• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mucize temizlik için asprins...

KaRaLaHaNa

YaLNıZLıK YoRaR iNSaNı...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
6.102
1
156
İstanbul
3991.jpg

4006.jpg

bayram temizliğinde bizzat kullanıp çok memnun kaldığım bir ürün tavsiyesiyle geldim kızlar.
annem temizlikçiden 2.70 tl ye almış.
resminide ekliyorum ki farklı isimlerdede olsa temizlikçilere asprin dediğinizde kolayca ulaşabileceğiniz bir ürün.
açık deterjanlar gibi doldurma şeklindede alabilirsiniz biz ondada çok memnun kaldık.
yağ çözücü ve kir sökücü etkisi var.

mutfaklarda ,dolaplarda,fayanslarda,çamaşır makinasında ,tül perdelerinizi yıkarken,döşeme temizliğinde,pvc camların hem plastik hemde cam yüzeylerinde,saten duvar silerken yani kısacası sulandırma tavsiyesiyle her yerde elinizin altında.

biz mutfak dolapları ve fayanslarda acaip memnun kaldık.
fayanslar ışıl ışıl parladı.
dolaplarda hiç iz kalmadı.
bende bu kadar memnun kaldığımız ürünü paylaşmak istedim.
bir çok ürüne çuval dolusu para döküyoruz.
birde bunu deneyin derim...

canım hani temizlik maddesi satan dükkanlar olur ya..
açık detarjan falan doldurma yani öyle yerlerden alabilirsin...

bu ürünü bende kullandım koltuklarımı sildim krem rengi koltuk hem mis gibi kokuyo hemde pırıl pırıl

tahmin edebiliyorum canım nasıl memnun kalmış olabileceğini.
bizim koltuklar koyu renk satan kişi demiş bol suya katıp kullanın diye hani soldurur falan güvenemedik ama denemek lazım.

bir deannem tülleri makinaya atınca içine katmış.
bembeyaz oldular misler gibi...

krem rengı koltuklarım ıcın denedık
temızlıgı yapan ablaya tarıf etmıstım sulandırarak sıl dıye
sılerken basında degıldım ama koltuklarım temızlenmedı
bılemıyorum bır de kendım denemek ıstıyorum

bu fısfıslı bi ürün

makineye filan nasıl koyuyorsunuz, ölçüsü ne?
yada koltuk ve halılar için kullanım şekli?
ayrıca koku konusunda çok hassasım.. umarım iyi kokuyordur

krem rengı koltuklarım ıcın denedık
temızlıgı yapan ablaya tarıf etmıstım sulandırarak sıl dıye
sılerken basında degıldım ama koltuklarım temızlenmedı
bılemıyorum bır de kendım denemek ıstıyorum

döşemeler için mutlaka sulandırın tavsiyesi var.
yada önceden küçük bir kısımda deneyin.
şimdi içinde kalacaktır senin.
yukarda bir arkadaş çok memnun kalmış döşemeler.
umarım sonuç alırsın...

kızlar gördüm şimdi benim koltuklarda beyaz işe yaramıki bide ben hamileyim yağ sökcülerin filan kokusuna dayanmıyorum kötü kokmuyor değilmi asprins diyemi istiycez bunu temizlik malzemesi satan yerden

bu fısfıslı bi ürün

makineye filan nasıl koyuyorsunuz, ölçüsü ne?
yada koltuk ve halılar için kullanım şekli?
ayrıca koku konusunda çok hassasım.. umarım iyi kokuyordur

annem tüllere makinaya koydu.
ama açık olanadan alıp.
sanırım satıcı söylemiş ne kadar kullanması gerektiğini.
öğrenip yazarım canım...

kızlar gördüm şimdi benim koltuklarda beyaz işe yaramıki bide ben hamileyim yağ sökcülerin filan kokusuna dayanmıyorum kötü kokmuyor değilmi asprins diyemi istiycez bunu temizlik malzemesi satan yerden

ben fayns ve camlardaki olumlu sonuçları görünce döşemelerdeki farkı merak ettim doğrusu.
evet canım zaten onlar biliyorlar aspriins varmış temizlik için de mutlaka bilirler...

ben fayns ve camlardaki olumlu sonuçları görünce döşemelerdeki farkı merak ettim doğrusu.
evet canım zaten onlar biliyorlar aspriins varmış temizlik için de mutlaka bilirler...

ay alıym kızlar bende yarın koltuklarda dener sonucunu yazarım size teşekkür ederim

tahmin edebiliyorum canım nasıl memnun kalmış olabileceğini.
bizim koltuklar koyu renk satan kişi demiş bol suya katıp kullanın diye hani soldurur falan güvenemedik ama denemek lazım.

bir deannem tülleri makinaya atınca içine katmış.
bembeyaz oldular misler gibi...

valla benim köşe takımım var süet gibi değişik kumaşı krem rengi onu silmiştik kaynanamla sulu sulu silip arkasından yıkama makinesiyle suyunu çektik kapkara su çıktı süperdi ben açığını kullandım yine alıcam

kızlarr bende kullanıyorum üzerinde nerelerde kullanıldığı yazıyo kokusu matik detarjan kokusu gibi güzel yani henuz çamaşırda demedim ama faydalı olduğuna inanıyorum

Back