• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize gibi

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
İki sene önce çok istiyordum aslında, çokta üzerine düşmüş sanki ilkmiş gibi heyecanla beklerken sanırım 20 dk önce yaptığım teste göre gebeyim. Ama bundan önemlisi 1 hafta içinde 3 ağrı kesici ve antibiyotik kullandım. (klavunat ve catafram ve parol) Hakkımda hayırlısı olsun inşallah, ve Rabbim isteyen her anneye hayırlısı ile nasip etsin🤲🙏

Eklentiler

• IMG_20200820_223420.webp
    IMG_20200820_223420.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 87
İki sene önce çok istiyordum aslında, çokta üzerine düşmüş sanki ilkmiş gibi heyecanla beklerken sanırım 20 dk önce yaptığım teste göre gebeyim. Ama bundan önemlisi 1 hafta içinde 3 ağrı kesici ve antibiyotik kullandım. (klavunat ve catafram ve parol) Hakkımda hayırlısı olsun inşallah, ve Rabbim isteyen her anneye hayırlısı ile nasip etsin🤲🙏
Hiç telaş yapma canım ben süt hormonum düşsün diye ilaç kullanıyordum ve 10 haftalık sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür 🤗

Bebişiniz size el sallıyor 😂😂 hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edin lütfen ☺️
Kuzum o kadar ağır iş yaptım ki şimdi düşünemiyorum. İçtiğim ilaçlar felan, ama Allah ol deyince oluyor, sakın ümitsiz olma. Sadece rahat bırak kendini. İnşallah olur bebeğin 🙏🤲

Back