Onkoloji - Kanser ve Türevleri Mucize!!! - kanser ilacı konusu

ilay_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
6
0
36
Adana
Kızlar dogru yere mi yazıyorum bilmiyorum. 22 temmuz'un hürriyet ekinde kanserde üzüm konsantresi mucizesi yazıyordu. Adana'da bir firmanın ürettiğinide. Araştırdım buldum site adı veremiyorum sanırım. Arayıp yetkiliyle görüştüm bu ilaç şu anda bilimsel çalışmadaymış ve kanser ilaçları kullanırken bagırsagımızda ve tüm vücutta olan yan etkileri hastalıkları gideren,hücre yenileyen bir ilaçmış.Siteye girdim yorumları okudum inanamadım 3 kutu sipariş verdim Hasan bey kemoterapiye bile gerek kalmayacağını söylüyor o kadarki kendinden emin. İsteyen olursa sitesini ve telefon numarasını verebilirim

Çukurova Üniversitesi Tıbbi Bilimler Araştırma ve Uygulama Merkezi Sorumlu Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kenan Dağlıoğlu, kanser tedavisinde kullanılan ilaçların yan etkilerinin ortadan kaldırılmasıyla ilgili araştırmalarında, doğal çekirdekli üzüm suyu konsantresinin bağırsaklarda oluşan yan etkileri giderdiğini belirledi.
70 fare (rat) üzerinde deneyler yapan Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kenan Dağlıoğlu, kırmızı üzümün kabuğu ve çekirdekleriyle birlikte öğütülmesiyle elde edilen konsantrenin kanser ilaçlarının bağırsaklarda yarattığı tahribatı önlediğini ve hücreleri yenilediğini gözlemlediklerini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Dağlıoğlu, kırmızı üzüm konsantresinin tamamen doğal olduğunu, hiçbir katkı maddesi kullanmadığını belirtti.
Bu alanda yapılan çalışmanın ve ortaya çıkan sonucun ilk olduğunu kaydeden Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kenan Dağlıoğlu, Yaptığımız araştırmalar sonucunda çok güçlü antioksidan özelliği taşıyan üründe şarabın yıllarca beklemesiyle oluşan resveratrolun maddesinin de bulunduğunu gözlemledik. Ürünü denediğimiz ratlarda ölen dokunun hücrelerini yenilediğini ve kandaki demir miktarını yükseldiğini gördük. Bunun sonucunda kanser tedavisinde kullanılan ilaçların bağırsaklarda neden olduğu yan etkiler ortadan kalktı dedi.
6 kilo üzümden 1 litre konsantre elde ettiklerini ve farelere 20 gün boyunca içirdiklerini anlatan Yrd. Doç. Dr. Dağlıoğlu, Fareler insanlarla aynı yapıda. Deney kapsamında toplam 70 fareye, değişik oranlarla ürünü içirdik. İncelemeler sonucunda en doğru oranın 2cc olduğunu saptadık diye konuştu.
Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kenan Dağlıoğlu, günlük hayatta sağlıklı insanların da üzümü tüketirken çekirdeklerini de çiğneyerek yemelerini tavsiye etti.
Bölgedeki siyah üzümlerden çekirdekli üzüm ekstresi üreten Nev King firması yetkilileri, Vitis Vinifera markasıyla eczanelerde bulunabilen bu ürünün kullanımı sonrası aldıkları geri dönüşler konusunda büyük mutluluk yaşadıklarını, üzüm ekstresinin hücre yenileme ajanı olarak birçok alanda etkisini gösterdiğini söyledi.

Merhaba yazınızı okudum bir yararını görüp görmediğinizi merak ediyorum ayrıca sipariş için özelden adresi verirseniz sevinirim annem kolon ca kemoterapi alacak lütfen acil cevap verin şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…