• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize olabilir mi?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar bir çoğunuz benim sorularıma cvplar verip yardımcı olmuşsunuzdur şimdi bir sorum var ;
şöyleki benim eşimde varikosel vardı veamleiyat oldu altı ay oluyor ameliyat olalı 100,000 ml olan sperm sayısı 500 adetlere düşmüş bunu nerden öğrendim derseniz temmuz ayında mikroenjeksiyon denedik olmadı kısmet dedik 2-3 aydır bebek lafı etmiyorduk hayatımızda herşeyi oluruna bıraktım
yalnız bu ay çok farklı şeyler yaşıyorum eylül sekizde regli oldum 7 gun sürdu sonrasında eşimle düzenli ilişkilerim oldu ve ben ailemle 4 gunluğune bir tatile gittim hem tatilde hem geldikten sonra kasıkta batmalarım ara ara giren sancılarım var akıntım var ama kesik gibi değil bazen ıslak bazen koyu kıvamlı idrar rengim çok koyu ve geldiğim gunden beri bel ağrım çok var yatakten bel agrısıyla uyanıyorum sanki yamuk yatmışım veya rüzgarda kalmışım gibi bir bel agrısı ve normalde ben hiç agrı çekmeden hastalanırdım ama kasıkta da agrı oluyor dunden beri hastalanacakmışım gibi ve dizime kadar. sag bacagımı uyuşturuyor normalde bugun olmam lazım ama daha tık yok sizce bişeyler olabilir mi?
yani eşimin sperm sayısı falanda çokkkk düşük ama bir mucize olmasını diliyorum
hastalanacakmışım gibi ama hadtalanmıyorum
daha doğrusu söle
en son temmuz 14
eylül 8 de regli oldum
bu ay hala bekliyorum 7 gun suruyor gunum geçmiş olabilir mi?

:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar bir çoğunuz benim sorularıma cvplar verip yardımcı olmuşsunuzdur şimdi bir sorum var ;
şöyleki benim eşimde varikosel vardı veamleiyat oldu altı ay oluyor ameliyat olalı 100,000 ml olan sperm sayısı 500 adetlere düşmüş bunu nerden öğrendim derseniz temmuz ayında mikroenjeksiyon denedik olmadı kısmet dedik 2-3 aydır bebek lafı etmiyorduk hayatımızda herşeyi oluruna bıraktım
yalnız bu ay çok farklı şeyler yaşıyorum eylül sekizde regli oldum 7 gun sürdu sonrasında eşimle düzenli ilişkilerim oldu ve ben ailemle 4 gunluğune bir tatile gittim hem tatilde hem geldikten sonra kasıkta batmalarım ara ara giren sancılarım var akıntım var ama kesik gibi değil bazen ıslak bazen koyu kıvamlı idrar rengim çok koyu ve geldiğim gunden beri bel ağrım çok var yatakten bel agrısıyla uyanıyorum sanki yamuk yatmışım veya rüzgarda kalmışım gibi bir bel agrısı ve normalde ben hiç agrı çekmeden hastalanırdım ama kasıkta da agrı oluyor dunden beri hastalanacakmışım gibi ve dizime kadar. sag bacagımı uyuşturuyor normalde bugun olmam lazım ama daha tık yok sizce bişeyler olabilir mi?
yani eşimin sperm sayısı falanda çokkkk düşük ama bir mucize olmasını diliyorum
hastalanacakmışım gibi ama hadtalanmıyorum
daha doğrusu söle
en son temmuz 14
eylül 8 de regli oldum
bu ay hala bekliyorum 7 gun suruyor gunum geçmiş olabilir mi?

yakınsan ist cerrahi hastanesine git hcg yaptır 1 saat içinde veriyorlar sonucu. bir de nişantaşı alman kliniğinin binasında çalıştıkları liva labaratuar var. galiba o da 1 satte sonuç veriyordu. idrar testi yaparsan belki doğru çıkar belki çıkmaz ve prediktor neredeyse hcg testi kadar değmiyor

iş yerime yakın özel lab. var ama cesaretim yok
ecz. sipariş verip bile yapmak istemiyorum
belirtiler aynı regli agrılarına benziyor
bugun yine belirtilerle ilgili çok sey okudum acaba çok mu etkilendim kendime benzetiyorum diyorum bilmiyorum :( çok uzgunum bende olsun istiyorum artık çok yoruldum başkalarının bebeklerini sevmekten
eşim görmeden sevmekten göz ucuyla bakmaktan özlem duymaktan internette bebek resimlerine bakmaktan
her ne kadar oluruna bıraktım desemde içim cız cız cız ediyor bu acının tarifi yok
helede eşimin başka çocukları kucagına aldığında ki o guluşu benim canımı acıtıyor çok istiyor çok kendini suçluyor ben çok çaresizim bilmiyorum
allah herşeyi bilir isyan etmiyorum ama bilmiyorum....

insallah insallah hamilesindir canım hepimiz aynı seyleri yasıoruz insallah bir gün kollarımıza alıcaz bebeklerimizi

canım herşey olabilir
rabbimden umut kesilmez
çok şükür benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu beklemdiğim anda geldi meleğim

belirtilerimde bel ağrısı idrarda koyuluk vardı evet
bide göğüslerine bakarmısın damar belirginleşmesi varmı
sanırım şu sıralarda adet olman lazım 8 ekimi geçtiğindede günün geçmiş oluyo ister bekle
istersende kan testi yaptır canım
umudunu kaybetme bol bol dua et
inşallah hamilesindir

canım benimde 7 gün geçti.cesaret edemedm gebelik testi yapmaya.okadar negatif almıştmki.en sonunda cesaretettim ve yAPTIM.ÇOK ŞÜKÜR POZıTıF.OLABıLıR NEDEN OLMASIN.ıDRAR TESTı YAP BNCE HEMEN

bencede hemen bi test yaptır.....böle beklemektense yapıp kesin sonucu bilmek daha iyidir....rabbim ol dedikten sonra herşey olur....inş mucizen gerçekleşmişdir.....ayyyyy inş hamilesindir ve bizlerede umut olursun....

denizcim benimde eylulun 20sinden itibaren gecikmeme rağmen ancak 4 gün sonra elim gitti teste. ama pozitif çıktı. Allah'ın mucizeleri hiç bitmiyor olmaz dediğin anda gelebiliyor.

bence böyle bekleyeceğine cesaretini topla ve yaptır bir test. inşallah hamilesindir canım

denizcim bunu duyduğuma çok sevindim inş. hamilesindir test yaptın mı?... sen benim neler yaşadığımı biliyorsun şimdi aynısını sen de yaşıyor olabilirsin senin için dua ediyorum canım inş. sevindirirsin bizi

Merhaba arkadaşlar
uzun zaman oldu yazamadım ama malesef negatif:(
artık psikolojik olarak çok uzgunum çok bozuldum ne yapacagımı bilmiyorum
eşime belli etmemeye çalışıyorum üzülmesin diye
sizden başka da paylaşabildiğim kimsem yok
iyki varsınız arkadaşlar

canım üzüldüm bende.....ama rabbim böle istemiş....bizlerde senin yaşadığını yaşıyoruz ama takdir ilahi....inş bizlerde bi gün evlatlarımıza kavuşuruz......yinede yıpratma kendini gün doğmadan neler doğarmışş...umudunu yine de yitirmee.....inşşş bizde evlat sahibi olucazzz.....buna inanalımmmm.....

Back