdım 16 geldi dr ilaçları kes kimyasal gebelik dedi ve adet olunca beni ara dedi bende ilaçları kestim 4 gün oldu adet olmadım önceki düşüğümde progeçtanı kesince 2 gün sonra kanamam başlamıştı çünkü adet olmayınca cuma günü yani dün idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silik tekrar yaptım ondada çıktı kan tahlili yaptırdım sonuç 184 çıktı dr çok şaşırdı tabi bende şimdi pazarı bekliyorum tekrar kan tahlili istedi ama bu mucize gibi birşey şaşkınım

ne mutlu sana.benim de böyle bir mucizem olsa:)

ilk çıkan kan tahlillerini 13 ve 16 çıkan aynı hastanedemi yaptırdın farklı hastanedemi?? eğer farklı hastaneyse sonuçlar değişiyo...

son çıkan 184 gayet iyi bence:) inşallah meleğin sağlıkla sana tutunur...

Son düzenleme:
ilk çıkan kan tahlillerini 13 ve 16 çıkan aynı hastanedemi yaptırdın farklı hastanedemi?? eğer farklı hastaneyse sonuçlar değişiyo...

son çıkan 184 gayet iyi bence:) inşallah meleğin sağlıkla sana tutunur...

balkopuknurs geçen sene bi başlıkta konuşuyorduk..sanırım klomen ile ilgiliydi..hamilesin sanırım hayırlı uğurlu olsun.. çokkk sevindim..ben de geçen sene yaşadığım kimyasaldan sonra 3 ay denedim klomen ve ovitrelle olmadı amaaaan dedim bıraktım... ve bu ay öğrendim ki hamileyim..Allahıma emanet artık yavrum.. bundan sonra hareketlerime ve beslenmeme dikkat etmekten başka yapacağım bişey yok malesef.. yavrumun kalp atışını da duydum,inşallah kucağıma sağlıkla almayı nasip eder Allahım.. Allah bu duyguyu isteyen bekleyen herkese yaşatsın... Allahım sana emanetiz...

balkopuknurs geçen sene bi başlıkta konuşuyorduk..sanırım klomen ile ilgiliydi..hamilesin sanırım hayırlı uğurlu olsun.. çokkk sevindim..ben de geçen sene yaşadığım kimyasaldan sonra 3 ay denedim klomen ve ovitrelle olmadı amaaaan dedim bıraktım... ve bu ay öğrendim ki hamileyim..Allahıma emanet artık yavrum.. bundan sonra hareketlerime ve beslenmeme dikkat etmekten başka yapacağım bişey yok malesef.. yavrumun kalp atışını da duydum,inşallah kucağıma sağlıkla almayı nasip eder Allahım.. Allah bu duyguyu isteyen bekleyen herkese yaşatsın... Allahım sana emanetiz...

ay canım çok sevindim hayırlı olsun ben daha sevinemiyorum 3 ay önce düşük yaptım şimdi yine öyle olacak diye korkuyorum ya hamileyim diyemedim henüz ama bhcg değerim ikiye katladı iki gün sonra tekrar bakılacak çok sevindim canım ya hemde ilaçlar olmadan kalmışsın allahım kucağına almayı nasip eder inşaallah

tebrik ederim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
klomenle ilgili sayfadan tanıyorum seni,geçen sene aynı zamanlarda kullanmıştık,bende hala bişey yok :(

teşekkürler arkadaşlar ben hala şaşkının 184 olan değerim iki gün sonra 357 iki gün sonra 913 çıktı cumartesi doktora gideceğim bakalım inşallah sonuda güzel olur darısı olmayanlara inşaallah

tebrik ederim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
klomenle ilgili sayfadan tanıyorum seni,geçen sene aynı zamanlarda kullanmıştık,bende hala bişey yok :(

evet hatırladım seni canım teşekkür ederim ben aşılama da yaptırmıştım geçen ay tutmamıştı bakalım inşaallah bunun devamı gelir sen tedaviye devam ediyormusun

evet hatırladım seni canım teşekkür ederim ben aşılama da yaptırmıştım geçen ay tutmamıştı bakalım inşaallah bunun devamı gelir sen tedaviye devam ediyormusun

oy maşallah değerlerin çok güzel :nazar:

ben temmuzda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı. sonra da eşim askere gitti zaten, yaza kadar da herhangi birşeye başlamayı düşünmüyorum ama kısmet tabi
şimdilik bal-tarçın-çörekotunu kullanıyorum. ben hiç hamile kalamadım canım ya :14:, senin öncesinde değerin artıp azalmışlığı vardı sanırım

oy maşallah değerlerin çok güzel :nazar:

ben temmuzda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı. sonra da eşim askere gitti zaten, yaza kadar da herhangi birşeye başlamayı düşünmüyorum ama kısmet tabi
şimdilik bal-tarçın-çörekotunu kullanıyorum. ben hiç hamile kalamadım canım ya :14:, senin öncesinde değerin artıp azalmışlığı vardı sanırım

evet canm bi kimyasal gebelik yaşadm birde düşüğüm oldu iki kez hamile kaldm ama ikiside devam etmedi bakalm inşallah bu devam eder ben bu ay incir kürü kullandm eşimede keçiboynuzu kürünü yaptm belki onlarn yarar oldu bilmiyorum bu arada allah kavuştursun canm

Hani bazen hamile kalır insan ama anlayamaz üzerine adet görür ya. Belki öyle bir durum yaşamış olabilirsin vücut tam olarak algılama yapamamıştır.
Lakin mucizeyle karşılaşmışsın dilerim sonucun da hayırlı olur.

Bir tanıdığım vardı 2 çocuğu vardı, maddi durumları çok ii değildi kazara 3 doğdu. Sonrasında tekrar hamile kaldığını öğrendi korunduğu halde aldırmaya gitmiş doktora. Sonra aradan bir kaç ay geçtiğinde hamileliğinin devam ettiğini öğrenmiş. Eşi ikiz. Ya ikiz di biri alındı ya doktor almadı mı ya da o ay içinde tekrar mı etti acaba diye düşünüp dururlar hep. Öyle şeker bir çocuğu var ki diğer kardeşlere benzemiyor hiç.
Verecek olan rabbim her şekilde veriyor inan.

tebrik ederim bende hamileyim ve benimde öncesinde düşüğüm var şu an aspirin kullanıyorum aslında tedirgin oluyorum inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız dua ile

tebrik ederim bende hamileyim ve benimde öncesinde düşüğüm var şu an aspirin kullanıyorum aslında tedirgin oluyorum inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız dua ile

inşaallah canm ya bende aspirin clexan iğne progestan ve glifor kullanyorum bakalm sonu iyi olur inşaallah

Back