Mucize doğada ile hamile kalanlar varmı ?

userozr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
48
24
28
Herkese Merhaba öncelikle.. Ben 2 senelik evliyim ve pco’luyum. 2 senedir normal yolla çocuk deniyoruz fakat olmuyor.. Çünkü yumurtlama günlerini yakalamak pcolularda maalesef ki zor. İnstagramda araştırırken mucize doğa diye bir siteye denk geldim bir kaç kişiyede yazdım görüştüm.. Ne kadar doğru bilemiyorum ama hamile kalanlar çok Yağlarla sayfada hep haberlerini paylaşmışlar sipariş vericem ama kararsızım kızlar burdan da sormak istedim acaba kullanan hamilelik haberi alan varmı faydasını gören ? Bu arada paket şu şekilde aspir yağı,keten tohumu yağı,elma sirkesi,çörek otu yağı,hayıt suyu

Boyle seylere para yatirip sagliginizdan olmayin. Markalar kazanç saglamayi dusunurler sizin sağlığınızı degil. Doktorunuza sorarak sogan kürü deneyebilirsiniz.

Doğru söylüyorsunuz aslında. Benimde pek içime sinmedi zaten o yüzden burdan da bir sormak istedim soğun kürünü çok kez duydum onu deniyim o halde

Çörek otu her derda devadir derler ve hayıt da cok faydali. Ben bu yağları alıp kilo verip hamile kalaj duydum cnm bence deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…