Mucize sıkılaşma formülüm.

Housecat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
36
4
Merhaba kızlar;
Ben 1 ayda 1 beden küçüldüm. Bunun formülünü sizinle paylaşmak istiyorum. Azimli ve istekli olduktan yapılamayacak şey yoktur. Öncelikle power pilate bence gerçekten çok iyi bi spor. Bir güzellik merkezinde, power pilate, awt ve lenf drenaja yazıldım. Lenf drenaj selülitleri yok etmek için masaj yapan bir alet. Awt ise gerçekten mucizevi bişi. Bu üçünü haftada üç kere uygularken, bir yandan haftada iki gün normal sporumu yaptım. Daha çok bisiklete bindim, koşu bandını kullandım ve squash oynadım. Tüm bunların yanında günde en az 2 litre su içtim. Eczacımsa X-tra jel diye sıkılaştırıcı ve selülitleri yok eden bir krem önerdi. Onu da kullandım. Ve sonuç gerçekten inanılmaz. 1 ay önce gayet yumuşak ve selülitli olanl bacaklarım ve basen bölgem şuanda mükemmel görünüyor. Herkes ne yaptığımı soruyor. Sizinle de paylaşmak istedim.

Seninle bunlarla uğraşmaya baya vaktin var demekki. Ben bunlardan sadece birini yapıyorum birsürü vaktimi alıyo. Yok daha çabuk ve kolay bir yöntem lazım.

Ahahahahahha mucize formül.

Piyasada ne var ne yok hepsini sür sürüştür , tak takıştır ; ondan sonra da mucize formül de. :KK52:

Bi git Allasen .

ben bu kadar şey yapsam değil 1 beden en az 5 bden incelirim. zaten 34 bedenim.. artık eksilere doğru yol alırım heralde:)))))))

Yapmadığın şey kalmamış bunun adı mucize olmaz ki :) Bunları yapıpta zayıflamasaydın mucize olurdu...

diğer kızlara katılyorum bu mücize değil bilimin gücü

zaten asıl mucize hem yiyip hem spor yapmayıp 1 beden küçülmek

Hahaha ne bekliyosunuz oturduğunuz yerden bir yandan yiyip kilo vermeyi mi :) İşte Türk kadının en büyük sorunu bu. Tüm bunları yapıp kilo veremeyen insanları da biliyorum. Her neyse gerek duyanlar için yazıyorum normal sporu bıraktım. Sadece jel sürüyorum inanılmaz bi sıkılaşma sağladı. Almak isteyenler deneyebilir. Selülitleri falan ciddi anlamda kapatıyor.

Hahaha ne bekliyosunuz oturduğunuz yerden bir yandan yiyip kilo vermeyi mi :) İşte Türk kadının en büyük sorunu bu. Tüm bunları yapıp kilo veremeyen insanları da biliyorum. Her neyse gerek duyanlar için yazıyorum normal sporu bıraktım. Sadece jel sürüyorum inanılmaz bi sıkılaşma sağladı. Almak isteyenler deneyebilir. Selülitleri falan ciddi anlamda kapatıyor.

Yok canımmm oturduğumuz yerden olsun demiyorum. O kadar çok şey saymış ki mucize bişey yapmadığını söylemek istedim.
Sanki yaptığı şeyleri basitmiş gibi anlatmış ondan yaniiiiiiiii. Yoksa hepsini yapa biliyorsa helal olsunnnnnn...

zamani var ve yapabiliyosa tebrikler tabikide, bizim yok diye elestirmeyelim :) oturdugumuz yerden olucak gibi degil ztn

X