• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize Epilasyon

tulipbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
378
2
96
İstanbul
bugün çarşıda bir ürünün tanıtımı vardı , bir bayan koluma mavi zımparaya benzer bir kağıt sürdü ve o bölgedeki tüyler gitti tüyleri yakıyormuş üstelik herhangi bir kızarıklık veya tahriş olmadı tam aksine pürüzsüz ve yumuşak oldu yapalı 3 saat oldu ve hala öyle
adı mucize epilasyon
aranızda bunu duyan veya kullanan var mı

jiletle alınmış gibi tırmalıyormu bari elini uygulanan bölge?? eğer öyleyse jiletten bi farkı yok.. Bu arada mucize epilasyonun kend sitesi var ama yeterli bilgi verilmemiş,pek çözüm gibi gelmedi??

ben o tip bir ürün almıştım iki sene felan olmuştur.jiletle aynı.ilk başta pürüzsüz çok güzel ama iki gün sonra görürsün.benim aldığım feel peel di.şimdi her eve lazım da satıyorlar.hem jiletten daha fazla uğraştırıyor ovala dur herm de jiletle aynı etkiyi yapıyor.bir müddet kullandım sonra da çöööp....tavsiye etmem..yasakkelime

Biliyorum ben o ürünü arkadşlr..yurtdışından gelen zımpara gibi bişey.evet çok uğraştırıyo ama yumuşuatıyo diyolardı bide istediğin zaman alıyosun ama kotukaltı falan alması zor yani anca bacak olur.
Nası çıkartıyo bilmiyorum...bence jilet gibi bişedir o..Gerçi azaltını söleyenlerde vardı .
Ben kullanmadım, kullananlardan biliyorum.

ben her eve lazım programında görmüştüm tanıtımını ama denemedim hiç zaten sir ağda yaptırıyom en rahatı o

..................................................................

Son düzenleme:
almayı düşünüyordum ama şimdi vazgeçtim zannedersem .birkaç güin sonra tüylerin nasıl çıktığını gözlemleyeceğim ve jiletteki gibi sert çıkarsa kesin almam
sonucu bildiririm

bir de kafama takılan acaba bu ürün zamanla cilde zarar verir mi çünkü oradaki tüyleri yakarak yok ediyor ve içinde kimyasal madde olup olmadığını nasıl yaktığını bilmiyorum
zamanla ciltte bozukluk olur mu diye de kafama takılıyor kullanan kişiler böyle birşeyden söz etti mi

kızlar epıla alsanıza ben gecen gun aldım valla cok supermıs
su ana kadar ne durmusum dıye dusundum cok pımpırıklıyım cunku
yakıp kebap yapıyor kılları, bıraz zaman alıyor ama olsun salon uygulamasından farksız

o zımpara gıbı olan seyı bende tavsıye etmıorum cunku cok ugrastırıo ve jılettende bı farkı yok ben tee ne zmn almıstım ama 2 keremı ne kullanabıldm maalesf ondada cozum yok böhüüü

Bunun tüy dökücü kremlerden farkı yok.sonuçta köke ulaşmıyor işlem.

kizlar ben almanyadayim burda cikti bende hemen aldim kullandim inanin jiletten hic bir farki yok bosuna almayin üzerindeki gercekten zimpara killara süre süre yakiyo cildide tabi ölü deriden arindiriyo bebek gibi oluyo ama sonra bi etkisi kalmiyo hic tavsiye etmem.

Back