Cilt Bakımı Ürünleri Mucize cilt bakım ürünlerini buldum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Selenay92

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
623
407
Kızlar iki haftadır o kadar mutluyum ki artık cildime denemediğim kalmamıştı tüm pahalı markalar(la prairie,la mer, guerlain... ) dermokozmetikler( dermalogica,ddf,murad...) ne kadar iyi marka varsa yığınla para ödedim ama ne iyi geliyo diyebiliyodum kullandığım ürünlere ne kötü.heralde kullanmasam kötü olur diye düşünüyodum.
Her neyse biten göz altı kremimi almak için sephoraya girdim. la prairie cellular eye contur kullanıyorum 2 senedir yaşım 26.
ordaki bayan beni mbr diye bi markaya yönlendirdi içeriğinden tamamen bitkisel oluşumdan falan bahsetti açıkçası böyle şeyler kandırmaca gibi gelir hep kullandığmdan kimse beni caydıramaz ama bu sefer ikna oldum ve mbrın eyelift göz kremini aldım tester olarak da cilt serumunu yıkama jelini ve cildin alt katmanlarına etki eden bekletilen bi yıkama jelini daha verdi ismi beta enzyme.yaklaşık iki hafadır bu ürünler kullanıyorum öyle sorunlu bi vildim yoktu ama az miktarda gözenekler pütürler renk eşitsizliği falan hepsinden vardı.kızlar yüzümde ne gözenek kaldı ne kırışık ne leke.ellediğimde dümdüz kadife gibi bi cildim var.her ay bi ürününü alarak seriyi tamamlamayı düşünüyorum çünkü çok pahalı ürünler.göz kremini 750ye aldım diğerler de hep o civarlar.ama inanın sonuna kadar hak ediyo.cilt bakımının iki seansına bu parayı verceğimize kaç ay gitcek krem almak bence çok daha mantıklı.
Ben keşke biri tavsiye etseydi de önceden tanışsaydım bu markayla diyorum çok çok memnun kaldım paylaşmak istedim şiddetle öneriyorum

Icerikleri olan sayfayi atarsaniz sevinirim, iclerinde ne var merak ettim.

750 tl çok yüksek bir rakam bence. Cildinizde pek de bir sorununuz yokmuş. Bahsettiginiz problemler bende de var. Retinol, glikolik asit, niacinamide ve c vitamini içeren ürünler kullanarak da bu sorunları çözebilirsiniz. Ben özellikle retinol içeren ürünlerin çok faydasını gördüm. Hem de yaşlanmaya karşı etkisi kanıtlanmıs bir içerik diye biliyorum. Hamile olduğum için şu an sadece c vitamini serumu kullanıyorum. Özellikle retinol hamilelikte kullanılmıyor. Ama dermokozmetik markalarda bu içerikleri içeren cok daha uygun fiyatlı ürünler var. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Ben de MBR ürünleri kullanıyorum,ürünler gerçekten çok güzel,ama aynı etkiyi sağlayacak daha ucuz muadilleri varmıdır bilmiyorum.Eyelift creami gündüz,Continueline protective shield eye creami gece kullanıyorum şahsen ben bu gece kullandığımı daha çok beğendim.Enzyme cleansing booster diye bir toz temizleyicileri var,ben hayatımda bu kadar mükemmel temizleyen bir ürün daha önce kullanmamıştım.Özellikle bunun başka markalarda muadili varmıdır merak ediyorum.

Kizlar ben Lancome u denemeyi düşünüyorum ne dersiniz .. cildi aydınlatıyor mu biraz lekelerim var

Cyrene urunlerini deneyin.pisman olmazsiniz birde ozonlabs yine pisman olmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…