bende kan değerlerimi yaptırdım D vitamin ve demir eksiliğim çıktı o sebeple saçlarım dökülüyor sadece demir takviye mi alayım öyleyse neler kullanıyorsunBi de sunu belirteyim.fikir olsun diye soyluyorum.biotinden boyle bi etki gorunce sanirim vucudumda bazi eksiklikler var dedim.biotin kullanali 2 hafta olmustu ve sac dokulmem durmustu.dahiliyeue gittim.kan testi yaptirdim.demir depolarim bos cikti.cinko da eksikmis.buna ragmen biotin saclarimin dokulmesini durdurdu.sampuani mi da degistirmemistim.
ama sonra organix biotin ve collagen serisini aldim.o da daha gur olmasini sagladi.ama doktorun verdigi demir ve cinkoya da basladim tabi.3 gundur demir ve cinko takviyesi de aliyorum..
Ilk degisimi fark eden annem ve abim oldu.saclarin ne kadar gurlesmis dediler.
senelerce sonuk.kirilan dokulen saclarla gezdigime yaniyorum.kesinlikle uzamiyordu saclarim.gecen gun kiriklari aldirdim ve sacimi boyadim.uzamayi da gozlemleyebileyim istiyorum.
benim gibi bu konuda sorun ceken arkadaslra da umarim yarari dokunur bu tecrubelerimin.
Biotine bagladim.cunku hicbir degisiklik yapmadan ne sampua degistirdim.ne de baska ilac kullandim.
sadece biotin hapi kullanarak kesildi dokulme.sadece yikarken bir kac tel dokuluyor.ve tararken de arada geliyor ama ben de acayip bi dokulme vardi.avuc avuc gelirdi resmen.su an kalmadi.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bende başladım 2 gündür günde 2 tane alıyorum suanda bi degisiklik yok insallah bende sizin gibi faydasıni görürümBiotine bagladim.cunku hicbir degisiklik yapmadan ne sampua degistirdim.ne de baska ilac kullandim.
sadece biotin hapi kullanarak kesildi dokulme.sadece yikarken bir kac tel dokuluyor.ve tararken de arada geliyor ama ben de acayip bi dokulme vardi.avuc avuc gelirdi resmen.su an kalmadi.
Merak ettim canim.bi degisiklik oldu mu?Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bende başladım 2 gündür günde 2 tane alıyorum suanda bi degisiklik yok insallah bende sizin gibi faydasıni görürüm
Malesef canim hala bi degisiklik yok,15 tane icmisim suana kadar..Merak ettim canim.bi degisiklik oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?